Производителите на батерии за литиум-јонски вилушкар од 24 волти

Најдобрите топ 10 производители на натриум-јонски батерии во Кина

Најдобрите топ 10 производители на натриум-јонски батерии во Кина

Побарувачката за натриум-јонски батерии е значително зголемена поради придобивките на производот во последниве години. На пример, тие обезбедуваат супериорни или подобри еколошки акредитиви со подобрени безбедносни карактеристики и пониски трошоци за суровини отколку литиум-јонски батерии. Згора на тоа, предметот обезбедува издржливи и сигурни перформанси.

Вредните и конструктивни аспекти на натриум-јонските батерии ги поттикнаа првите 10 производители на натриум-јонски батерии во Кина. Во оваа статија, накратко да размислиме за нив.

36 волти литиум-јонска батерија за вилушкар
36 волти литиум-јонска батерија за вилушкар

1. Наншан алуминиум

Nanshan Aluminium произведува и продава висококвалитетни натриум-јонски батерии користејќи ги најновите и најнапредните технологии. Компанијата успешно разви синџир на индустрија за преработка на алуминиум. Нејзините производи се користат во автомобили, бродови, системи за пакување храна, фолии за батерии итн.

2. CATL

CATL е една од водечките компании на листата на топ 10 производители на натриум-јонски батерии во Кина. Основана во 2011 година, таа произведува некои од најдобрите производи познати на глобално ниво. Сега компанијата се стреми да ја промовира и олесни индустријализацијата на натриум-јонските батерии во 2023 година.

3. Голема сила

Great Power е високотехнолошка компанија која се фокусира на истражување, развој и производство на различни решенија за батерии во текот на неколку години. Направи примероци од натриум-јонски батерии првично користејќи тврд јаглерод како анода и фосфат натриум како катода. Подоцна, компанијата дополнително ги разви тестните производи за да ги направи погодни за продажба и употреба во различни области.

4. Санвода

Sunwoda е задолжително име во листата на топ 10 натриум јони производители на батерии во Кина поради неговиот огромен ангажман во дизајнирање, развој, истражување и производство на батериски модули и ќелии. Компанијата поседува неколку патенти за надополнување и подготовка на натриум-јонски батерии.

5. JB батерија

Основана во 2008 година, JB Battery е уште една реномирана компанија позната првенствено по своите професионални производи и предмети во полето на натриум-јонски и литиум-јонски батерии. Бизнисот прави сопствени батерии според потребите, преференциите и барањата на клиентите. Згора на тоа, нуди исклучиво висококвалитетни производи по разумна цена.

6. Динаноник

Dynanonic е растечко име во областа и секторот на технички напредок за заштеда на енергија и нова енергија. Компанијата е позната по развивање и производство на широк опсег и опсег на решенија и апликации за батерии.

7. Кинески ѕид

Great Wall е државна компанија која лежи во првите редови на кинеската информатичка и интернет индустрија и технолошките иновации. Во последните неколку години, таа направи откритија во основните области како што се технологијата за обработка и синтеза на катодните материјали на натриум-јонските батерии и процесот на производство на производот.

8. CFH

CFH е високотехнолошка компанија специјализирана за интегрирано истражување и развој на батерии. Разви и произведе анодни материјали со високи перформанси од тврд јаглерод во натриум-јонски батерии за различни намени.

9. Свето сонце

Sacred Sun е познат по својата вклученост во формулирањето на над 50 индустриски и национални стандарди. Компанијата води на глобалниот пазар со различни производи за батерии, интегрирани решенија за енергија, зелена енергија и системи за складирање енергија.

10. Ronbay технологија

Ronbay Technology е специјализирана за развој и производство на катодни материјали за решенија за батерии. Компанијата е позната по своите одлични и евтини електрохемиски перформанси поврзани со системи за натриум-јонски батерии.

Најдобрите топ 10 производители на натриум-јонски батерии во Кина
Најдобрите топ 10 производители на натриум-јонски батерии во Кина

За повеќе за најдобрите топ 10 натриум јони производители на батерии во Кина, можете да ја посетите JB Battery China на https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/ за повеќе информации.

Сподели овој пост


en English
X