Baterai Forklift saka JB BATTERY

Efisiensi Energi


Efisiensi energi sing luwih gedhe tegese biaya sing luwih murah lan emisi sing luwih murah.

produktivitas


Tansah forklift sampeyan mlaku kanthi efektif lan efisien.

Keslametan


Keamanan lan kesejahteraan minangka bagean penting saka operasi forklift sing sukses.

Adaptabilitas


Baterei lithium-ion JB BATTERY bisa menehi efisiensi lan kinerja sing luwih dhuwur.

LOGO-oranye

Produsen Baterai Forklift

We utamané nawakake sawetara saka sudhut lithium wesi Phosphate (LiFePO4) baterei kanggo truk forklift listrik, saben dirancang khusus kanggo ngirim urip siklus dhuwur lan kinerja banget liwat suhu operasi sudhut.

Manut strategi pangembangan sing berkualitas, JB BATTERY terus fokus ing teknologi lan produk baterei lithium dhuwur, duwe teknologi inti baterei lithium lan sistem panyimpenan energi.

Baterei JB ngasilake macem-macem jinis & spesifikasi baterei forklift lithium ion, voltase kanthi 12V, 24V, 36V, 48V, 60V, 72V, 80V 96V 120 volt lan opsi kapasitas kanthi 100ah 200Ah 300Ah 400Ah 500Ah 600Ah 700Ah 800Ah 900Ah 1000Ah XNUMXAh

Baterei Forklift Kustomisasi


Iki wektu kanggo ngowahi armada kanthi sistem energi sing luwih awet, luwih cepet, luwih kuat lan luwih efisien saka JB BATTERY.
Baterei LiFePO4 kita minangka solusi tanpa pangopènan sing paling optimal kanggo peralatan penanganan material, sing bakal nambah produktivitas operasional, nalika nyuda biaya pangopènan baterei lan baterei kanthi signifikan.

Baterei Traksi LiFePO24 4V

Baterei Traksi LiFePO36 4V

Baterei Traksi LiFePO48 4V

Baterei Traksi LiFePO80 4V

Baterei Traksi LiFePO120 4V

Paket Baterai Forklift Khusus

Kauntungan saka baterei forklift yaiku JB BATTERY

Kapasitas Gedhe kanggo Traksi

Kita nawakake baterei super power spesifikasi 120V 1440Ah kanggo truk forklift tugas abot.

Konsumsi Energi Kurang

Resistance internal sing kurang lan efisiensi dhuwur, tegese turck foklift nduweni wektu sing luwih suwe.

Baterei kabeh cuaca

Pasokan listrik JB BATTER LiFePO4 Bisa digunakake kanthi apik ing kabeh kahanan cuaca - suhu dhuwur lan sithik.

Biaya Kesempatan

Sampeyan bisa nambah baterei LiFePO4 kapan wae - sajrone istirahat mangan, ing wayah kopi utawa ing antarane shift.

Bebas pangopènan

Ora ana kerja lan biaya pangopènan saben dina, lan sampeyan ora perlu mbanyoni baterei maneh.

Produsen baterei 10 lithium wesi fosfat lifepo4 paling apik ing AS

Produsen baterei 10 lithium wesi fosfat lifepo4 paling apik ing Amerika Serikat Panjaluk baterei lithium wesi fosfat wis nyebabake panyiapan manufaktur sing beda-beda kanggo nyukupi kabutuhan kasebut. Pabrikan kasebut saka kabeh penjuru jagad, lan tujuan utama yaiku mbantu jagad iki nggawe transisi sing aman menyang […]

Top 10 silinder sel lifepo4 lithium ion baterei Pack produsen lan supplier ing china

Top 10 silinder sel lifepo4 baterei lithium ion Pack produsen lan supplier ing china Minangka jeneng tabet, silinder baterei lithium-ion jinis unik saka baterei lithium-ion. Nduweni elektroda sing dilebokake ing sel silinder lan tatu kanthi kenceng ing casing logam. Produk kasebut cocog banget kanggo digunakake ing industri manufaktur otomatis lan […]

Top 5 sistem manajemen baterei lithium wesi fosfat produsen bms ing china kanggo paket baterei lifepo4

Top 5 sistem manajemen baterei lithium wesi fosfat produsen bms ing china kanggo paket baterei lifepo4 Sistem Manajemen Baterai, disingkat BMS, nuduhake teknologi terkenal sing fokus ing nangani lan njaga macem-macem fungsi lan fitur saka paket baterei. Iki ngidini pangiriman kisaran sing dikarepake lan dibutuhake saiki lan [...]

Top 10 produsen baterei lithium ion voltase dhuwur kanthi sel baterei lithium voltase dhuwur

Top 10 produsen baterei lithium ion voltase dhuwur kanthi sel baterei lithium voltase dhuwur Minangka jeneng kasebut, baterei lithium ion voltase dhuwur duwe rating voltase lan kapasitas sing luwih dhuwur tinimbang mitra konvensional. Produk kasebut digunakake utamane kanggo riset lan sinau babagan cara lan cara kanggo nambah kapadhetan energi [...]

Baterei endi sing duwe voltase paling akeh lan apa voltase khas ing paket baterei voltase dhuwur?

Baterei endi sing duwe voltase paling akeh lan apa voltase khas ing paket baterei voltase dhuwur? Bab baterei voltase dhuwur katon kaya debat sing ora bakal suda kapan wae. Umume wong isih ora entuk kabeh wacana voltase dhuwur. Tafsiran sing beda-beda wis diwenehake marang subyek. Nanging, […]

Produsen paket baterei lithium Ion 10 lifepo4 paling apik lan perusahaan baterei solid-state ing Kanada

Produsen paket baterei lithium Ion 10 lifepo4 paling apik lan perusahaan baterei solid-state ing kanada Industri lan pasar baterei lithium-ion minangka salah sawijining sing paling cepet berkembang ing bidang masing-masing. Utamane ing Kanada, ing endi paningkatan pangembangane didorong lan didhukung dening permintaan elektronik portabel, energi […]

wis ditambahake ing kranjang sampeyan
Deloken
en English
X