telpon: + 86-15016086206

Alamat: Huinan High-tech Industrial Park, Huizhou City, Guangdong, China

Ana sawetara solusi energi sing kasedhiya nalika milih forklift listrik. Ing taun-taun pungkasan, baterei lithium-ion wis dadi sumber daya sing saya populer. Baterei lithium-ion ngirimake daya maksimum kabeh wektu, preduli saka pira daya sing isih, ora kaya baterei asam timbal sing daya kurang mengaruhi kacepetan lan kapasitas ngangkat.

JB BATTERY wis ngrakit ewonan baterei lithium-ion sing nguwasani truk angkat kita ing pasar global, nyedhiyakake bisnis kanthi cara sing berkualitas lan aman kanggo nguwasani peralatan penanganan material.

Pabrik Baterai JB oem & odm paket baterei lithium ion lifepo4 industri, minangka perusahaan produsen baterei forklift lithium-ion lan pemasok baterei forklift lifepo4 agv, ngasilake macem-macem jinis & spesifikasi baterei forklift lithium ion, voltase kanthi 12v, 24v, 36v, 48v, 60v, 72v , 80v 96v 120 volt lan opsi kapasitas karo 100ah 200ah 300ah 400ah 500ah 600ah 700ah 800ah 900ah 1000ah lan luwih.

Ana pitakonan babagan baterei forklift? Hubungi kita, saiki!

en English
X