Urang bakal ngahubungan anjeun.

Lebetkeun inpormasi sareng sarat anjeun, kami bakal uih deui pas.

Atawa email: [email dijaga]

Batré Forklift ti JB BATTERY

Kekecapan énergi


Efisiensi énergi anu langkung ageung hartosna biaya anu langkung handap sareng émisi anu langkung handap.

kakuwatan keur ngasilkeun


Tetep forklifts anjeun ngajalankeun sakumaha éféktif jeung éfisién sakumaha aranjeunna bisa.

kasalametan


Kasalametan sareng karaharjaan mangrupikeun bagian penting tina sagala operasi forklift anu suksés.

adaptability


Batré JB BATTERY litium-ion tiasa nawiskeun efisiensi anu langkung ageung sareng kinerja anu langkung luhur.

LOGO-jeruk

Produsen Batré Forklift

Kami khususna nawiskeun rupa-rupa batré litium beusi Fosfat (LiFePO4) pikeun treuk forklift listrik, masing-masing dirancang khusus pikeun nganteurkeun kahirupan siklus anu luhur sareng kinerja anu saé dina suhu operasi anu lega.

Adhering kana strategi ngembangkeun kualitas luhur, JB BATTERY terus fokus kana téhnologi batré litium high-end jeung produk, owns téhnologi inti batré litium jeung sistem panyimpen énergi.

Batré JB ngahasilkeun jinis sareng spésifikasi batré litium ion forklift anu béda, tegangan sareng 12V, 24V, 36V, 48V, 60V, 72V, 80V 96V 120 volt sareng pilihan kapasitas kalayan 100ah 200Ah 300Ah 400Ah 500Ah 600Ah 700Ah 800Ah 900Ah 1000Ah XNUMXAh langkung luhur

Batré Forklift ngaropéa


Waktosna pikeun ngarobih armada anjeun nganggo sistem énergi anu langkung awet, langkung gancang, langkung kuat sareng efisien tina JB BATTERY.
Batré LiFePO4 kami mangrupikeun solusi bébas pangropéa anu optimal pikeun alat penanganan bahan, anu bakal ningkatkeun produktivitas operasional anjeun, bari ngirangan pangropéa batré sareng biaya batré sacara signifikan.

Batré Traksi 24V LiFePO4

Batré Traksi 36V LiFePO4

Batré Traksi 48V LiFePO4

Batré Traksi 80V LiFePO4

Batré Traksi 120V LiFePO4

Disesuaikeun Forklift Batre Pack

Kaunggulan tina accu forklift bentuk JB BATTERY

Kapasitas ageung pikeun Traksi

Kami nawiskeun batré kakuatan super spésifikasi 120V 1440Ah pikeun treuk forklift tugas beurat.

Konsumsi Énergi Kirang

Résistansi internal anu rendah sareng efisiensi anu luhur, hartosna foklift turck gaduh waktos anu langkung lami.

Batré sagala-cuaca

Catu daya JB BATTER LiFePO4 Gawéna saé dina sagala kaayaan cuaca - suhu luhur sareng handap.

Biaya kasempetan

Anjeun tiasa ngeusian batré LiFePO4 kami iraha waé - nalika istirahat tuang, waktos ngopi atanapi antara shift.

Bebas pangropéa

Henteu aya padamelan sareng biaya pangropéa sapopoé, sareng anjeun henteu kedah nyiram batré deui.

24V 200Ah Deep Cycle LiFePO4 Lithium Ion Forklift Batre Pikeun Truk Forklift Listrik sareng AutoGuide Mobile AGM Robot

24V 200Ah Deep Cycle LiFePO4 Lithium Ion Forklift Batre Pikeun Electric Forklift Truck Jeung AutoGuide Mobile AGM Robots Istilah batré litium rada ambigu sabab aya kimia batré litium béda, sarta masing-masing boga set miboga pro jeung kontra. Batré litium mangrupikeun kimia anu unggul sabab padet énergi sareng hargana langkung murah per […]

Kaunggulan tina litium-ion forklift batré pak batré tina litium-ion pabrik batré traksi di china

Kaunggulan tina litium-ion forklift treuk batré pak ti litium-ion pabrik batré traction di china Litium-ion téhnologi geus ningkat pisan leuwih kaliwat panganyarna. Pertumbuhanna dihubungkeun pisan kana panyimpen énérgi anu tiasa dianyari sabab sadayana milarian pilihan anu paling merenah sareng dipercaya anu aya di pasar. Usaha parantos gancang ngarangkul sareng ngadopsi litium-ion […]

Perusahaan sareng supplier batré forklift lithium ion lifepo4 pangsaéna di cina taun 2022

Perusahaan sareng supplier batré forklift litium lifepo4 top pangsaéna di cina taun 2022 Hal-halna laun-laun robih, sareng téknologi énggal sumping ka pasar pikeun ngagampangkeun sareng langkung saé. Kusabab ngenalkeun batré litium-ion, hal-hal janten langkung saé dina dunya forklift. Pabrikan sareng manajer gaduh waktos anu langkung gampang […]

Sadayana Anu Anjeun Peryogikeun Ngeunaan Batré Forklift Listrik Ti Perusahaan Batré Forklift Litium

Sadayana Anu Anjeun Peryogikeun Ngeunaan Batré Forklift Listrik Ti Perusahaan Batré Litium Forklift Aranjeunna nyarios yén inpormasi mangrupikeun kakuatan. Ieu leres di sadaya industri, paduli sabaraha ageung atanapi alit aranjeunna. Kalayan inpormasi anu leres, janten langkung gampang pikeun nyandak kaputusan anu wijaksana sareng anu pangsaéna. Di dunya forklift, […]

Aplikasi litium-ion batré treuk forklift pikeun 7 tipena béda batré dioperasikeun forklift treuk

Aplikasi batré litium-ion forklift treuk pikeun 7 tipena béda batré dioperasikeun forklift treuk Kiwari, meunang énergi dipercaya nu gawéna di lingkungan béda jeung sadia sepanjang waktos anu mungkin. Ieu kusabab kamajuan anu parantos dilakukeun dina hal téknologi sareng perbaikan batré litium-ion. Standar otomotif pangsaéna […]

Sabaraha biaya batré forklift litium-ion pikeun 7 jinis batré forklift?

Sabaraha biaya batré forklift litium-ion pikeun 7 jinis batré forklift anu béda. Industri penanganan bahan kritis, sareng peryogi efisiensi sareng produktivitas. Ieu hiji-hijina cara aranjeunna tiasa suksés di gudang komo dina pabrik produksi, penting pikeun milari jalan anu pangsaéna pikeun ngalakukeun seueur […]

parantos ditambihan kana karanjang anjeun.
Parios
en English
X