Bateri Forklift nga JB BATTERY

Efikasitetin e Energjisë


Efikasiteti më i madh i energjisë nënkupton kosto më të ulëta dhe emetime më të ulëta.

Prodhimtari


Mbani pirunët tuaj të funksionojnë sa më efektivisht dhe me efikasitet që të munden.

Siguri


Siguria dhe mirëqenia janë pjesë kritike e çdo operimi të suksesshëm të pirunit.

Përshtatshmëri


Bateritë litium-jon JB BATTERY mund të ofrojnë efikasitet më të madh dhe performancë më të lartë.

LOGO-portokalli

Prodhuesi i baterive të Forklift

Ne ofrojmë veçanërisht një gamë të gjerë baterish litium-fosfati hekuri (LiFePO4) për kamionçinë elektrik, secila e krijuar posaçërisht për të ofruar një jetëgjatësi të lartë cikli dhe performancë të shkëlqyer në një temperaturë të gjerë funksionimi.

Duke iu përmbajtur një strategjie zhvillimi me cilësi të lartë, JB BATTERY vazhdon të fokusohet në teknologjinë dhe produktet e baterive të litiumit të nivelit të lartë, zotëron teknologjitë kryesore të baterive të litiumit dhe sistemin e ruajtjes së energjisë.

Bateria JB që prodhon lloje dhe specifikime të ndryshme të baterive të litium-jonit të pirunit, tension me 12V, 24V, 36V, 48V, 60V ,72V, 80V 96V 120 volt dhe opsionet e kapacitetit me 100ah 200Ah 300Ah 400Ah 500Ah 600Ah 700Ah 800Ah

Bateri Forklift i personalizuar


Është koha për të transformuar flotën tuaj me sisteme energjie më të qëndrueshme, më të shpejta, më të fuqishme dhe më efikase nga JB BATTERY.
Bateritë tona LiFePO4 janë zgjidhja optimale pa mirëmbajtje për pajisjet e trajtimit të materialeve, të cilat do të rrisin produktivitetin tuaj operacional, duke ulur ndjeshëm mirëmbajtjen dhe kostot e baterisë.

https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/automated-guided-vehicles-agv-battery/

Bateri tërheqëse 24V LiFePO4

10 prodhuesit më të mirë të baterive litium fosfat hekuri lifepo4 në SHBA

Bateri tërheqëse 36V LiFePO4

Bateria e Automated Guided Vehicles (AGV).

Bateri tërheqëse 48V LiFePO4

prodhuesit e baterive litium-jon litium-forklift kineze

Bateri tërheqëse 80V LiFePO4

Bateri kamioni me jon litium 80 volt

Bateri tërheqëse 120V LiFePO4

JB Litium Battery Battery Company Prodhues

Paketa e personalizuar e baterive të pirunit

Avantazhi i baterive të pirunit nga JB BATTERY

Kapacitet i madh për tërheqje

Ne ofrojmë bateri superfuqie me specifikim 120V 1440Ah për kamionët e rëndë të kamionëve.

Konsumi më i vogël i energjisë

Rezistencë e ulët e brendshme dhe efikasitet i lartë, kjo do të thotë se motori i autokliftit ka një kohëzgjatje shumë më të gjatë.

Bateri për çdo mot

Furnizimi me energji JB BATTER LiFePO4 funksionon shumë mirë në të gjitha kushtet e motit - temperatura të larta dhe të ulëta.

Tarifa e Mundësisë

Ju mund t'i mbushni bateritë tona LiFePO4 në çdo kohë - gjatë pushimit të vaktit, në kohën e kafesë ose ndërmjet turneve.

Pa mirëmbajtje

Nuk ka punë dhe kosto të mirëmbajtjes ditore dhe nuk keni më nevojë të ujisni baterinë tuaj.

Paketa e baterive të tensionit të lartë të litiumit në sistemin e ruajtjes së energjisë në shtëpi

Paketa e baterive me tension të lartë litium-jon në sistemin e ruajtjes së energjisë në shtëpi Sistemet e baterive të tensionit të lartë (HVB) janë krijuar për të ruajtur energjinë elektrike për të siguruar energji në tensione të larta. Këto sisteme përdoren zakonisht për aplikacione të lidhura me rrjetin, të tilla si sigurimi i energjisë rezervë ose rregullimi i rrjetit elektrik. Sistemet HVB zakonisht përbëhen nga bateri litium-jon, të cilat […]

Cili është ndryshimi midis baterive të tensionit të lartë dhe tensionit të ulët

Cili është ndryshimi midis baterive të tensionit të lartë dhe baterive të tensionit të ulët A jeni në atë udhëkryq ku nuk dini cilin të zgjidhni midis baterive të tensionit të lartë dhe baterive të tensionit të ulët? Të dy bateritë e tensionit të lartë dhe bateritë e tensionit të ulët janë të dobishme, në varësi të asaj që shpresoni të arrini. Ato janë të gjitha zgjidhje të dobishme energjetike […]

Prodhuesi më i mirë i paketës së baterive litium-jon 72 volt 100Ah në Kinë

Prodhuesi më i mirë i paketave të baterive litium-jon 72 volt 100 Ah Në Kinë Paketat e baterive me jon litium 72 volt janë artikuj me vlerë. Ato hyjnë në përdorim kryesisht për aplikime të rënda. Për shembull, ato mund të përdoren në karrocat e golfit. Vlerësimi i tensionit të lartë dhe kapaciteti që vijnë me paketat e baterive i lejojnë ato të bëhen të vlefshme në të gjithë […]

Prodhuesi më i mirë i paketës së baterive litium-jon 24 volt 200Ah në Kinë për Forklift AGV AMR

Prodhuesi më i mirë i paketave të baterive me jon litium 24 volt 200Ah në Kinë Për AGV AMR Forklift Kina është shumë e njohur në industrinë dhe tregun e paketave të baterive me jon litium. Kjo nënkupton që shumë kompani dhe biznese në vend konkurrojnë për të marrë emrat e tyre në vendet më të larta në fushë dhe domen. Ata vijnë me […]

Prodhuesi më i mirë i paketës së baterive 36 Volt 400Ah LifePo4 Litium Jon në Kinë me çmim të ulët

Prodhuesi më i mirë i baterive 36 volt 400Ah LifePo4 në Kinë me çmim të ulët Paketat e baterive me jon litium 36 volt 400 ah janë një nga produktet më të përdorura në llojin e tyre. Mund të mësohet me gamën dhe kategorinë e gjerë të aplikacioneve në të cilat artikulli mund të përdoret. Megjithatë, specifikimet dhe […]

Prodhuesi më i mirë i paketës së baterive litium-jon 60 volt 100Ah në Kinë

Prodhuesi më i mirë i paketave të baterive litium-jon 60 volt 100Ah I themeluar në vitin 2008, JB Battery është një ofrues dhe prodhues kryesor i zgjidhjeve të baterive me porosi dhe standarde në Kinë. Kompania prodhon disa nga bateritë më të mira në të gjithë vendin. Ato mund të përdoren në aplikacione të ndryshme në fusha, fusha dhe sektorë të ndryshëm. […]

është shtuar në karrocën tuaj.
Shikoje
en English
X