Случај во Канада: Соработувајте со локалниот производител на оловни батерии


JB BATTERY е кинески производител на литиум-јонски батерии за индустријата за ракување со материјали. Нудиме батерија за виљушкар за сите марки и модели на електрични вилушкари (типови вилушкари од класа I, II и III), платформа за воздушен подигнување (ALP), автоматизирани возила со водење (AGV), автономни мобилни роботи (AMR) и мобилни роботи за авто-водење (AGM)., и повеќе. JB BATTERY произведува литиум-јонски пакет за напојување за секој вилушкар на батерии.

JB BATTERY литиумска батерија за вилушкар со своите основни технологии за да се истакне од светскиот пазар. И донесе леб нов свет за виљушкар, опрема за ракување со материјали, складирање и сл.

Најдобрите топ 10 производители на батериски ќелии со литиум железо фосфат LifePo4 во Кина

Во текот на изминатата година, JB BATTERY има соработка со производителот на батерии за виљушкар од Канада. Производот на оваа компанија е оловно-киселинска батерија за вилушкар, нивната оловна киселинска батерија беше многу популарна во Канада во последните 20 години. Сепак, литиумската батерија денес е популарна, моќна и удобна. Тие изгубија поголем дел од пазарот. Така, овој канадски производител на батерии за вилушкар контактираше со JB BATTERY, барајќи техничка поддршка за литиум-јонска батерија за вилушкар. Ние ги поддржуваме техничките литиум-јонски батерии за вилушкар од серијата LiFePO4 со различен напон, различен капацитет. И ние исто така ги нудиме готовите производи на оваа компанија, како батеријата LiFePO4 за тешки вилушкари. Со помош на JB BATTERY, овој партнер го произведува производителот на литиум-јонски батерии за вилушкар во Канада од производител на батерии за вилушкар со оловни киселини.

Целосно новите JB BATTERY литиум-јонски батерии за вилушкар ќе го променат начинот на кој размислувате за перформансите. Тие обезбедуваат побрзо полнење, поголема ефикасност и зголемен век на траење, сето тоа во пакет без одржување – што значи помали оперативни трошоци за вашиот бизнис во споредба со традиционалните извори на енергија. Со двоен кабелски систем и интегриран BMS (Систем за управување со батерии), литиум-јонските батерии на вилушкар JB BATTERY нудат практичност и следење на батериите, истовремено обезбедувајќи ја целата енергија што ви е потребна за да ја завршите работата.

Батериите LiFePO4 со компоненти со висока енергетска густина и автомобилска класа, може брзо да се полнат, што дефинитивно ќе ве импресионира многу поради добрата способност за работа во повеќе смени за опремата за ракување со материјали во фабрики или магацини. Значи, литиумот е иднината наместо Lead-aicd.

JB BATTERY е повеќе од само производител - нашите партнери нè знаат по тоа што секогаш одиме повеќе за да ги задоволиме потребите на клиентите и да ги поддржуваме нашите клиенти. Без разлика што сте зделки, корисници или дури и производители, ние би можеле да имаме договор. JB BATTERY им помогна на бизнисите низ целиот глобален пазар да преминат од дизел, ТНГ и традиционални оловно-киселински батерии кон технолошки понапредната, поекономична и побезбедна литиумска енергија. Без разлика дали сте долгогодишен корисник на литиум-јонска батерија на вилушкар или сеуште размислувате за прекинувачот, JB BATTERY може да ви обезбеди приспособено решение за напојување. Нашата практична експертиза го води патот на пазарот на литиумски индустриски батерии.

en English
X