36 волти литиум-јонска батерија за вилушкар

36 волти литиум-јонска батерија за вилушкар

Како специјалист за литиумски батерии, JB BATTERY има сеопфатно портфолио на производи, вклучувајќи 12 волти, 24 волти, 36 волти, 48 волти, 60 волти, 72 волти, 80 волти, 96 волти, 120 волти литиум-јонски батерии за PO4 батерии, LiF Виљушкар, платформа за воздушен подигнување (ALP), Автоматизирани возила со водич (AGV), автономни мобилни роботи (AMR) и мобилни роботи за автоматско водич (AGM).

Литиумските батерии од серијата JB BATTERY LiFePO4 се батерии спакувани во железна кутија кои нудат поголема флексибилност и изводливост за приспособување на големината, обликот и функцијата. Куќиштето и капакот на батеријата се фиксирани со завртка, овој дизајн што се отвора го прави одржувањето на батеријата едноставно и ефикасно. Дизајнот на структурата и конфигурацијата на додатоците на литиумските батерии од серијата JB BATTERY LiFePO4 се на високо ниво што обезбедува извонредни водоотпорни и безбедносни перформанси.

JB BATTERY секогаш се придржува кон тоа дека ориентирани кон клиентите се основниот концепт на услуги и високиот квалитет. Ние цврсто веруваме дека обезбедувањето на клиентите со добри производи и услуги за да им се помогне на клиентите да успеат е најсигурниот начин да се постигне соработка меѓу двете страни на долг рок. Партнер со JB BATTERY може да очекувате повеќе од само сигурни батерии!

Ние исто така бараме партнер за соработка со батерии за виљушкар низ целиот свет, доколку сакате да бидете агент за нас:
Добавувачи на батерии за виљушкар во Америка,
Добавувачи на батерии за виљушкар во Европа,
Добавувачи на батерии за виљушкар во ОК,
Добавувачи на батерии за виљушкар во Индија,
Добавувачи на батерии за виљушкар во Австралија,
Добавувачи на батерии за виљушкар во Канада,
Добавувачи на батерии за виљушкар во Јужна Африка,
Добавувачи на батерии за виљушкар во Јапонија,
Добавувачи на батерии за виљушкар во Европа,
Добавувачи на батерии за виљушкар во Кореја,
Добавувачи на батерии за виљушкар во Виетнам,
......
Контактирајте не сега!