JB BATTERY Модуларен литиум-јонски систем за вилушкарски батерии


Средство-4

Енергија + Заштеда на трошоци

Средство-1

Брзо сервисирање

Средство-2

Ги исполнува BCI стандардите

Средство-3

Намалено време на прекин

Модуларниот дизајн на JB BATTERY кој чека на патент обезбедува „прв од ваков вид“ сервис и неспоредлива доверливост во нејзиниот конкурентен пејзаж. Овој производ ги позиционира клиентите да отклучат значителни заштеди на трошоците, да станат поотпорни на енергија преку елиминирање на енергетскиот отпад и спречување на штетните емисии во нивното работење. Литиумските батерии од серијата JB BATTERY LiFePO4 се батерии спакувани во железна кутија кои нудат поголема флексибилност и изводливост за приспособување на големината, обликот и функцијата. Куќиштето и капакот на батеријата се фиксирани со завртка, овој дизајн што се отвора го прави одржувањето на батеријата едноставно и ефикасно. Дизајнот на структурата и конфигурацијата на додатоците на литиумските батерии од серијата JB BATTERY LiFePO4 се на високо ниво што обезбедува извонредни водоотпорни и безбедносни перформанси. JB батерија што произведува различни типови и спецификации на литиум-јонски батерии за вилушкар, напон со 12V, 24V, 36V, 48V, 60V,72V, 80V 96V 120 Volt и опции за капацитет со 100ah 200Ah 300Ah 400Ah 500Ah 600Ah 700 Серија вилушкари со батерии JB како подолу: 12 волти литиум јонска батерија AGV/AMR 24 волти литиум јонска вилушкарска батерија 36 волти литиум јонска вилушкарска батерија 48 волти литиум јонска вилушкарска батерија 60 волти литиум јонска батерија за камион 72 волти литиум јонска батерија 80 волти 96 волти литиум-јонска батерија за вилушкар 120 волти литиум-јонска вилушкарска батерија Приспособена батерија за вилушкар/AWP/AGV/AMR/AGM