72 Volt lithium ion forklift loli maa

Sili pito i luga 10 lithium uʻamea phosphate LifePo4 gaosi masini sela i Saina ma le lalolagi

Sili pito i luga 10 lithium uʻamea phosphate LifePo4 gaosi masini sela i Saina ma le lalolagi

E sili atu pe afai e iai ni au maa fa'atuatuaina e lapopo'a le malosi ma le eletise maualuga mo le atina'eina o faiga e ofoina atu ai fa'ai'uga sili. Kamupani e manaʻomia ona tauva i le lalolagi atoa e faʻaalia ai le maufetuunaʻi ma le gafatia e fausia ai le sili atu le malosi o filifiliga. E na o le pau lea o le auala e ave ai se vaega o le maketi ESS o loʻo faʻatupulaia pea.

O le a tele LiFePo4 gaosi maa i le 2022, ae le o tutusa uma. Lithium tekinolosi ua faʻamalosia ai nisi kamupani maualuga atu nai lo isi, ma sili atu kamupani o loʻo galulue i le ausia o tulaga faʻavaomalo ua uma ona faʻatulagaina.

Sili pito i luga 10 lithium uʻamea phosphate LifePo4 gaosiga sela maa i Saina
Sili pito i luga 10 lithium uʻamea phosphate LifePo4 gaosiga sela maa i Saina

Maualuga Kamupani
Le pito i luga ole 10 lifepo4 cell gaosi oloa i Saina i le 2022, e leai se faʻatonuga faʻapitoa, e aofia ai:

1. EVE
O loʻo faʻatupulaia le kamupani i le luasefulu tausaga talu ai ma o loʻo faʻaaogaina nei i le IoT ma le initaneti malosi. O le oloa autu o loʻo feagai ma lenei kamupani o le thionyl chloride ma le lithium battery, ma e tele sona sao o le maketi i Saina. O le kamupani o se faʻatau tele o maa lithium maualuga-malosi ma lanumeamata.

2. Ruipu
Ua tele tupe teu faafaigaluega a le kamupani i malosiaga fou e faaaoga ai ana punaoa minerale. O lo'o fa'atino e le kamupani su'esu'ega ma atina'e fa'apea fo'i ma le gaosiga ma le fa'atau atu o le malosi po'o le fa'aputuina o le eletise lithium-ion maa sela. O lo'o tu'ufa'atasia i le ofoina atu o fofo maualuga mo pisinisi eseese.

3. Hitiuma
O le isi lea pito i luga 10 lifepo4 cell gaosi oloa i Saina i le 2022 o loʻo feagai ma suʻesuʻega ma atinaʻe o pipi lithium meafaitino. O lo'o gaosia ma fa'atau atu fo'i e le kamupani. O se tasi o kamupani sili ona tuuto e faʻamoemoe e ofoina atu i le lalolagi le mama, lelei, saogalemu, ma gafatia le malosi lanumeamata.

4. CATL
O se tasi lea o kamupani sili ona mataʻina fou faʻafouina tekonolosi. O le kamupani e matua fa'amaoni i le ofoina atu o fofo ma auaunaga i le lalolagi atoa mo le fa'aogaina o malosiaga fou. O loʻo galue le CATL i suʻesuʻega ma atinaʻe faʻapea foʻi ma le faʻamalosia o gafatia gaosiga i gaosiga.

5. CALBCALB
O le isi pito i luga ole 10 lifepo4 cell gaosi oloa i Saina i le 2022 i mea eseese eletise lithium. O le kamupani o loʻo faʻaalia o se gaosiga o vailaʻau o le lifepo4 sili ona lelei i Saina.

6. Guoxuan hi-tech
O lenei kamupani o loʻo i totonu o maketi tetele, o se tasi o tagata lauiloa fou eletise eletise eletise gaosi oloa. E feagai foi ma le tufatufaina atu o le eletise ma masini feaveaʻi ma o se pito i luga ole 10 lifepo4 cell gaosi oloa i Saina ile 2022.

7. Lishen
O le kamupani ua silia ma le luasefulu tausaga talu ona fa'agaioiga ma o se tasi o kamupani sili ona lauiloa i Saina ma le poto masani i le gaosiga ma le R&D o maa lithium. E 13G watt le malosi ma e iai tulaga fa'avaomalo.

8. JB maa
O se tasi lea o taʻitaʻi sili ona fou i tekonolosi lithium, ma o le 10 pito i luga o le lifepo4 cell gaosi oloa i Saina i le 2022 ua leva ona galue i le maketi. O se tasi lenei o kamupani sili ona mataʻina ua tele tupe teu faʻafaigaluega i totonu o le fanua ma ausia tulaga faʻavaomalo.

9. Narada
O lenei kamupani e ofoina atu le tu'ufa'atasiga fa'aogaina ma le ta'ita'i-acid ma le lithium-ion oloa fa'atotonugalemu. E le gata i lea, e aofia ai femalagaiga lanu meamata, faʻamaumauga faʻapisinisi, teuina o le malosi atamai, ma nofoaga autu o faʻamaumauga.

10. Penghui
O le isi lea kamupani o loʻo taulaʻi i le gaosiga ma le gaosia o maa lithium ma sili atu i le 20 tausaga o le poto masani. E tulaga ese le kamupani ona o lona auai i Suesuega ma atinae.

iʻuga
Le pito i luga 10 lifepo4 cell gaosi oloa i Saina i le 2022 o loʻo tuʻuina atu i le lalolagi ni fofo tumau e faʻaleleia atili i aso uma. O le galulue faatasi ma kamupani pito i luga o lona uiga o le avanoa i nisi o tekinolosi sili ona fou a le alamanuia.

Sili pito i luga 10 lithium uʻamea phosphate LifePo4 gaosiga sela maa i Saina
Sili pito i luga 10 lithium uʻamea phosphate LifePo4 gaosiga sela maa i Saina

Mo nisi fa'amatalaga sili pito i luga 10 lithium uʻamea phosphate LifePo4 gaosiga sela maa i Saina ma le lalolagi, e mafai ona e asiasi i le JB Battery China i https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/06/10/jb-battery-is-the-best-top-china-lifepo4-lithium-ion-forklift-battery-manufacturers-and-suppliers/ mo le sili atu nisi faʻamatalaga.

Faasoa atu lenei meli


en English
X