60 volt lithium ion forklift maa gaosi

Top 10 lithium ion maa gaosi oloa i Amerika i le 2022

Top 10 lithium ion maa gaosi oloa i Amerika i le 2022

O le lalolagi ua siisii ​​atu i malosiaga gafataulimaina ma faʻafouina, e mafua ai le faʻateleina o le manaʻoga mo lithium ion maa. Ua mafua ai le tele o le gaosiga o maa lithium mai fale gaosi oloa eseese i Amerika.

O nei maa e mafai ona toe fa'aoga ma toe fa'aola. E ui lava o lo latou tau muamua e fai si maualuga, o le tele o le alualu i luma i tekinolosi ma le umi o le ola na mafua ai ona latou faʻaititia le tau i le taimi umi. Ua avea ai i latou ma maa filifilia. O aso nei ua sili ona taugofie le tau fa'atusatusa i suau'u. O se laasaga tele lea i le tetee atu i suiga o le tau.

Top 5 lithium uʻamea phosphate pulega faiga maa gaosi oloa i Saina
Top 5 lithium uʻamea phosphate pulega faiga maa gaosi oloa i Saina

Kamupani sili i Amerika

le Top 10 lithium ion maa gaosi oloa i Amerika i le 2022 e aofia ai:

  1. Malosiaga o Romeo

O le isi lea kamupani o loʻo faʻagaioia talu mai le 2014. O le kamupani o se taʻitaʻi i le gaosiga o le lithium ion battery ma faʻapitoa i fofo eseese e teu ai le malosi e ala i le gaosiga ma le mamanuina o modules sili atu maa. E fesoasoani fo'i i pusa eletise e fa'atatau i maketi o ta'avale ma tagata fa'atau.

  1. EnerSys

O le kamupani na faavaeina i le 1999. E maua ai le malosi ma le malosi fofo i luga o se fua tele mo tagata faʻatau eseese. O le a avea ma se tasi o pito i luga 10 lithium ion maa gaosi oloa i Amerika i le 2022. O se fa'ailoga fa'ava-o-malo lea o se tagata poto faapitoa i le tu'uina atu o auaunaga sili ona maualuga e teu ai. Ua faia la'asaga i fofo o malosiaga tau alamanuia mate eseese pisinisi. O lo'o fa'agaoioia le kamupani i faiga fa'apitoa fa'apitoa ma le malosi fa'amalosi.

  1. A123 Faiga

Ole kamupani lea e tatau ona ta'ua pe a popole tagata gaosi oloa. O le ituaiga Amerika e gaosia ma atiina ae nisi o maa lithium phosphate ma lithium ion sili ona lelei. O lo'o fa'atino fo'i e le kamupani ni faiga fa'aputuga ma fofo eseese. O se tasi o taʻaloga autu i le EV vaetamaina aua o loʻo i totonu o taʻitaʻi o gaosiga maa lithium ion totonu ole USA.

  1. Clarios

O loʻo faʻagaioia le kamupani mo ni nai tausaga i le taimi nei, ae o loʻo faʻatulagaina pea i totonu o kamupani pito i luga 10 i Amerika. O lo'o gaosia e le kamupani ma fa'ata'atia auala eseese e teu ai le malosi ma fa'asoa atu fo'i ituaiga eseese o tekonolosi fa'atupu. O le kamupani o se tagata poto faapitoa i tekonolosi eletise maualalo ma e taulaʻi i le saogalemu ma le tumau, e sili atu le faigofie i tagata faʻatau.

  1. Micro vast

Ole isi lea ta'ita'i o lo'o auai ile gaosiga ole ma'a lithium. E tele tupe maua a le kamupani ma ofoina atu fofo sili ona lelei mo pisinisi eseese. E le gata i lea, o loʻo faʻatinoina e le kamupani le gaosiga o maʻa o loʻo i ai uiga faʻapipiʻi vave.

  1. Hithium

O le kamupani sa i ai mo le silia ma le tolusefulu tausaga, na faavaeina i le 1989. I le gaosiga o le lithium. O le kamupani sa avea ma taʻitaʻi sili ma paionia i tekinolosi tulaga ese, ua tele tausaga o galuega i fanua ma suʻesuʻega, ma ua lelei iʻuga.

  1. Piedmont

O le kamupani na faavaeina i le 1983 ma o se tasi o pito i luga 10 lithium ion maa gaosi oloa i Amerika. O loʻo i North Carolina, o loʻo taulaʻi le kamupani i le atinaʻeina o le poloketi lithium e avea ma faʻatau oloa lithium i le itulagi.

  1. Ultralife

O le kamupani o loʻo faʻavae i Niu Ioka ma ofoina atu kemisi lithium ion battery i le lalolagi atoa. E le gata i lea, e faʻatautaia mea e le toe faʻaaogaina, toe faʻaaogaina, faʻapipiʻi, auaunaga mamanu, ma faiga faʻafesoʻotaʻi.

  1. 24m Tekonolosi

O loʻo iai le kamupani talu mai le 2010. O se taʻitaʻi i Amerika ma faia fofo sili ona lelei mo le faʻaogaina o felauaiga ma faʻasologa. E le gata i lea, o loʻo feagai ma le gaosia o maa lithium ion maualuga ma faʻaleleia le faʻamaoni ma le saogalemu o le teuina.

  1. JB maa

O lenei kamupani ua oʻo i le mamao ma le lautele talu mai lona amataga i le 2008. O se taʻitaʻi i tekonolosi lithium ion ma le tele o isi vailaʻau kemisi i le lalolagi atoa. Ose kamupani lauiloa i le lalolagi atoa.

24 Volt lithium ion forklift loli maa
24 Volt lithium ion forklift loli maa

Mo nisi fa'amatalaga pito i luga 10 lithium ion maa gaosi oloa i Amerika i le 2022, e mafai ona e asiasi i le JB Battery China i https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/10/07/best-top-10-lithium-iron-phosphate-lifepo4-battery-manufacturers-in-the-usa/ mo le sili atu nisi faʻamatalaga.

Faasoa atu lenei meli


en English
X