lithium-ion forklift maa vs lead-acid

E sili ona lelei le 10 lithium iron phosphate lifepo4 gaosi maa i Amerika

E sili ona lelei le 10 lithium iron phosphate lifepo4 gaosi maa i Amerika

Le manaʻoga mo lithium uʻamea phosphate maa ua taʻitaʻia ai le faʻavaeina o tagata gaosi oloa eseese o loʻo galulue e faʻafetaui lenei manaʻoga. O nei gaosi oloa e mai tulimanu uma o le lalolagi, ma o le autu autu o le fesoasoani lea i le lalolagi e faia se suiga saogalemu i malosiaga faʻafouina gafataulimaina ma faʻaleleia le gafatia e teu ai.

O le matagofie o maa lithium iron phosphate e mafai ona toe faʻaleleia, ma avea ai i latou ma tupe faʻafaigaluega.

E sili ona lelei le 10 lithium iron phosphate lifepo4 gaosi maa i Amerika
E sili ona lelei le 10 lithium iron phosphate lifepo4 gaosi maa i Amerika

O tagata gaosi oloa sili i Amerika
Ole mana'oga mo maa e matua maualuga lava i Amerika. O nisi o kamupani sili ona lelei 10 lithium iron phosphate lifepo4 gaosi oloa i Amerika e aofia ai:

1. Romao Malosi
O le isi lea taʻitaʻi i le gaosiga o le lithium iron phosphate i Amerika. E faʻapitoa i le gaosiga ma le mamanuina o modules sili ona lelei maa; o lo'o una'ia e le kamupani le fa'aogaina o isi fa'apogai malosi e fa'auo i le si'osi'omaga.

2. A123 Faiga
O le isi lea o le Top 10 lithium iron phosphate lifepo4 gaosi oloa i Amerika. O le kamupani o se ta'ita'i i le lalolagi atoa ma ua avea nei ma se tasi o ma'a lithium iron phosphate. O lo'o fa'atino fo'i e le kamupani le tele o fa'afitauli o le malosi.

3. Piedmont
O lenei kamupani o se amataga lava ae o loʻo faia pea i le sili Top 10 lithium iron phosphate lifepo4 gaosi maa i Amerika. O lenei kamupani e taulaʻi i soʻo se poloketi i North Carolina e avea ma faʻatauga faʻapitoa o maʻa lithium iron phosphate ma isi fofo maa.

4. Microvast
O le kamupani o se tagata autu i le gaosiga o le lithium i Amerika ma e tele ana tupe maua. O lenei kamupani o loʻo faʻatinoina i le gaosiga o maʻa lithium iron phosphate sili ona vave.

5. 24m Tekonolosi
O le isi lea ta'ita'i i Amerika o lo'o faia ni fofo mo le teuina o felauaiga ma vaega fa'asologa. O se pito i luga o le lithium iron phosphate gaosi oloa o loʻo galue malosi e faʻaleleia le saogalemu ma le faʻamaoni o faiga teu.

6. Ultralife
O se kamupani lauiloa lenei. O le kamupani e gaosia, mamanuina, faʻapipiʻi ma tausia fesoʻotaʻiga ma eletise i vaega eseese o le lalolagi. E feagai foi le kamupani ma le gaosiga ma le tufatufaina atu o maa lithium iron phosphate.

7. Clarios
O se tasi lea o kamupani sili ona maualuga le gaosiga o maa lithium-ion phosphate i Amerika. O loʻo i ai i le kamupani le tele o tekinolosi o loʻo ia gaosia ma mamanu. E tufatufa atu foi. O se taunuuga, o se taʻitaʻi maketi i le tufatufaina ma le gaosiga o maa lithium iron phosphate.

8. Faalapotopotoga a le Livet
O le kamupani e tele-faceted ma faʻamoemoe e avea ma gaosiga autu ma tuʻuina atu maa sili ona lelei lithium iron phosphate. O ona vaega fa'atatau e tele ma e aofia ai maa mo masini feavea'i, ma pa'u mama i ma'a mo EV.

9. EnerSys
O se tasi lea o kamupani sili ona lauiloa i totonu o le atunuu. O lo'o tu'uina atu e le kamupani ni fofo fa'aletino tetele i tagata 'ese'ese. O se taʻitaʻi i Amerika ma le lalolagi ma ofoina atu fofo mo alamanuia ma pisinisi. O vaega autu o le faʻagaioiga e aofia ai le malosi faʻaogaina ma le malosi faʻamalosi, faatasi ai ma le tele o isi.

10. JB maa
O le kamupani o se taʻitaʻi i lana lava aia tatau ma o se tasi o kamupani sili ona taua na lavea le maketi lithium iron phosphate. Faatasi ai ma le gafatia e ofoina atu fofo masani, ua avea le kamupani ma se tasi o sili sili ona lelei Top 10 lithium iron phosphate lifepo4 gaosi oloa i Amerika, ofoina atu fofo e fetaui lelei ma manaoga.

fale gaosi maa lithium forklift
fale gaosi maa lithium forklift

Lithium-iron phosphate maa o loʻo i ai a latou seti o mea lelei ma faʻaletonu, ae e matua manino lava o le lelei e sili atu nai lo le leaga. E ala i le malamalama i faʻamanuiaga o lenei tekinolosi, e mafai ona e faʻaogaina i lou manuia ma faʻaatoatoaina au talosaga ma faiga. O loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia e le au gaosi oloa i aso uma.

Mo nisi fa'amatalaga pito sili ona lelei 10 lithium iron phosphate lifepo4 gaosi maa i Amerika, e mafai ona e totogia se asiasiga ile JB Battery China ile https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/09/15/best-top-10-lifepo4-lithium-ion-battery-pack-manufacturers-and-suppliers-in-china/ mo le sili atu nisi faʻamatalaga.

 

Faasoa atu lenei meli


en English
X