72 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent

Bedste top 10 lifepo4 lithium ion batteripakke producenter og leverandører i Kina

Bedste top 10 lifepo4 lithium ion batteripakke producenter og leverandører i Kina

Kina er et af verdens største producenter af lithium-ion batterier, med store navne, der deltager i at ændre, hvordan industrien fungerer. Som følge heraf er kapaciteten af ​​de batterier, der er installeret i Kina, steget gennem årene. Dette vil sige, at lithium-ion-teknologien overgår andre typer batterier med hensyn til installation, salg og produktion.

JB Lithium Gaffeltruck Battery Manufacturer Company
JB Lithium Gaffeltruck Battery Manufacturer Company

Top producenter
Lithium-ion-batterier kommer med fordele som lav pris og høj sikkerhedsydelse. Væksten i teknologi kan også tilskrives stigningen i populariteten af ​​energikøretøjer.
Nogle af de 10 bedste producenter af lithiumbatterier i Kina inkluderer:

1. LISHEN
Lishen blev etableret i 1997 og har øget sin årlige kapacitet til 10GWh. Gennem årene har virksomheden fastholdt en stor markedsandel globalt. Derudover understøtter det bæredygtig udvikling med baser over hele Kina.

2. CATL
Dette er en af ​​de bedste producenter i Kina, og det nyder konkurrenceevne på globalt plan. Det har en høj markedsværdi på verdensplan og fokuserer på udvikling og forskning.

3. BYD
Dette er en af ​​de mest hengivne virksomheder, hvad angår teknologiske fremskridt. Virksomheden har været i spil i over 20 år og har spillet en stor rolle i forskellige industrier relateret til jernbanetransit, energi, biler og elektronik. Det er en af ​​de top 10 producenter af lithium-ion batterier i Kina.

4. AFTEN
EVE blev etableret i 2001 og er blevet meget konkurrencedygtig på verdensplan med hensyn til at producere de bedste lithium-batterier. Den har omfattende løsninger til strøm- og forbrugerbatterier.

5. Gotion højteknologisk
Virksomheden har eksisteret siden 2005. Det er en af ​​de første virksomheder, der arbejder med uafhængig forskning og udvikling af lithium-batterier til kinesiske energikøretøjer. Derudover bruges produkter fra dette firma på hybrid-, logistik-, passager- og erhvervskøretøjer.

6. JB batterier
Virksomheden har været i drift siden 2008. Den er en af ​​de førende inden for montage og design af specialtilpassede batteriløsninger. De leverer de bedste samlinger i forskellige kemier til industrielle og elektroniske applikationer.

7. Henan Lithium Strømkilde
Virksomheden har stor erfaring med forskning og udvikling. Denne virksomhed er blevet en af ​​de førende inden for vedvarende energi med stor viden inden for lithium-ion-batterier og materialer. Virksomheden kan masseproducere poser og prismatiske batterier ved hjælp af forskellige kemier.

8. SVOLT
Virksomheden startede sin virksomhed i 2016. Den er forpligtet til at fremstille, forske og udvikle de bedste energilagringssystemer, BMS, moduler, celler og batterimaterialer.

9. ANC
ANC blev etableret i 2016 og beskæftiger sig med nye energibatteriprojekter. Den årlige produktion er omkring 1 mia. Denne virksomhed leverer rene energiløsninger og fokuserer på forskning og udvikling af strømbatterier.

10. REPT
Dette er en anden top 10 lithium-ion batteri producent i Kina etableret i 2017. Virksomheden beskæftiger sig med forskning og udvikling af strømlagringsløsninger ved hjælp af et lithium batteri. Virksomhedens hovedformål er at tilbyde løsninger af høj kvalitet til smart energilagring og køretøjskraft.

Fordele ved lithium-ion gaffeltrucks batteri
Fordele ved lithium-ion gaffeltrucks batteri

For mere om bedste top 10 lifepo4 lithium ion batteripakke producenter og leverandører i Kina, kan du besøge JB Battery China kl https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/06/10/jb-battery-is-the-best-top-china-lifepo4-lithium-ion-forklift-battery-manufacturers-and-suppliers/ for mere info.

Del denne post


en English
X