Batré Forklift ti JB BATTERY

Kekecapan énergi


Efisiensi énergi anu langkung ageung hartosna biaya anu langkung handap sareng émisi anu langkung handap.

kakuwatan keur ngasilkeun


Tetep forklifts anjeun ngajalankeun sakumaha éféktif jeung éfisién sakumaha aranjeunna bisa.

kasalametan


Kasalametan sareng karaharjaan mangrupikeun bagian penting tina sagala operasi forklift anu suksés.

adaptability


Batré JB BATTERY litium-ion tiasa nawiskeun efisiensi anu langkung ageung sareng kinerja anu langkung luhur.

LOGO-jeruk

Produsen Batré Forklift

Kami khususna nawiskeun rupa-rupa batré litium beusi Fosfat (LiFePO4) pikeun treuk forklift listrik, masing-masing dirancang khusus pikeun nganteurkeun kahirupan siklus anu luhur sareng kinerja anu saé dina suhu operasi anu lega.

Adhering kana strategi ngembangkeun kualitas luhur, JB BATTERY terus fokus kana téhnologi batré litium high-end jeung produk, owns téhnologi inti batré litium jeung sistem panyimpen énergi.

Batré JB ngahasilkeun jinis sareng spésifikasi batré litium ion forklift anu béda, tegangan sareng 12V, 24V, 36V, 48V, 60V, 72V, 80V 96V 120 volt sareng pilihan kapasitas kalayan 100ah 200Ah 300Ah 400Ah 500Ah 600Ah 700Ah 800Ah 900Ah 1000Ah XNUMXAh langkung luhur

Batré Forklift ngaropéa


Waktosna pikeun ngarobih armada anjeun nganggo sistem énergi anu langkung awet, langkung gancang, langkung kuat sareng efisien tina JB BATTERY.
Batré LiFePO4 kami mangrupikeun solusi bébas pangropéa anu optimal pikeun alat penanganan bahan, anu bakal ningkatkeun produktivitas operasional anjeun, bari ngirangan pangropéa batré sareng biaya batré sacara signifikan.

Batré Traksi 24V LiFePO4

Batré Traksi 36V LiFePO4

Batré Traksi 48V LiFePO4

Batré Traksi 80V LiFePO4

Batré Traksi 120V LiFePO4

Disesuaikeun Forklift Batre Pack

Kaunggulan tina accu forklift bentuk JB BATTERY

Kapasitas ageung pikeun Traksi

Kami nawiskeun batré kakuatan super spésifikasi 120V 1440Ah pikeun treuk forklift tugas beurat.

Konsumsi Énergi Kirang

Résistansi internal anu rendah sareng efisiensi anu luhur, hartosna foklift turck gaduh waktos anu langkung lami.

Batré sagala-cuaca

Catu daya JB BATTER LiFePO4 Gawéna saé dina sagala kaayaan cuaca - suhu luhur sareng handap.

Biaya kasempetan

Anjeun tiasa ngeusian batré LiFePO4 kami iraha waé - nalika istirahat tuang, waktos ngopi atanapi antara shift.

Bebas pangropéa

Henteu aya padamelan sareng biaya pangropéa sapopoé, sareng anjeun henteu kedah nyiram batré deui.

Top 5 litium beusi fosfat sistem manajemen batré pabrik bms di china pikeun pak batré lifepo4

Top 5 litium beusi fosfat sistem manajemen batré pabrik bms di Cina pikeun lifepo4 pak batré Sistim Manajemén Batre, disingget jadi BMS, nujul kana téhnologi berharga nu museurkeun kana nanganan tur ngajaga rupa fungsi sarta fitur tina pak batré. Éta ngamungkinkeun pangiriman rentang anu dipikahoyong sareng diperyogikeun tina arus sareng […]

Top 10 produsén pak batré litium ion tegangan tinggi kalayan sél batré litium tegangan tinggi

Top 10 pabrik pak batré litium ion tegangan luhur kalawan sél batré litium tegangan tinggi Sakumaha ngaranna nunjukkeun, accu litium ion tegangan tinggi boga rating tegangan luhur sarta kapasitas ti counterparts konvensional maranéhanana. Produk ieu dianggo utamina pikeun panalungtikan sareng studi ngeunaan cara sareng metode pikeun ningkatkeun dénsitas énergi […]

Batré mana anu paling seueur tegangan sareng naon tegangan khas dina pak batré tegangan tinggi?

Batré mana anu paling seueur tegangan sareng naon tegangan khas dina pak batré tegangan tinggi? Subjek batré tegangan tinggi sigana sapertos perdebatan anu moal aya deui iraha waé pas. Kalolobaan jalma masih teu meunang sakabeh wacana tegangan tinggi. interpretasi béda geus dibikeun ka subjek. Sanajan kitu, éta […]

Pangalusna top 10 lifepo4 litium Ion pabrik pak batré jeung pausahaan batré solid-state di Kanada

Pabrikan batré litium 10 lifepo4 pangsaéna sareng perusahaan batré solid-state di Kanada Industri sareng pasar batré litium-ion mangrupikeun salah sahiji anu panggancangna ngembang dina widangna masing-masing. Utamana di Kanada, dimana kanaékan pangwangunanna didorong sareng didorong ku paménta ningkat pikeun éléktronika portabel, énergi […]

Pangalusna top 10 natrium ion pabrik pak batré di china

Pabrikan batré natrium ion 10 pangsaéna di china Paménta pikeun batré natrium ion parantos ningkat sacara signifikan kusabab kauntungan produk dina taun-taun ayeuna. Salaku conto, aranjeunna nyayogikeun kredensial lingkungan anu langkung saé atanapi langkung saé kalayan fitur kaamanan anu ditingkatkeun sareng biaya bahan baku langkung handap tibatan batré litium-ion. Sajaba ti éta, item nu ensures [...]

Puncak 10 Pausahaan Batré Aliran Vanadium Di Cina Pikeun Sistem Panyimpen Énergi Imah

Top 10 Perusahaan Batré Aliran Vanadium Di Cina Pikeun Sistem Panyimpen Énergi Imah Tumuwuhna gancang industri énergi anyar dina taun-taun ayeuna parantos nyababkeun paningkatan paménta pasar pikeun skala panyimpen listrik anu langkung lega. Éta, kahareupna nyangking batré vanadium sareng mangpaatna kana gambar. Dina ieu […]

parantos ditambihan kana karanjang anjeun.
Parios
en English
X