produsenter av litium-ion gaffeltruckbatterier

Topp 10 høyspenningslitiumionbatteripakkeprodusenter med høyspent litiumbattericelle

Topp 10 høyspenningslitiumionbatteripakkeprodusenter med høyspent litiumbattericelle

Som navnet antyder, høyspent litium-ion-batterier har høyere spenningsklassifisering og kapasitet enn sine konvensjonelle motparter. Disse produktene brukes først og fremst til forskning og studier på måter og metoder for å øke energitettheten til ulike batterityper og typer.

Siden høyspent litiumion-batterier kan beholde og gi strøm, finner de bruk i elektriske og hybride industrier. Den kan bestå av enheter og maskiner som droner, båtmotorer osv. Disse batteriene kan også lades raskt og gi høye utganger.

Topp 10 produsenter av høyspent litiumionbatteripakker
Topp 10 produsenter av høyspent litiumionbatteripakker

De mange fordelene med høyspenningslitiumionbatterier har gjort det mulig for de 10 beste produsentene av høyspenningslitiumionbatterier å bli eksepsjonelt kjente. La oss snakke litt om dem i denne artikkelen.

1. BYD

BYD, som er forkortelsen for Build Your Dreams, er en Kina-basert bedrift. Selskapet produserer produkter som finner anvendelse i solcellepaneler, oppladbare batterier, gaffeltrucker, biler osv. Videre var det det første i verden som industrialiserte jern-fosfatbatterier i sin helhet.

2. Gotion

Gotion er et datterselskap av det kinesiske selskapet Guoxuan Hi-Tech. Det er en av topp 10 høyspent produsenter av litiumionbatterier på grunn av sin raske utvikling i litiumionbatterimarkedet og industrien. Selskapet spesialiserer seg på å produsere batteristyringssystemer, batterimaterialer, kjøretøykontrollsystemer, batteripakker, etc.

3. KALB

CALB fokuserer på å utvikle og produsere batteristyringssystemer og litiumbatterier og deres variasjoner. Selskapet er kjent for sitt engasjement i flere energilagringstiltak og prosjekter. Dessuten kan CALBs produkter bli brukt til tunge bruksområder som elektriske gaffeltrucker, flyplassservicebiler, etc.

4. LG Chem

LG Chem, et datterselskap av LG Energy Solutions, spesialiserer seg på å produsere batterier. Den utvikler innovative og teknologisk avanserte materialer for bil- og oppladbare batterier. Selskapets produkter har høy utgangskapasitet enn andre batterier.

5. Nordvolt

Northvolt streber etter å utvikle de grønneste batteriene i verden med et minimalt karbonavtrykk. Selskapet er kjent for å resirkulere kasserte batterier for å lage nye. Northvolts produkter fungerer best for bærbare verktøy, biler og nettapplikasjoner.

6. Panasonic Corporation

Etablert i 1918, har Panasonic Corporation en omfattende erfaring og rik historie innen litium-ion-batteri industri. Selskapet er fortsatt godt kjent for sine litiumionbatterier i bilindustrien.

7. Samsung SDI

Samsung SDI handlet opprinnelig med vakuumrør. Selskapet er en av de 10 beste produsentene av høyspent litiumionbatterier på grunn av sine høykvalitets og pålitelige litiumionbatterier. Markedssentriske aktiviteter og kontinuerlige teknologiske innovasjoner har tillatt den å forbli på toppen.

8. SVOLT

SVOLT er en annen anerkjent produsent og utvikler av høyspent litiumion-batterier og andre batterisystemer for energilagring og elektriske kjøretøy. Selskapet fokuserer på å lage poser og sylindriske celler for lavhastighets elektriske kjøretøy.

9. Lishen-batteri

Lishen Battery er et ledende navn blant leverandører og produsenter av litiumionbatterier. Selskapet har over 1,600 patenter og utmerker seg på flere felt. Den kan for eksempel gi strømbatterier, ultrakondensatorer og elektroniske forbrukerbatterier.

10. JB batteri

JB Battery er et annet velkjent selskap som produserer pålitelige, rimelige og høyspente litiumionbatterier av høy kvalitet. Det er også kjent for sine tilpassede litiumbatteripakker.

Topp 10 produsenter av høyspent litiumionbatteripakker
Topp 10 produsenter av høyspent litiumionbatteripakker

For mer om topp 10 timerprodusenter av høyspenningslitiumionbatteripakker med høyspent litiumbattericelle kan du besøke JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/09/26/which-battery-has-the-most-voltage-and-what-is-the-typical-voltage-in-a-high-voltage-battery-pack/ for mer info.

Del dette innlegget


en English
X