Воздушна работна платформа AWP литиумска батерија


Производител на батерии за опрема за ракување со материјали

Воздушна работна платформа (AWP)
Воздушна работна платформа (AWP), позната и како антенски уред, платформа за воздушно подигнување (ALP), работна платформа за подигнување (EWP), собирач на цреши, камион со кофи или мобилна работна платформа за подигнување (MEWP) е механички уред кој се користи за обезбедување привремен пристап за луѓе или опрема до недостапни области, обично на височина. Постојат различни типови на механизирани платформи за пристап и поединечните типови може да бидат познати и како „берач на цреши“ или „лифт со ножици“.

Воздушните работни платформи се лесни за употреба и исплатливи, што ги прави прв избор за широк опсег на апликации. Едно лице може лесно да ги постави и да почне да работи за неколку минути, обезбедувајќи идеална сеопфатна алатка за речиси секоја апликација за пристап. Нивната лесна и компактна големина ги прави антенските работни платформи погодни за употреба во училишта, цркви, магацини и друго. Платформите за работа во воздух, исто така, обезбедуваат решенија за внатрешни работи на големи градилишта, како што се високите згради, како и совршени за лесни градежни цели.

Производител на батерии за опрема за ракување со материјали

Воздушна работна платформа на батеријата
JB BATTERY LiFePO4 (литиум железо фосфат) батериите стануваат сè попопуларни за воздушни работни платформи. Тој е постабилен, поудобен и еколошки од оловната киселина. Клетките се запечатени единици и повеќе енергетски густи. Нашите батерии имаат висока компатибилност за воздушни работни платформи.

Надградете ги вашите воздушни работни платформи на JB BATTERY Lithium!
· 3 пати подолг век на траење од оловните батерии;
· Секогаш одржувајте одлични перформанси и стабилна стапка на празнење при работни услови за сите временски услови;
· Заштедете го времето на полнење и подобрете ја ефикасноста на работата со брзото полнење;

Производители на литиумски батерии за вилушкар од 48 волти

Кратко, брзо полнење
JB BATTERY Воздушната работна платформа на батеријата може да се полни дури и за кратки паузи, што значи дека повеќе не се потребни скапи и долготрајни промени на батеријата. Целосниот циклус на полнење може да се постигне во рок од еден час во зависност од интензитетот на операцијата. Li-ION не гарантира губење на перформансите дури и со намалување на полнењето на батеријата за да можете да зависите од истата побарувачка од вашиот вилушкар ЦЕЛ ДЕН.

Одржување
JB BATTERY литиум-јонската батерија нуди ниски трошоци за одржување поради карактеристики како што се; целосно затворено куќиште, без вода, без просторија за полнење, во текот на целиот животен циклус на батеријата без потреба од додавање електролит.

en English
X