Producenter/leverandører af industrielle lithiumbatterier

Top 10 OEM & ODM 48 Volt LiFePO4 batteripakke producenter i Kina

Top 10 OEM & ODM 48 Volt LiFePO4 batteripakke producenter i Kina

En OEM (Original Equipment Manufacturer) LiFePO4 eller lithium jern fosfat batteri har mange fordele. Det kan bestå af høj sikkerhed, ydeevne, effektivitet, levetid osv. De kan give det mulighed for at blive brugt til flere formål og anvendelser. For eksempel kan de blive brugt i apparater, enheder og gadgets. Disse elementer og aspekter gør OEM LiFePO4 exceptionelt pålidelig.

Lad os i denne artikel overveje de 10 bedste OEM LiFePO4 batteriproducenter i Kina.

Top 10 OEM & ODM 48 Volt LiFePO4 batteripakke producenter i Kina
Top 10 OEM & ODM 48 Volt LiFePO4 batteripakke producenter i Kina

1. AFTEN

EVE er en virksomhed med stor historie og erfaring med lithiumjernfosfatbatterier. Det er fortsat involveret i hurtig udvikling ved hjælp af omfattende løsninger og kerneteknologier. Desuden har det givet virksomheden mulighed for at blive et førende navn på det relevante marked og blandt betydelige kunder.

2. Ruipu Lanjun Energi

Ruipu Lanjun Energy blev etableret i 2017 og er en relativt ny virksomhed. Ikke desto mindre er det specialiseret i det nye energiområde ved hjælp af dets ressourcer og forskning og udvikling. Derudover er virksomheden fortsat involveret i at tilbyde højkvalitetsløsninger primært til smart strømlagring og nye energikøretøjer.

3. Lishen Batteri

Lishen Battery er det første firma i Kina, der forsker i, udvikler og fremstiller lithium-ion-batterier. Det har således stor erfaring på området, hvilket gør virksomheden i stand til at blive en af ​​de top 10 OEM LiFePO4 batteriproducenter i Kina. Udover det fokuserer Lishen Battery på at producere lithiumjernfosfatbatterier af høj kvalitet.

4. CATL

CATL er et af de førende navne inden for ny energiinnovationsteknologi. Virksomheden leverer tjenester og løsninger i topklasse til globale applikationer. OEM lithiumjernfosfatbatterier fremstillet af CATL er meget eftertragtede for deres høje standard.

5. Hithium

Hithium er en anerkendt virksomhed, der fremstiller og sælger højkvalitets lithiumjernfosfatbatterier. Det er specialiseret i at forske, producere og udvikle lithiumbatterikernematerialer, energilagringssystemer, lithiumjernfosfatbatterier osv.

6. JB batteri

JB Battery har stor erfaring med at producere OEM lithium jernfosfat batterier, hvilket gør det til et af de top 10 OEM LiFePO4 batteriproducenter i Kina. Virksomheden fokuserer på at fremstille overlegne og overkommelige produkter, der kan bruges i golfvogne, elnet, gaffeltrucks osv.

7. Guoxuan Hi-Tech

Guoxuan Hi-Tech er et velkendt firma og navn inden for lithiumjernfosfatmarkedet og industrien. Det forbliver involveret i kraftoverførselssystemer, distributionsudstyr, nye energikøretøjsbatterier og energilagringssystemer.

8. KALB

CALB har specialiseret sig i at udvikle og fremstille lithium-ion- og lithium-jernphosphat-batterier. Det producerer også batteristyringssystemer og energilagringssystemer. Desuden leverer virksomheden værdifulde produktløsninger til globale kunder og klienter.

9. Penghui

Penghui fokuserer på forskellige produkter som lithiumjernfosfatbatterier, energilagringssystemer, nye energikøretøjsbatterier, lysstrømsbatterier osv. Virksomheden har enestående dækning og rækkevidde på det relevante marked, hvilket gør det muligt at blive et af de 10 bedste OEM LiFePO4-batterier producenter i Kina.

10. Chuneng

Chuneng blev etableret i 2021 og har specialiseret sig i at udvikle, sælge og fremstille elektrokemiske energisystemer, batterier til nye energikøretøjer, lithiumjernphosphatbatterier osv. Virksomheden leverer løsninger og energiapplikationer i verdensklasse.

gaffeltruck lithium batteriproducenter
gaffeltruck lithium batteriproducenter

For mere om top 10 oem & odm 48 volt lifepo4 batteripakke producenter i Kina, kan du besøge JB Battery China kl https://www.lifepo4golfcartbattery.com/top-10-oem-and-odm-lfp-lithium-iron-phosphate-lifepo4-battery-cell-manufacturers-in-china/ for mere info.

Del denne post


en English
X