Куќиште за надградба и снабдување на батеријата на виљушкар


JB BATTERY обезбедува решенија за батерии за виљушкар на светскиот пазар, пазарот во Тексас. JB BATTERY е специјализиран за производител и сервис на батериски систем за виљушкар. Нудиме батерии за фабрика за вилушкари и поддржуваме надградба на напојувањето на виљушкар за аеродром, логистика, магацин.

Прилагодување

Ако на пазарот не можете да ја казните соодветната батерија за вашиот вилушкар, можеме да ви понудиме приспособена услуга за вас, вклучително и прилагодување на перформансите, обликот, типот, материјалот на батерискиот пакет.

Надградба

Дали вашите вилушкари се многу ефикасни со не-литиумското тесто? Дали сакате батерија со високи перформанси за да ги надградите виљушкарите? Батеријата за вилушкар LiFePO4 на JB BATTERY е најдобриот избор.

Обезбедување

JB BATTERY е професионален производител на батерии за виљушкар, ние сме специјализирани за напојување на виљушкар повеќе од 15 години, ние сме еден од најдобрите добавувачи на батерии за виљушкар низ целиот свет.

Ние обезбедуваме батерија за вилушкар со нашиот пакет батерии LiFePO4 на клиенти од целиот свет и испорачавме стотици литиумски батерии за вилушкар во САД, Австралија и Европа, обезбедуваме решение за целосна моќност на клиентот кој сака да го замени пакетот батерии за вилушкар со оловна киселина во Пакет батерии за литиумски вилушкар.

Случај во Америка:

Литиум-јонската батерија е побезбедна за возачите на виљушкар, според проценките на OSHA

Случај во Германија:

Послабо производство со литиумски батерии


Случај во ОК:

Изменете го користениот виљушкар

Случај во Франција:

Француски извор за нови и реконструирани батерии за виљушкар


Случај во Канада:

Соработувајте со локалниот производител на оловни батерии

Случај во Јужна Африка:

Агенција за вилушкари продава нови вилушкари, користени вилушкари и батерии за вилушкари.


Случај во Израел:

Решение за замена на батеријата на електричниот виљушкар

en English
X