telepon: + 86-15016086206

alamat: Huinan High-tech Industrial Park, Kota Huizhou, Guangdong, Cina

Aya sababaraha solusi énergi anu sayogi nalika milih forklift listrik. Dina taun-taun ayeuna, batré litium-ion parantos janten sumber listrik anu langkung populer. Batré litium-ion nganteurkeun kakuatan maksimal saban waktu, henteu paduli sabaraha biaya anu tinggaleun, teu sapertos batré asam timbal anu kirang muatan mangaruhan kagancangan sareng kapasitas angkat.

JB BATTERY parantos ngarakit rébuan batré litium-ion anu nyayogikeun treuk angkat kami di pasar global, nyayogikeun usaha anu kualitas luhur sareng cara anu aman pikeun nyayogikeun alat-alat penanganan bahan.

Pabrik Batré JB oem & odm bungkus batré litium ion lifepo4 industri, salaku perusahaan produsén batré litium-ion forklift sareng supplier batré forklift lifepo4 agv, ngahasilkeun jinis sareng spésifikasi batré litium ion forklift, tegangan sareng 12v, 24v, 36v, 48v, 60v, 72v , 80v 96v 120 volt jeung pilihan kapasitas kalawan 100ah 200ah 300ah 400ah 500ah 600ah 700ah 800ah 900ah 1000ah tur luhur.

Aya patarosan ngeunaan batré forklift? Hubungi kami, ayeuna!

en English
X