Случај во Израел: Решение за замена на батеријата на електричниот виљушкар


Нашиот клиент е изнајмувач на вилушкари од Израел, делови од моќта на нивните вилушкари не беа доволни за сервисирање на пазарот. За заштеда на трошоците, тие одлучија да ја надградат батеријата на виљушкарот наместо да купат сосема нов апарат.

Ние соработуваме со оваа израелска компанија која обезбедува батериски пакет LiFePO4 за вилушкар TOYOTA, батериите се 48V 720Ah 14 единици / 48V 576Ah 7 единици и обезбедуваме решение за брзо полнење за него со нашиот полнач за вилушкар 48V300A.

Пакетот литиумски батерии за вилушкар има неколку предности што го прават вистинскиот избор за се повеќе и повеќе апликации. Има одлични перформанси за полнење и висока густина на енергија. Пакетот литиумски батерии за вилушкар ќе потрае само малку време за полнење со нашиот полнач за вилушкар 48V300A за да можете да заштедите многу време на работниците. И нашиот пакет батерии за литиумски вилушкар е полесен и удобен за користење што не бара толку многу одржување за да се обезбеди нивната работа. Циклусниот век на батерискиот пакет на виљушкар е многу долг, ова е една од причините за заштедите на трошоците.

Ние сме еден од водечките добавувачи на батерии за виљушкар

Обезбедуваме решенија за напојување со литиумска батерија LiFePO4 за различни брендови како што се вилушкар, Тојота вилушкар, виљушкар Линде, вилушкар BYD, вилушкар Komatsu и вилушкар Hyundai. Имаме многу искуство за литиумска батерија на вилушкари и добра соработка со најдобрите 10 производители на вилушкари.

Ние сме водечки снабдувач на литиумски батерии за електрични вилушкари во Кина. Обезбедуваме литиумска батерија од 48V 60V и 80V за сите видови вилушкари како што се, литиумски батерии на BYD виљушкар, литиумски батерии на Toyota Forklift.

Ние обезбедуваме батерија за вилушкар со нашиот пакет батерии LiFePO4 на клиенти од целиот свет и испорачавме стотици литиумски батерии за вилушкар во САД, Австралија и Европа, обезбедуваме решение за целосна моќност на клиентот кој сака да го замени пакетот батерии за вилушкар со оловна киселина во Пакет батерии за литиумски вилушкар.

en English
X