Батерија за воки Сложувач


Воки Сложувачи
Воки Сложувакерите нудат побезбедна алтернатива на вилушкари за велосипедисти за мали до средни објекти. Максималната брзина на патување е разумно темпо на одење од нешто повеќе од 3 милји на час и со вилушки свртени наназад за време на повеќето патувања, операторот што оди има неоштетен вид и повеќе време да реагира. Префрлувањето на Walkie Stackers може во голема мера да ги намали повредите на работното место и да помогне да се намалат високите трошоци поврзани со нив, вклучително и осигурување од одговорност, побарувања од Workman's Comp и обука на операторот.

Моќта што ви треба и прецизноста што ја сакате.
Можете да заштедите драгоцено време од циклусот со пристап до палети и лесни за ракување контроли. Функцијата за странично поместување обезбедува странично движење на кочијата што дозволува товарот да се подигне или одложи дури и ако не е совршено усогласен со камионот.

JB BATTERY Батерија на Walkie Stackers
JB BATTERY Пакетите со литиум-јонски батерии се запечатени единици без потреба од наводнување или менување батерии и може да бидат побезбедни од оловните батерии. За време на полнењето, тие избегнуваат изложување на штетни киселини и пареи и ја елиминираат потребата од скапи системи за вентилација. За време на употребата, системот за управување со батерии ја мери индивидуалната температура и напон на ќелијата додека обезбедува заштита од длабоко празнење, краток спој и преполнување.

JB Battery Кина произведува lifepo4 12 волти 24 волти 36 волти 100 ah 200 ah 300 ah 400 ah литиум јонски батерии за помали електрични кревачи на вилушки како што се воки, дигалки за палети и крајни возачи.

JB BATTERY нуди лесни, но моќни литиум-јонски батерии Walkie Stackers испорачува 24 V / 36 V, 130 Ah / 230 Ah / 252 Ah / 280 Ah / 344 Ah и може да издржи 3,000 циклуси се изградени со LiFePOron4, Phoste (Lithos) батериите се едни од најефикасните и најдолготрајните на пазарот денес. Тој е наведен во UL и е компатибилен со барањата за интерфејс за OEM за виљушкар“. Тоа е вистинскиот избор кој исто така лесно се прави - овие батерии покажаа висока доверливост и перформанси во многу операции за ракување со материјали низ Европа и Америка.

Индустриските батерии со литиум-јонски приклучок за палети се дизајнирани да работат оптимално и ефикасно при ригорозни операции додека ви обезбедуваат постојана енергија по потреба. Со полесно полнење во секое време, можете да го намалите времето на полнење и да заштедите на трошоците за енергија без да го намалите животниот век на батеријата.

JB BATTERY литиумскиот положувач се полни побрзо, трае подолго и тежи помалку од класичните камиони со палети со оловно-киселинска батерија.

en English
X