Baterai Forklift Tugas Berat Lithium 120V 1560Ah, Umur Siklus> 3000, Umur Panjang, Baterai Traksi LiFePO4 Lithium Kanggo Truk Forklift Listrik

· Baterai forklift listrik
· Baterei lithium-ion 120 volt
· Kapasitas nominal: 1560 Ah
· Bahan kasus: Baja Kelas Komersial
· Siklus urip: >3000 (ing 10C discharge, 100% DoD)
· Fast Charging
· Ora Maintenance
· Desain sing Aman
· Mode komunikasi kendaraan: CAN
· Tampilan cara komunikasi: RS485

SPESIFIKASI PRODUK


SPESIFIKASI BATERAI FORKLIFT LITHIUM

· Kapasitas nominal: 1560 Ah
· Tegangan sirkuit mbukak: 115.4V
· Self-discharge: <3% saben sasi
· Siklus urip: >3000 (ing 10C discharge, 100% DoD)
· EqPb (padha karo baterei asam timbal): 1640 Ah
· Tegangan: 114V

SPESIFIKASI MEKANIKAL

· Ukuran (L * W * H): 1770 * 1430 * 820mm
· Bobot baterei / Bobot Clump: 3886 kg / 1714 kg
· Materi kasus: Baja Kelas Komersial
· Proteksi ingress: IP65
· Jinis sel / Kimia: Lithium - LiFePO4
· Mode klompok: 5S32P

SPESIFIKASI CHARGE & DISCHARGE

· Metode pengisian: CV CV
· Tegangan AC: 380V
· Arus pengisian terus menerus maksimum: 400A
· Arus discharge terus-terusan: 600A
· Discharge saiki terus-terusan: 40A
· Discharge pulsa saiki: 1440A
· Rentang Tegangan Kerja: 89.6-115.4V

SPESIFIKASI SUHU

· Suhu pangisi daya: 0 ° C nganti 50 ° C / 32 ° F nganti 131 ° F
· Suhu discharge: -20 ° C nganti 55 ° C / -4 ° F nganti 131 ° F
· Suhu panyimpenan: 0°C nganti 40°C / -4°F nganti 113°F

SPESIFIKASI COMPLIANCE

· Sertifikasi: CE, UN 38.3
· Klasifikasi pengiriman: PBB 3480

METODE KOMUNIKASI

· Mode komunikasi kendaraan: SAGET
· Tampilan cara komunikasi: RS485

 


JB BATTERY, minangka salah sawijining produsen pabrik baterei forklift ndhuwur, panyedhiya baterei mesin penanganan material. Kita wis ngembangake baterei lithium wesi fosfat (LiFePO4). Kita nawakake baterei lithium-ion kinerja dhuwur kanggo forklift listrik, Aerial Lift Platform (ALP), Automated Guided Vehicles (AGV), Autonomous Mobile Robots (AMR) lan Autoguide Mobile Robots (AGM).

Minangka pemasok baterei forklift profesional, kita nyedhiyakake solusi baterei forklift lithium kanggo para pelanggan. Baterei JB BATTERY LiFePO4 nduweni karakteristik Kapadhetan energi sing dhuwur, umur siklus sing dawa, kinerja safety sing dhuwur, konsistensi produk, lan bisa adaptasi karo macem-macem lingkungan.

Baterei forklift kita nganggo sistem manajemen cerdas sing bisa ngontrol sistem kanthi lengkap, entuk keseimbangan output baterei otomatis lan ngluwihi umur baterei. Desain sirkuit manajemen termal sing cerdas njaga operasi sing dipercaya ing suhu dhuwur lan sithik. Kanthi fitur bebas pangopènan, nol-emisi, umur dawa, daya kuwat, baterei njamin peralatan bisa digunakake kanthi stabil ing jangka panjang.

Kanthi perkembangan ekonomi Internet, industri kargo berkembang kanthi cepet. Saliyane wutah ijo global, konservasi energi lan pengurangan emisi minangka pasukan penting ing mangsa ngarep. Wektu kanggo nganyarke forklift gas lan forklift baterei asam timbal. Kita ngerti manawa total biaya lan linuwih forklift minangka rong faktor sing paling penting. Produsen baterei forklift lithium-ion JB BATTERY duwe pengalaman sing sugih ing desain lan produksi baterei forklift lifepo4. Kita bisa nyukupi kabeh jinis syarat pelanggan, kayata ngawasi status baterei, komunikasi, counterweight baterei, kanggo ngrampungake panggantos batre lawas sing mulus utawa upgrade elektrifikasi langsung. Kita bisa ngatasi loro uneg-uneg ing ndhuwur lan panjaluk tartamtu saka pelanggan ing wektu sing padha.

Yen sampeyan pengin nganyarke forklift daya Lead-Acid, utawa sampeyan minangka pabrikan forklift, minangka pemasok sing bisa dipercaya, hubungi kita, kita bakal nawakake baterei lithium-ion paling apik kanggo forklift sampeyan. Kita bakal bisa nggawa dhukungan sing langgeng kanggo pangembangan karir sampeyan.

Minangka spesialis baterei lithium, JB BATTERY duwe portofolio produk lengkap, kalebu:
baterei lithium-ion 12 volt,
baterei lithium-ion 24 volt,
baterei lithium-ion 36 volt,
baterei lithium-ion 48 volt,
baterei lithium-ion 60 volt,
baterei lithium-ion 72 volt,
baterei lithium-ion 80 volt,
baterei lithium-ion 96 volt,
baterei lithium-ion 120 volt,
kanggo truk forklift, ALP, AGV, AMR, AGM power supply.

Ing JB BATTERY, kita nawakake layanan baterei foklift khusus kanggo foklift sampeyan. Sampeyan bisa ngatur voltase, kapasitas, materi kasus, ukuran kasus, wangun kasus, cara daya, werna kasus, tampilan, jinis sel baterei, pangayoman anti banyu.