За JB BATTERY


Huizhou JB Battery Technology Limited е основана во 2008 година од Кина, ние сме иновативна компанија за висока технологија, специјализирана за истражување и развој, производство и маркетинг на литиум-јонски батерии.

JB BATTERY е еден од водечките решенија за складирање енергија и даватели на услуги во светот. Посебно нудиме широк асортиман на батерии од литиум железо фосфат (LiFePO4) за електричен виљушкар, воздушна работна платформа (AWP), автоматизирани водени возила (AGV), автономни мобилни роботи (AMR) и мобилни роботи за автоводење (AGM), секој специјално дизајниран да обезбеди висок циклус на траење и одлични перформанси при широка работна температура.

Придржувајќи се до висококвалитетната развојна стратегија, JB BATTERY продолжува да се фокусира на технологијата и производите на висококвалитетни литиумски батерии, поседува основни технологии на литиумски батерии и систем за складирање енергија.

Достапни се неколку енергетски решенија при изборот на електричен виљушкар. Во последниве години, литиум-јонските батерии станаа сè попопуларен извор на енергија. Литиум-јонските батерии обезбедуваат максимална моќност постојано, без оглед на тоа колку полнење останува, за разлика од оловните батерии каде што помалку полнење влијае на брзината и капацитетот на подигање. JB BATTERY состави илјадници литиум-јонски батерии кои ги напојуваат нашите лифтови низ целиот глобален пазар, обезбедувајќи им на бизнисите висококвалитетен и безбеден начин за напојување на нивната опрема за ракување со материјали.

15 + Години на искуство

Сервис 50 + земји

500 + таленти

300,000 + производство

ТЕХНОЛОГИЈА

Повеќе од 15 години производство на напојување, JB BATTERY има совладано голем број технологии и техники, што овозможува подобра батерија за виљушкар.

БЕЗБЕДНОСТ

Различни тестови се прават во JB BATTERY за да се осигура безбедноста на нашите производи за нашите клиенти.

СЕРВИС

JB BATTERY има професионален тим за продажба за да ви ги обезбеди најдобрите решенија и услуги по продажбата.

ПРИЛАГОДЕН ДИЗАЈН

Со повеќе од 15 години во индустријата за батерии, JB BATTERY има способност да дизајнира производи според потребите на клиентите.

ОДРЖЛИВ РАЗВОЈ

JB BATTERY се стреми да одржува еколошки процес на работа. Ова ни овозможува да создаваме производи со висок квалитет, а истовремено да бидеме одржливи.

ИНАВАЦИЈА и истражување и развој

Над 50 инженери кои постојано иновираат во JB BATTERY се поткрепени со високи стандарди на политики за истражување и дизајн.

en English
X