Kita bakal hubungi sampeyan.

Ketik informasi lan syarat, kita bakal teks maneh rauh.

Utawa email: [email dilindhungi]

Baterai Forklift saka JB BATTERY

Efisiensi Energi


Efisiensi energi sing luwih gedhe tegese biaya sing luwih murah lan emisi sing luwih murah.

produktivitas


Tansah forklift sampeyan mlaku kanthi efektif lan efisien.

Keslametan


Keamanan lan kesejahteraan minangka bagean penting saka operasi forklift sing sukses.

Adaptabilitas


Baterei lithium-ion JB BATTERY bisa menehi efisiensi lan kinerja sing luwih dhuwur.

LOGO-oranye

Produsen Baterai Forklift

We utamané nawakake sawetara saka sudhut lithium wesi Phosphate (LiFePO4) baterei kanggo truk forklift listrik, saben dirancang khusus kanggo ngirim urip siklus dhuwur lan kinerja banget liwat suhu operasi sudhut.

Manut strategi pangembangan sing berkualitas, JB BATTERY terus fokus ing teknologi lan produk baterei lithium dhuwur, duwe teknologi inti baterei lithium lan sistem panyimpenan energi.

Baterei JB ngasilake macem-macem jinis & spesifikasi baterei forklift lithium ion, voltase kanthi 12V, 24V, 36V, 48V, 60V, 72V, 80V 96V 120 volt lan opsi kapasitas kanthi 100ah 200Ah 300Ah 400Ah 500Ah 600Ah 700Ah 800Ah 900Ah 1000Ah XNUMXAh

Baterei Forklift Kustomisasi


Iki wektu kanggo ngowahi armada kanthi sistem energi sing luwih awet, luwih cepet, luwih kuat lan luwih efisien saka JB BATTERY.
Baterei LiFePO4 kita minangka solusi tanpa pangopènan sing paling optimal kanggo peralatan penanganan material, sing bakal nambah produktivitas operasional, nalika nyuda biaya pangopènan baterei lan baterei kanthi signifikan.

Baterei Traksi LiFePO24 4V

Baterei Traksi LiFePO36 4V

Baterei Traksi LiFePO48 4V

Baterei Traksi LiFePO80 4V

Baterei Traksi LiFePO120 4V

Paket Baterai Forklift Khusus

Kauntungan saka baterei forklift yaiku JB BATTERY

Kapasitas Gedhe kanggo Traksi

Kita nawakake baterei super power spesifikasi 120V 1440Ah kanggo truk forklift tugas abot.

Konsumsi Energi Kurang

Resistance internal sing kurang lan efisiensi dhuwur, tegese turck foklift nduweni wektu sing luwih suwe.

Baterei kabeh cuaca

Pasokan listrik JB BATTER LiFePO4 Bisa digunakake kanthi apik ing kabeh kahanan cuaca - suhu dhuwur lan sithik.

Biaya Kesempatan

Sampeyan bisa nambah baterei LiFePO4 kapan wae - sajrone istirahat mangan, ing wayah kopi utawa ing antarane shift.

Bebas pangopènan

Ora ana kerja lan biaya pangopènan saben dina, lan sampeyan ora perlu mbanyoni baterei maneh.

24V 200Ah Siklus Dalam LiFePO4 Lithium Ion Forklift Baterai untuk Truk Forklift Listrik dan Autoguide Mobile AGM Robot

24V 200Ah Deep Cycle LiFePO4 Lithium Ion Forklift Battery For Electric Forklift Truck And AutoGuide Mobile AGM Robots Istilah baterei lithium rada ambigu amarga ana kimia baterei lithium sing beda, lan saben duwe pro lan kontra. Baterei litium minangka kimia sing unggul amarga kandhel energi lan luwih murah saben [...]

Kauntungan saka paket baterei truk forklift lithium-ion saka produsen baterei traksi lithium-ion ing china

Kauntungan saka paket baterei truk forklift lithium-ion saka produsen baterei traksi lithium-ion ing china Teknologi Lithium-ion wis saya apik banget ing jaman kepungkur. Wutah kasebut akeh amarga panyimpenan energi sing bisa dianyari amarga kabeh wong golek pilihan sing paling trep lan dipercaya sing kasedhiya ing pasar. Bisnis wis cepet nampa lan nggunakake lithium-ion [...]

Perusahaan lan pemasok baterei forklift lithium ion lifepo4 paling apik ing china ing 2022

Perusahaan lan pemasok baterei forklift lithium ion lifepo4 paling apik ing china ing taun 2022 Prekara-prekara saya suwe saya ganti, lan teknologi anyar bakal teka ing pasar supaya luwih gampang lan luwih apik. Amarga saka introduksi saka baterei lithium-ion, iku wis dadi luwih apik ing donya forklift. Produsen lan manajer duwe wektu sing luwih gampang [...]

Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti Babagan Baterei Forklift Listrik Saka Perusahaan Baterei Forklift Lithium

Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti Babagan Baterai Forklift Listrik Saka Perusahaan Baterei Forklift Lithium Dheweke ujar manawa informasi minangka daya. Iki bener ing kabeh industri, preduli saka gedhe utawa cilik. Kanthi informasi sing bener, dadi luwih gampang kanggo nggawe keputusan sing wicaksana lan paling apik. Ing jagad forklift, […]

Aplikasi baterei truk forklift lithium-ion kanggo 7 jinis truk forklift sing dioperasikake baterei

Aplikasi baterei truk forklift lithium-ion kanggo 7 macem-macem jinis truk forklift sing dioperasikake baterei Dina iki, entuk energi sing bisa dipercaya sing bisa digunakake ing lingkungan sing beda-beda lan kasedhiya ing kabeh wektu. Iki amarga kemajuan sing wis digawe ing babagan teknologi lan dandan baterei lithium-ion. Standar otomotif paling apik […]

Pira rega baterei forklift lithium-ion kanggo 7 jinis baterei forklift?

Pira rega baterei forklift lithium-ion kanggo 7 macem-macem jinis baterei forklift. Industri penanganan material kritis, lan mbutuhake efisiensi lan produktivitas. Iki mung siji-sijine cara supaya bisa sukses ing gudang lan malah ing pabrik produksi, penting kanggo nemokake cara sing paling apik kanggo nindakake akeh [...]

wis ditambahake ing kranjang sampeyan
Deloken
en English
X