Квалификација на компанија и производ


80+ патентирани технологии, вклучително и 20+ патенти за пронајдоци.

Од 2022 година, нашата компанија има положено сертификација ISO9001: 2008 и сертификација за системот за квалитет ISO14001: 2004, како и сертификати за производи како што се UL CE, CB, KS, PSE, BlS, EC, CQC (GB31241), директива за батерии UN38.3 итн. .

ИСО 9001

20 + Патенти

40 + Сертификати за производи

Системите за управување се општо прифатен стандард во многу компании и претставуваат основа за стабилност и континуирано подобрување на процесите. Ние во JB BATTERY работиме според овие стандарди на сите наши локации. Ова осигурува дека постапуваме во согласност со истите стандарди за управување со животната средина, безбедност и енергија на меѓународно ниво и нудиме исто ниво на квалитет на сите наши клиенти.

УПРАВУВАЊЕ СО КВАЛИТЕТ – ISO 9001

Стандардот ISO 9001 ги претставува минималните барања на системот за управување со квалитет. Целта на овој стандард е да го зголеми задоволството на клиентите преку испорака на квалитетни производи и услуги.

УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНА СРЕДИНА – ISO 14001

ISO 14001 ги поставува критериумите за Систем за управување со животната средина (ЕМС). Главната цел е да им се помогне на компаниите во постојано подобрување на нивните еколошки перформанси, притоа почитувајќи го секое важечко законодавство.

en English
X