Blogs lan News

JB BATTERY minangka salah sawijining solusi panyimpenan energi lan panyedhiya layanan ing ndonya. Kita utamane nawakake macem-macem baterei lithium iron Phosphate (LiFePO4) kanggo truk forklift listrik, Aerial Work Platform (AWP), Automated Guided Vehicles (AGV), Auto Guide Mobile Robots (AGM), Autonomous Mobile Robots (AMR). Saben baterei dirancang khusus kanggo ngasilake siklus urip sing dhuwur lan kinerja sing apik sajrone suhu operasi sing amba.

12 V lithium ion forklift baterei,

24 V lithium ion forklift baterei,

36 V lithium ion forklift baterei,

48 V lithium ion forklift baterei,

72 V lithium ion forklift baterei,

80 V lithium ion forklift baterei,

96 V lithium ion forklift baterei,

120 V lithium ion forklift baterei,

JB BATTERY tansah fokus ing teknologi baterei paling anyar kanggo aplikasi forklift.

Paket Baterei Tegangan Tinggi Lithium Ion Ing Sistem Panyimpenan Energi Ngarep

Paket Baterai Tegangan Tinggi Lithium Ion Ing Sistem Panyimpenan Energi Ngarep Sistem baterei voltase dhuwur (HVB) dirancang kanggo nyimpen energi listrik kanggo nyedhiyakake daya ing voltase dhuwur. Sistem iki biasane digunakake kanggo aplikasi sing nyambungake kothak, kayata nyedhiyakake daya serep utawa ngatur jaringan listrik. Sistem HVB biasane ...

Apa Bedane Baterei Tegangan Tinggi lan Baterei Tegangan Rendah

Apa Bentenipun Antarane Baterei Tegangan Dhuwur Lan Baterei Tegangan Sedheng Apa sampeyan ana ing prapatan sing ora ngerti sing kudu dipilih ing antarane baterei voltase dhuwur lan baterei voltase sithik? Baterei voltase dhuwur lan baterei voltase kurang migunani, gumantung saka apa sing dikarepake. Padha...

Produsen Paket Baterai Lithium Ion 72 Volt 100Ah paling apik ing China

Produsen Paket Baterai Lithium Ion 72 Volt 100Ah Paling apik Ing China Paket baterei lithium ion 72 volt minangka barang sing larang regane. Padha digunakake utamane kanggo aplikasi tugas abot. Umpamane, dheweke bisa digunakake ing mobil golf. Rating voltase dhuwur lan kapasitas sing kasedhiya karo paket baterei ngidini ...

Produsen Paket Baterai Lithium ion 24 volt 200Ah paling apik ing China Kanggo Forklift AGV AMR

Produsen Paket Baterai Lithium 24 volt 200Ah paling apik ing China Kanggo Forklift AGV AMR China misuwur banget ing industri lan pasar baterei lithium ion. Iki nuduhake akeh perusahaan lan bisnis ing negara kasebut bersaing kanggo entuk jeneng ing papan paling dhuwur ing lapangan lan ...

Produsen Paket Baterai Lithium Ion 36 Volt 400Ah LifePo4 paling apik ing China kanthi rega murah

Produsen Paket Baterai Lithium Ion 36 Volt 400Ah LifePo4 Paling apik ing China Kanthi Paket baterei lithium ion 36 volt 400ah sing murah minangka salah sawijining produk sing paling akeh digunakake. Bisa digunakake kanggo macem-macem lan kategori aplikasi sing item bisa entuk ...

Produsen Paket Baterai Lithium Ion 60 Volt 100Ah paling apik ing China

Produsen Paket Baterai Lithium Ion 60 Volt 100Ah paling apik ing China Didegake ing taun 2008, JB Battery minangka panyedhiya lan pabrikan solusi baterei khusus lan standar ing China. Perusahaan ngasilake sawetara baterei paling apik ing kabeh negara. Dheweke bisa digunakake ing macem-macem aplikasi ing ...

Produsen Paket Baterai Siklus Deep 12V 100Ah Lithium Ion paling apik ing Kanada

Produsen Paket Baterei Siklus Deep 12V 100Ah Lithium Ion Paling Apik Ing Kanada Baterei Lithium-ion minangka salah sawijining jinis baterei sing paling populer sing bisa digunakake ing macem-macem lapangan lan industri. Dheweke kalebu ing klasifikasi lan kategori barang sing bisa diisi ulang. Mangkono, dheweke bisa nemokake aplikasi ing sudhut ...

Produsen Paket Baterai Lithium Ion 48 Volt 400Ah paling apik ing China

Produsen Paket Baterai Lithium Ion 48 Volt 400Ah paling apik ing China Paket baterei lithium-ion 48 volt 400Ah minangka barang sing migunani lan migunani sing bisa digunakake ing macem-macem aplikasi ing macem-macem industri lan sektor. Dheweke bisa digunakake ing piranti lan gadget energi sing ora bisa dianyari lan bisa dianyari. Contone, ...

10 Produsen Baterei Lithium-Ion Isi Ulang Siklus jero paling apik ing China

10 Produsen Paket Baterei Lithium-Ion sing Bisa Diisi Ulang Siklus Jero Paling Apik Ing China Baterei Lithium-ion wis misuwur banget lan digunakake ing pirang-pirang aplikasi ing pirang-pirang sektor, industri, lan domain. Bisa entuk utang kanggo sawetara keuntungan sing digawa lan fitur sing penting. Ing antarane, kemampuan lan kemampuan ...

Paling ndhuwur 10 klompok 27 lan klompok 31 produsen paket baterei lithium ion siklus jero

Best ndhuwur 10 klompok 27 lan klompok 31 siklus jero produsen baterei lithium ion Nggoleki data kiriman lithium-ion global, wis ana Tambah pinunjul liwat taun. Iki nuduhake carane populer teknologi iki wis dadi lan dikarepake produk dhuwur. Iki wis nyebabake munggah ...

Top 10 produsen sel baterei panyimpenan energi solar lan perusahaan inverter solar ing donya

10 produsen sel baterei panyimpenan energi surya paling dhuwur lan perusahaan inverter solar ing donya Sel baterei panyimpenan energi utawa sistem panyimpenan energi baterei minangka piranti lan teknologi unik sing ana gandhengane karo baterei. Iki ngidini macem-macem bentuk energi sing bisa dianyari, kayata angin lan solar, disimpen ....

Produsen Baterei Lithium Iron Fosfat LiFePO10 Siklus Jero 31 Grup 4 Paling apik ing AS

Paling Top 10 Group 31 Deep Cycle Lithium Iron Phosphate LiFePO4 Baterei Produsen ing USA baterei Lithium wesi fosfat, utawa baterei LiFePO4, iku salah siji sing paling sought-sawise lan digunakake produk. Dheweke teka kanthi akeh aspek sing konstruktif lan berharga. Iku ndadekake wong-wong mau migunani kanggo nggunakake ing macem-macem aplikasi. Mula,...

en English
X