Зошто да изберете JB BATTERY LiFePO4 батерија?


Батериите се запечатени единици кои не бараат полнење вода и одржување.

Долг живот и 10 години гаранција

· 10 години дизајнерски век, над 3 пати подолг од животниот век на оловно-киселинските батерии.
· Повеќе од 3000 пати повеќе од циклусот.
· 10 години гаранција за да ви донесе мир на умот.

Нулта одржување

· Заштеда на трошоци за работна сила и одржување.
· Нема потреба да се поднесуваат излевања на киселина, корозија, сулфација или контаминација.
· Заштеда на застој и подобрување на продуктивноста.
· Без редовно полнење на дестилирана вода.

Полнење на одборот

· Ослободете се од ризикот од несреќи со менување на батеријата.
· Батериите можат да останат на опремата за полнење во кратки паузи.
· Може да се наполни во секое време без да влијае на траењето на батеријата.

Конзистентна моќност

· Обезбедува постојана моќност со високи перформанси и напон на батеријата за време на целосното полнење.
· Одржува поголема продуктивност, дури и кон крајот на смената.
· Рамната крива на празнење и високиот одржлив напон значат дека виљушкарите работат побрзо со секое полнење, без да забавуваат.

Работа со повеќе смени

· Една литиум-јонска батерија може да напојува еден виљушкар за сите повеќе смени.
· Максимизирање на продуктивноста на вашата операција.
· Овозможува голема флота да работи 24/7.

НЕМА размена на батерии

· Нема ризик од физичко оштетување на батеријата при размена.
· Нема безбедносни проблеми, не е потребна опрема за размена.
· Заштеда на дополнителни трошоци и подобрување на безбедноста.

Ултра безбедно

· Батериите LiFePO4 имаат многу висока термичка и хемиска стабилност.
· Повеќекратни вградени заштити, вклучително и заштита од полнење, препразнење, прегревање и заштита од краток спој.
· Запечатената единица не испушта никакви емисии.
· Автоматски предупредувања со далечински управувач кога ќе се појават проблеми.

Кој LiFePO4 батеријата е најдобра за вашите вилушкари

За да се приспособат на повеќето опсези на вилушкари, нашите батерии генерално се поделени на 4 системи: 24V, 36V, 48V и 80V.
Не двоумете се, вашата идеална батерија е дефинитивно тука!

12V литиум-јонски автоматизирани возила (AGV)  батерија

Систем за управување со батерии зацврстен со висока струја и електромагнетни пречки за интеграција на системи со контролери, совршено одговара на автоматизирани возила со водич (AGV).

24V литиум-јонска батерија за вилушкар

совршено одговараат на вилушкари од класа 3, како што се дигалки за палети за воки, AGV и воки сложувалки, крајни возачи, централни возачи, токи воки итн.

36V литиум-јонска батерија за вилушкар

ви даде добро искуство во вилушкари од класа 2, како што се вилушкари со тесен премин.

48V литиум-јонска батерија за вилушкар

многу погоден за средно избалансиран виљушкар.

80V литиум-јонска батерија за вилушкар

добијте повеќе пофалби за тешките балансирани вилушкари на пазарот.

За поголема продуктивност, ставете LiFePO4 во вашите виљушкари

Во контекст на секојдневните операции, литиум-јонските батерии може да се полнат дури и за време на кратки паузи, како што се одмор или менување смени, со што ефективно се зголемува продуктивноста. Без разлика дали имате единечна смена или голем возен парк кој работи 24/7, брзото опортуно полнење може да ви донесе мир на умот.

JB BATTERY, вашиот доверлив партнер

Технолошка сила

Преку моќта на транзицијата на индустријата кон алтернативи на литиум-јони, ја задржуваме нашата решеност да напредуваме во литиумската батерија за да ви обезбедиме поконкурентни и интегрирани решенија.

Побрзиот транспорт

Побрзиот транспорт

Доследно го развивме нашиот интегриран систем за услуги за испорака и сме во состојба да обезбедиме масовен превоз за навремена испорака.

Прилагодено по мерка

Прилагодено по мерка

Доколку достапните модели не одговараат на вашите барања, ние обезбедуваме услуга по мерка на различни модели на вилушкари.

Внимателна услуга по продажбата

Внимателна услуга по продажбата

Ние се стремиме целосно да се расплетуваме во распоредот на глобализацијата. Затоа, JB BATTERY е во состојба да понуди поефикасна и внимателна услуга по продажбата.

en English
X