Батерии за вилушкар од JB BATTERY

Енергетска ефикасност


Поголема енергетска ефикасност значи помали трошоци и помали емисии.

Продуктивноста


Чувајте ги вашите вилушкари да работат колку што можат ефективно и ефикасно.

Сигурност


Безбедноста и благосостојбата се клучни делови за секоја успешна работа со виљушкар.

Адаптибилност


Литиум-јонските батерии JB BATTERY можат да понудат поголема ефикасност и повисоки перформанси.

ЛОГО-портокалова

Производителот на батерии за виљушкар

Посебно нудиме широк асортиман на батерии од литиум железо фосфат (LiFePO4) за електричен вилушкар, секоја специјално дизајнирана да обезбеди висок циклус на траење и одлични перформанси на широка работна температура.

Придржувајќи се до висококвалитетната развојна стратегија, JB BATTERY продолжува да се фокусира на технологијата и производите на висококвалитетни литиумски батерии, поседува основни технологии на литиумски батерии и систем за складирање енергија.

JB батерија што произведува различни типови и спецификации на литиум-јонски батерии за вилушкар, напон со 12V, 24V, 36V, 48V, 60V,72V, 80V 96V 120 волти и опции за капацитет со 100ah 200Ah 300Ah 400Ah 500Ah 600Ah 700Ah 800Ah

Прилагодена батерија за виљушкар


Време е да го трансформирате вашиот возен парк со подолготрајни, побрзо полнење, помоќни и поефикасни енергетски системи од JB BATTERY.
Нашите LiFePO4 батерии се оптимално решение без одржување за опрема за ракување со материјали, што ќе ја зголеми вашата оперативна продуктивност, истовремено намалувајќи ги значително одржувањето и трошоците за батериите.

https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/automated-guided-vehicles-agv-battery/

24V LiFePO4 влечна батерија

Најдобрите топ 10 производители на батерии со литиум железо фосфат lifepo4 во САД

36V LiFePO4 влечна батерија

Батерија за автоматизирани водени возила (AGV).

48V LiFePO4 влечна батерија

кинески производители на литиум-јонски батерии за вилушкар

80V LiFePO4 влечна батерија

80 волти литиум-јонска батерија за вилушкар

120V LiFePO4 влечна батерија

JB литиумски вилушкарски батерии производител компанија

Прилагоден пакет батерии за виљушкар

Предност на батериите за виљушкар од JB BATTERY

Голем капацитет за влечење

Нудиме батерии со супер моќност од 120V 1440Ah за тешките вилушкари.

Помалку потрошувачка на енергија

Низок внатрешен отпор и висока ефикасност, тоа значи дека флокалот има многу подолготрајно време.

Батерија за сите временски услови

Напојувањето JB BATTER LiFePO4 работи многу добро при сите временски услови – високи и ниски температури.

Наплата за можности

Може да ги надополнувате нашите LiFePO4 батерии во секое време - за време на паузата за оброк, за време на кафе или помеѓу смените.

Без одржување

Без работа и трошоци за секојдневно одржување, а веќе не треба да ја полевате батеријата.

Високонапонски литиум јонски батерии во домашен систем за складирање енергија

Високонапонски литиумски јонски батерии во домашен систем за складирање на енергија Системите со високонапонски батерии (HVB) се дизајнирани да складираат електрична енергија за да обезбедат струја при високи напони. Овие системи обично се користат за апликации поврзани со мрежа, како што се обезбедување резервна моќност или регулирање на електричната мрежа. Системите HVB обично се составени од литиум-јонски батерии, кои […]

Која е разликата помеѓу високонапонските и нисконапонските батерии

Која е разликата помеѓу високонапонските и нисконапонските батерии Дали сте на таа раскрсница каде што не знаете која да изберете помеѓу високонапонски и нисконапонски батерии? И високонапонските и нисконапонските батерии се корисни, во зависност од тоа што се надевате да постигнете. Сите тие се корисни енергетски решенија […]

Најдобар производител на литиум-јонски батерии од 72 волти 100 Ah во Кина

Најдобар производител на литиум-јонски батерии од 72 волти од 100 Ah Во Кина Пакетите на литиум-јонски батерии од 72 волти се вредни предмети. Тие стапуваат во употреба првенствено за тешки апликации. На пример, тие можат да се користат во колички за голф. Високиот напонски рејтинг и капацитетот што доаѓаат со батериите им овозможуваат да станат вредни низ […]

Најдобар производител на литиум-јонски батерии од 24 волти од 200 Ah во Кина за вилушкар AGV AMR

Најдобар производител на литиум-јонски батерии од 24 волти 200 Ah во Кина За вилушкар AGV AMR Кина е високо познат во индустријата и пазарот на литиум-јонски батерии. Тоа имплицира дека бројни компании и бизниси во земјата се натпреваруваат за да ги добијат своите имиња на највисоките места во областа и доменот. Тие доаѓаат со нивните […]

Најдобар производител на батерии од 36 Volt 400Ah LifePo4 во Кина со ниска цена

Најдобар производител на литиум-јонски батерии од 36 волти 400 Ах LifePo4 во Кина со ниска цена Пакетите литиум-јонски батерии од 36 волти 400 ah се еден од најкористените производи од ваков вид. Може да се навикне на широк опсег и категорија на апликации во кои може да се навикне ставката. Сепак, спецификациите и […]

Најдобар производител на литиум-јонски батерии од 60 волти 100 Ah во Кина

Најдобар производител на литиум-јонски батерии од 60 волти од 100 Ah во Кина Основана во 2008 година, JB Battery е водечки снабдувач и производител на сопствени и стандардни решенија за батерии во Кина. Компанијата произведува некои од најдобрите батерии во целата земја. Тие можат да се користат во различни апликации во различни домени, полиња и сектори. […]

е додадена во вашата кошничка.
Плаќање
en English
X