Блогови и вести

JB BATTERY е еден од водечките решенија за складирање енергија и даватели на услуги во светот. Посебно нудиме широк асортиман на батерии од литиум железо фосфат (LiFePO4) за електричен виљушкар, воздушна работна платформа (AWP), автоматизирани водени возила (AGV), мобилни роботи за автоматско водич (AGM), автономни мобилни роботи (AMR). Секоја батерија специјално дизајнирана да дава висок циклус на траење и одлични перформанси на широка работна температура.

12V литиум-јонска батерија за вилушкар,

24V литиум-јонска батерија за вилушкар,

36V литиум-јонска батерија за вилушкар,

48V литиум-јонска батерија за вилушкар,

72V литиум-јонска батерија за вилушкар,

80V литиум-јонска батерија за вилушкар,

96V литиум-јонска батерија за вилушкар,

120V литиум-јонска батерија за вилушкар,

JB BATTERY секогаш се фокусира на најновата технологија за батерии за примена на виљушкар.

Високонапонски литиум јонски батерии во домашен систем за складирање енергија

Високонапонски литиум јонски батерии во домот Систем за складирање енергија Системите со висок напон батерии (HVB) се дизајнирани да складираат електрична енергија за да обезбедат струја при високи напони. Овие системи обично се користат за апликации поврзани со мрежа, како што се обезбедување на резервна моќност или регулирање на електричната мрежа. HVB системите обично се ...

Која е разликата помеѓу високонапонските и нисконапонските батерии

Која е разликата помеѓу високонапонските и нисконапонските батерии Дали сте на таа раскрсница каде што не знаете која да изберете помеѓу високонапонски и нисконапонски батерии? И високонапонските и нисконапонските батерии се корисни, во зависност од тоа што се надевате да постигнете. Тие...

Најдобар производител на литиум-јонски батерии од 72 волти 100 Ah во Кина

Најдобар производител на литиум-јонски батерии од 72 волти од 100 Ah Во Кина Пакетите на литиум-јонски батерии од 72 волти се вредни предмети. Тие стапуваат во употреба првенствено за тешки апликации. На пример, тие можат да се користат во колички за голф. Високиот напонски рејтинг и капацитет што доаѓаат со батериите овозможуваат...

Најдобар производител на литиум-јонски батерии од 24 волти од 200 Ah во Кина за вилушкар AGV AMR

Најдобар производител на литиум-јонски батерии од 24 волти 200 Ah во Кина За вилушкар AGV AMR Кина е високо познат во индустријата и пазарот на литиум-јонски батерии. Тоа имплицира дека бројни компании и бизниси во земјата се натпреваруваат за да ги добијат своите имиња на највисоките места во областа и...

Најдобар производител на батерии од 36 Volt 400Ah LifePo4 во Кина со ниска цена

Најдобар производител на литиум-јонски батерии од 36 волти 400 Ах LifePo4 во Кина со ниска цена Пакетите литиум-јонски батерии од 36 волти 400 ah се еден од најкористените производи од ваков вид. Може да се навикне на широк опсег и категорија на апликации во кои предметот може да добие...

Најдобар производител на литиум-јонски батерии од 60 волти 100 Ah во Кина

Најдобар производител на литиум-јонски батерии од 60 волти од 100 Ah во Кина Основана во 2008 година, JB Battery е водечки снабдувач и производител на сопствени и стандардни решенија за батерии во Кина. Компанијата произведува некои од најдобрите батерии во целата земја. Тие можат да се користат во различни апликации во...

Најдобар 12V 100Ah литиум-јонски пакет батерии со длабок циклус во Канада

Најдобар производител на литиум-јонски батерии со длабок циклус од 12V 100Ah во Канада Литиум-јонските батерии се еден од најпопуларните типови на батерии што можат да се користат во различни области и индустрии. Тие спаѓаат во класификацијата и категоријата артикли кои се полнат. Така, тие можат да најдат апликации во широка...

Најдобар производител на литиум-јонски батерии од 48 волти 400 Ah во Кина

Најдобар производител на литиум-јонски батерии од 48 волти 400 Ah во Кина Пакетите литиум-јонски батерии од 48 волти 400 Ах се вредни и корисни ставки што можат да се користат во бројни апликации во различни индустрии и сектори. Тие можат да се користат и во уреди и гаџети со необновлива и обновлива енергија. На пример, на...

Најдобрите топ 10 производители на литиум-јонски батерии за полнење со длабок циклус во Кина

Најдобрите топ 10 производители на литиум-јонски батерии за полнење со длабок циклус во Кина Литиум-јонските батерии станаа исклучително познати и се користат во бројни апликации во повеќе сектори, индустрии и домени. Тоа може да се должи на неколкуте придобивки што ги носат и нивните вредни карактеристики. Меѓу нив, способноста и способноста...

Најдобар производител на литиум-јонски батерии од групата 10 и групата 27 со длабок циклус на топ 31

Најдобрите топ 10 од групата 27 и групата 31 производител на литиум-јонски батерии со длабок циклус Гледајќи ги глобалните податоци за испорака на литиум-јони, има значително зголемување со текот на годините. Ова покажува колку оваа технологија стана популарна и големата побарувачка на производи. Ова доведе до пораст на ...

Топ 10 производители на батерии за складирање на соларна енергија и компании за соларни инвертери во светот

Топ 10 производители на батерии за складирање на соларна енергија И компании за соларни инвертери во светот Ќелијата на батерии за складирање енергија или систем за складирање на енергија од батерии е уникатен уред и технологија поврзана со батериите. Овозможува складирање на различни форми на обновливи извори на енергија, како што се ветер и сончева енергија.

Најдобри топ 10 производители на батерии со литиум железо фосфат LiFePO31 со длабок циклус од групата 4 во САД

Најдобрите топ 10 од групата 31 со длабок циклус на литиумско железо фосфат LiFePO4 батерии Производителите во САД Литиумските железни фосфатни батерии или LiFePO4 батериите се еден од најбараните и најкористените производи. Тие доаѓаат со бројни конструктивни и вредни аспекти. Тоа ги прави поволни да ги користат во различни апликации. Оттука,...

en English
X