72 volt lithium ion gaffeltruck batteri

Top 10 cylindriske celle lifepo4 lithium ion batteripakke producenter og leverandører i Kina

Top 10 cylindriske celle lifepo4 lithium ion batteripakke producenter og leverandører i Kina

Som navnet antyder, en cylindrisk lithium-ion batteri er en unik type lithium-ion batteri. Den har elektroder indkapslet i cylindriske celler og viklet tæt ind i et metalhus. Produktet er særdeles velegnet til brug i automatiserede fremstillingsindustrier og -sektorer. Oven i købet er de cylindriske lithium-ion-batterier mere stabile.

Lad os i denne artikel overveje og diskutere de 10 bedste producenter af cylindriske lithium-ion batterier i Kina.

Top 10 cylindriske celle lifepo4 lithium ion batteripakke producenter og leverandører i Kina
Top 10 cylindriske celle lifepo4 lithium ion batteripakke producenter og leverandører i Kina

1. BAK

BAK blev grundlagt i 2001 og er kendt for sine pålidelige produkter og tjenester. De består af polymer-lithium-batterier, cylindriske lithium-batterier, firkantede aluminiumsskal-lithium-batterier, energilagringsbatterimoduler, cylindriske strømbatterier osv. Oven i købet er virksomheden en af ​​de største producenter af lithium-ion-batterier globalt.

2. Tenpower

Tenpower er en professionel producent og producent af lithium-ion batterier. Virksomheden fokuserer på avanceret ledelse, teknisk styrke og omfattende løsninger for at lave sine produkter af højeste kvalitet. Derudover er det specialiseret i fremstilling af cylindriske ternære lithium-ion-batterier.

3. AFTEN

EVE er et voksende navn i lithium-ion batteriindustrien med dens hurtige udvikling gennem årene. Produkterne fremstillet af virksomheden bliver brugt bredt inden for specifikke områder som energi internet eller tingenes internet. Det har til gengæld gjort det til en af ​​de 10 bedste producenter af cylindriske lithium-ion batterier i Kina.

4. Fjernøsten batteri

Far East Battery har specialiseret sig i at fremstille cylindriske batterier og deres batteriprodukter. De har alle høj sikkerhed, hastighedsydelse og energitæthed. Virksomheden fokuserer på at udvikle mellemstore og højspecifikke energiprodukter forbundet med cylindriske batterier.

5. Zhuoneng

Zhuoneng er en af ​​top 10 cylindriske producenter af lithium-ion batterier i Kina. Det fokuserer på fremstilling, salg og udvikling af lithium-ion-batterier og strømsystemer til elektriske køretøjer.

6. Guoxuan High-Tech

Guoxuan High-Tech er et førende navn på markedet for lithium-ion batterier. Virksomheden fremstiller flere produkter. Nogle få består af batteristyringssystemer, strømbatteripakker, energilagringsbatterier, lithiumjernfosfatbatterier osv.

7. JB batteri

JB Battery er en velkendt kinesisk producent af lithium-ion-batterier og brugerdefinerede batteripakker til en bred vifte og anvendelsesområde. Virksomhedens produkter er overkommelige og af høj kvalitet. Det kan skyldes de avancerede maskiner og teknologi, JB Battery bruger.

8. LD Gruppen

Etableret i 2018, LD Group er et kendt navn inden for industrien og området for fremstilling af elektrisk udstyr og maskiner. Virksomheden har specialiseret sig i at producere, udvikle og forske i driften af ​​lithiumpolymer, lithium-ion, energilagringsbatterier med ultra-stor kapacitet osv.

9. Penghui

Penghui er en højteknologisk virksomhed, der er specialiseret i at fremstille og udvikle højkvalitets, pålidelige og holdbare lithium-ion-batterier. Virksomhedens dækningsområde dækker adskillige områder som ny energistrøm, lyskraft, digital forbruger, elværktøj og energilagringsbatterier.

10. Zhihang

Zhihang fokuserer på at udvikle, undersøge, servicere og sælge lithiumbatterier og deres batteripakker og katodematerialer. Virksomheden er kendt for den høje ydeevne, kapacitet og pålidelighed, der leveres eller leveres af dets produkter konsekvent. Oven i det understøtter det produktionskapacitetsforøgelse gennem avanceret udstyr og teknologisk transformation.

72 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent
72 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent

For mere om top 10 cylindriske celle lifepo4 lithium ion batteripakke producenter og leverandører i Kina, kan du besøge JB Battery China kl https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/06/10/jb-battery-is-the-best-top-china-lifepo4-lithium-ion-forklift-battery-manufacturers-and-suppliers/ for mere info.

Del denne post


en English
X