Техничка поддршка


Постигнавме долгорочна стратешка соработка со многу познати домашни и странски компании и обезбедивме решенија за примена на литиумски батерии и техничка поддршка за познати меѓународни компании.

ts01

Прилагодено Дизајн

Според потребите на клиентите и сценаријата за примена, професионалните инженери обезбедуваат сигурни решенија.

ts02

Висока безбедност

Ние користиме сопствени батерии кои имаат поминато различни меѓународни стандарди за доверливост на батериите.

ts03

Со високи перформанси

15 години фокус, само за задоволство на клиентите, за да се обезбеди гаранција за траење на батеријата на производот во различни области.

Пред-продажба на услуги

Обезбедете им на клиентите бесплатни технички консултантски услуги;
Обезбедете им на клиентите шеми за избор на опрема бесплатно;
Редовно поканете ги клиентите бесплатно да ја посетуваат фабриката за да го проверат дизајнот на производот, процесот на производство и механизмот за контрола на квалитетот.

Консалтинг за енергија ги заштедува трошоците

Потрошувачката на енергија е економско прашање и е исто така релевантно за одржливоста на компанијата. Линде обезбедува консултантски услуги за потрошувачката на енергија, во зависност од релевантните работни услови, на бројни локации. Ова го опфаќа изборот на соодветната големина и тип на батерии, како и бројот на батерии и полначи што ќе се користат, на пример. Во зависност од работната средина, може, на пример, да има смисла да се користи централна станица за полнење. Нашите експерти ви помагаат да ги оптимизирате трошоците за потрошувачка и да го структурирате снабдувањето со енергија со поглед на иднината.

Услуга за продажба

Активно организирајте професионален технички персонал за да им обезбедите на клиентите релевантни обуки за производи, како што се процесот на управување со квалитетот на производот за презентација на инсталацијата на производот и објаснувањето на методот на употреба, споделување на шемата за дизајн на системот, анализа и решенија за вообичаени дефекти и други услуги.
За време на процесот на производство на производот, го покануваме релевантниот технички персонал од клиентот во нашата компанија да го провери процесот на инспекција на секој процес и да обезбеди стандарди за инспекција на производите и резултати од инспекцијата на релевантниот персонал на клиентите.

По продажбата на услуги

Обезбедете редовно одржување, одржување и услуги за обука за вообичаено отстранување на проблеми;
Обезбедете технички упатства за повторна проверка, инсталација и употреба на далечинска или опрема на лице место;
Воспоставете постојани датотеки за корисниците, вклучувајќи информации за корисникот, информации за производот, записи за следливост на производи итн., и редовно имплементирајте систем за повратна посета на корисниците за да ги решите проблемите во процесот на користење на производот за корисниците.

Онлајн Техничко управување и поддршка

JB BATTERY ќе ви обезбеди далечински извештаи за податоци преку апликација. Нашите експерти ќе ве водат за решавање на какви било прашања преку Интернет.

Пост-продажна поддршка

JB BATTERY ќе ви помогне да ги испитате и поправите проблемите и да ја замените батеријата за вас доколку е потребно.

За вас, ова значи:

Целосна правна сигурност
Автоматско усогласување со спецификациите на производителот
Одржлива и трајна безбедност за вашите вработени
Преглед на прецизната состојба на возниот парк
Навремени проверки благодарение на услугата за потсетување

Експертите на JB BATTERY исто така даваат препорака за тоа кои дефекти треба веднаш да се поправат за да се избегне потенцијална последователна штета. Тоа значи дека придобивките од проверката се двојни.

en English
X