24 Volt litium-ion gaffeltruckbatteri

Topp 5 litiumjernfosfat batteristyringssystem bms produsenter i Kina for lifepo4 batteripakke

Topp 5 litiumjernfosfat batteristyringssystem bms produsenter i Kina for lifepo4 batteripakke

Batteristyringssystem, forkortet til BMS, refererer til en verdifull teknologi som fokuserer på å håndtere og vedlikeholde de ulike funksjonene og funksjonene til en batteripakke. Den muliggjør levering av ønsket og nødvendig rekkevidde av strøm og spenning for en fast varighet. Det gjør det mot forventede og spesifikke belastningsscenarier.

Hovedrollene til et batteristyringssystem består av følgende:

• Estimere produktets driftstilstand
• Overvåking og vurdering av batteriet
• Optimalisering av ytelsen kontinuerlig
• Aktiverer batteribeskyttelse

Dermed hjelper et batteristyringssystem å administrere og vedlikeholde hver battericelle eller enhet effektivt og effektivt. Videre forhindrer det overlading av produktet, og minimerer risikoen for kortslutning og skade.

Topp 5 produsenter av litiumjernfosfatbatteristyringssystem i Kina
Topp 5 produsenter av litiumjernfosfatbatteristyringssystem i Kina

Fordelene og de konstruktive egenskapene til Battery Management System gjør det svært ettertraktet. Dermed streber de 5 beste produsentene av batteristyringssystem i Kina etter å utvikle og forbedre teknologien så mye som mulig. I denne artikkelen, la oss vurdere dem.

1. PACE

PACE Electronic Technology ble etablert i 2000 og er en profesjonell programvare- og komponentagentbedrift. Selskapet selger og utvikler biler, lyd, sikkerhet, lading, standby, strømforsyning, forbrukerelektronikk og små husholdningsapparater. I tillegg tilbyr den et bredt spekter og omfang av programvaremoduler og elektroniske komponenttjenester. De viser seg å være verdifulle for ODM-, EMS- og OEM-produsenter.

PACE tilbyr også hybride integrerte kretser, kretskort, batterier, kommunikasjonsprodukter, kretsmoduler, etc.

2. BYD

BYD har en rik historie på nesten 20 år innen felt og industri knyttet til batterier og deres komponenter. Selskapet dekker og tar for seg jernbanetransport, ny energi, elektronikk og biler.

Det primære virksomhetsomfanget til BYD innebærer litium-ion-batterier, maskinvareprodukter, instrumentering, ladere, fleksible kretskort osv. Deres salg, utvikling og produksjon er to seksjoner som selskapet fokuserer mye på.

3. Racern

Racern er en av de 5 beste produsentene av batteristyringssystem i Kina på grunn av sin spesialisering i produksjon, forskning, utvikling og salg av litiumbatteriprodukter, systemer og hjelpeprodukter.

Selskapet utfører dybdestudier ved å bruke litiumbatteristyringssystemer og deres kjerneteknologier. I tillegg implementerer den løsninger som omfatter batterimoduler og strømstyringsprodukter.

Racern tilbyr altomfattende tekniske tjenester foret med strømforsyningssystemer, energilagringssystemer og strømreservesystemer.

4. Pylontech

Pylontech, etablert i 2009, er en av Kinas tidligste produsenter og leverandører av batteri- og energilagringssystemer. Selskapet fokuserer på bruk og utvikling av litiumbatteriprodukter og dets batteristyringssystemer.

På toppen av det har Pylontech flere patenterte teknologier, inkludert de som er knyttet til høyytelses litium-ion-celler, EMS, avansert BMS, etc. Videre tilbyr selskapet konstruktive løsninger for problemer med energilagringssystem.

5. JB batteri

JB Battery er en av Kinas mest kjente produsenter av batteristyringssystem. Selskapet produserer litium-ion batteripakker, energilagringssystemer og flere andre verdifulle produkter til en overkommelig pris.

JB Battery bruker avansert maskineri, teknologier og teknikker for å gjøre det. Derfor er produktene generelt langvarige og av høy kvalitet. Det lar dem forbli i høy etterspørsel av flere bransjer og domener.

Produsenter/leverandører av industrielle litiumbatterier
Produsenter/leverandører av industrielle litiumbatterier

For mer om topp 5 produsenter av litiumjernfosfatbatteristyringssystem i Kina for lifepo4 batteripakke kan du besøke JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/advantage-of-jb-battery/ for mer info.

 

Del dette innlegget


en English
X