Контрола на квалитет на батеријата на виљушкар


Системите за управување се општо прифатен стандард во многу компании и претставуваат основа за стабилност и континуирано подобрување на процесите. Ние во JB BATTERY работиме според овие стандарди на сите наши локации. Ова осигурува дека постапуваме во согласност со истите стандарди за управување со животната средина, безбедност и енергија на меѓународно ниво и нудиме исто ниво на квалитет на сите наши клиенти.

КК проток

Проверка на материјали

Проверка на полу-готови ќелии

Проверка на клетките

Проверка на батерискиот пакет

Проверка на перформансите

Гори во

Во JB BATTERY, сите сме за квалитетот. Квалитетното производство, квалитетните процеси и квалитетните луѓе водат до едно нешто - најдобрите батерии во светот за нашите клиенти.

Да се ​​направи најдобрата линија на батерии во светот не значи да се фалиме и да правиме претерани тврдења. Тоа им го препуштаме на нашите конкуренти.

Се работи за посветеност, во сè што правиме. Од суровините што ги користиме, до процесите на производство со највисок квалитет, до нашето иновативно инженерство за развој на производи, до луѓето кои градат, продаваат и обезбедуваат техничка поддршка еден на еден.

Во JB BATTERY, ќе откриете дека има целосна посветеност да им служи на клиентите кои се потпираат на нашите производи и веруваат во доверливоста на нашата компанија.

Никогаш не се задоволуваме со второто најдобро. И нашите производи го одразуваат овој корпоративен став.

Обезбедување на квалитет

• Задоволството на клиентите е нашата цел.

• Принципот на нашите услуги е ориентиран кон клиентите.

• Нашата основна вредност и основна компетентност се во согласност со ефективни, удобни и контролирани трошоци за услуги на клиентите.

en English
X