Батерија за вилушкар со 3 тркала


Вилушкар со 3 тркала
Ако ви треба работно коњ за внатрешен магацин со ограничен простор, виљушкар со 3 тркала може да биде токму она што ви треба. Неговиот мал радиус на вртење го олеснува работењето во тесни простори отколку алтернативите со 4 тркала. Конфигурацијата на електричен погон на 3 тркала има двоен волан поставен централно под противтежата. Исто така е добро ако сакате да постигнете многу внатрешно и надворешно полнење на багажникот. Голем бонус е тоа што вилушкари со 3 тркала обично чинат многу помалку од поголемите машини.

Виљушкар со три тркала е исто така одлична алатка за истовар на приколки на лице место. Бидејќи овие вилушкари се толку мали, тие можат да се транспортираат на задниот дел на полу-камион, што им го дава алтернативното име „виљушкар за прасиња“. Виљушкар за прасиња може да се транспортира и му треба само една минута за да се симне од камионот.

Вилушкари Piggyback, познати и како вилушкари монтирани на камиони, се лесни и лесни за употреба.

Најважниот недостаток што треба да се забележи е дека виљушкарите со три тркала не можат да издржат капацитет над 2500 кг. Значи, ако вашата работа повлекува оптоварување поголемо од тоа, нема да биде стабилно при вртење и затоа не е безбедно. Тие се исто така тешки за маневрирање на груб терен, па ако вашето работно место е на нерамна земја, чакал или почва, ќе биде тешко со 3 тркала.

Батерија за вилушкар со 3 тркала
JB BATTERY LiFePO4 вилушкарски батерии компатибилни со сите вилушкари со 3 тркала, нашите литиумски батерии за вилушкар имаат гаранција да работат 200% подолго од сите други опции за оловни киселински батерии со длабок циклус за вашите вилушкари. Оваа серија на батерии за вилушкар LiFePO4 е најефикасната опција и со најголем капацитет достапна денес, која може брзо да се полни за време на паузите и не бара одржување во текот на целиот животен век на батеријата.

JB BATTERY LiFePO4 серија на батерии за вилушкар
JB BATTERY 24V/36V/48V/72V/80V/96V Батериите за вилушкар не само што се најбезбедната опција наоколу, кои испуштаат нула штетни гасови или токсичен материјал за разлика од оловната киселина или пропанот, но овој комплет ќе ви трае и до 10 години, додека оловото киселината треба да се замени на секои 2-3 години и пропан редовно. Плус, овие батерии за виљушкар ви овозможуваат минимум 2 пати подолго време на работа без опаѓање на перформансите додека батеријата се празне. Заштедете време и пари денес со батеријата JB BATTERY LiFePO4.

Технички карактеристики
JB BATTERY LiFePO4 батерија за вилушкар со три тркала, која се карактеризира со голем капацитет, добри перформанси на запечатување и долг работен век, влечната батерија од серијата LiFePO3 е обезбедена со позитивна плоча од типот на наводнување во прав и пластична обвивка со висока цврстина со структура за запечатување на топлина или челик од комерцијален квалитет. материјал на случајот. Главно се користи како напојување со големи влечни вилушкари.

en English
X