48 volt lithium ion gaffeltruck batteri

Udskiftning af elektrisk gaffeltruckbatteri: er det prisen værd?

Udskiftning af elektrisk gaffeltruckbatteri: er det prisen værd?

Når du tænker på udskiftning af gaffeltruckbatteri, er anskaffelsessummen en af ​​de vigtigste ting, der kan bekymre dig. Men desværre er dette én ting, der begrænser de fleste i at få batterier af den bedste kvalitet i første omgang.

Når man overvejer omkostningerne, er det let at lave en fejl. Dette skyldes, at mange mennesker fejlagtigt vil koncentrere sig om købsprisen og tro, at det er den eneste omkostning, der skal til. prisen på et batteri er dybere, end mange tror. Det skyldes, at de forskellige batterier fås til forskellige priser.

Udskiftning af elektrisk gaffeltruck batteri
Udskiftning af elektrisk gaffeltruck batteri

Generelle omkostninger
Generelt er omkostningerne til udskiftning af bly-syre gaffeltruckbatterier lavere end lithium-ion-pakker. At få den billigste løsning kan se ud som den bedste vej at gå i starten. Men hvis du er lagerchef, skal du være opmærksom på detaljer og være meget opmærksom, da det kan kaste lys over de sande omkostninger.

Når du medregner vedligeholdelse og arbejdskraft, indser du, at blybatterier kan være til gene. Der er dog også andre skjulte omkostninger. De kommer i form af sikkerhed, arbejdskraft og tid.

• Arbejdskraft: du skal bruge flere mennesker til at håndtere blybatterier. Dette skyldes, at de har vedligeholdelseskrav, der skal opfyldes.

• Tid: Opladning og afkøling af batterierne tager omkring 16 timer. Det betyder længere nedetid.

• Sikkerhed: Batterierne producerer gasser og kemikalier, og derfor har de brug for særlige rum for at oplade sikkert

Det bedste valg
Udskiftning af gaffeltruckbatteri omkostningerne til lithium-ion er højere. Du behøver dog ikke bekymre dig om opladning, hvis du har en matchende oplader og en god stikkontakt. Den anden ting er, at du får et meget bedre ROI, fordi batterierne er energieffektive. De er skabt på en måde, så de reducerer energiomkostningerne, hvilket er meget betydeligt.

Lithium-ion-batterier er dyrere end blysyre, men du indser, at de ikke skal udskiftes så ofte. Blybatterier har en meget kortere livscyklus sammenlignet med lithium-ion-optioner. Når det vedligeholdes på den rigtige måde, kan blysyrernes livscyklusser vare op til maksimalt 1500 cyklusser. Hvis den er dårligt vedligeholdt, går den livscyklus endnu lavere. For lithium-ion-muligheder kan du nyde op til 3500 cyklusser, hvilket er mere end det dobbelte af, hvad blysyre tilbyder.

Den korte levetid for blybatterier sker også på grund af overfyldning af vandstanden og mulighed for opladning. Blybatterier er ikke designet til hurtig opladning eller mulighedsopladning, som tilfældet er med lithium-ion-batterier. Mulighedsopladning forårsager sulfatering i blysyrebatterier, hvilket påvirker levetid og ydeevne.

Hvorfor vælge JB Batterier
For at få den bedste udskiftning af gaffeltruckbatterier skal du vælge branchens mest erfarne producent. Hos JB Battery passer vi buddet og arbejder altid hårdt for at sikre, at du får den højeste mulige kvalitet af batterimuligheder.

Vi tilbyder et bredt udvalg af lithium-ion-batterier til dine elektriske gaffeltrucks, der er konstrueret til at give den bedste ydeevne og en anstændig livscyklus i forskellige driftstemperaturer. En ting, der adskiller os, er at overholde den bedste udviklingsstrategi og fokusere på de bedste produkter og teknologier. Udskiftningsomkostningerne til vores gaffeltruckbatteri kan være høje, men du vil i sidste ende indse deres mange fordele.

72 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent
72 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent

For mere om udskiftning af elektrisk gaffeltruck batteri, kan du besøge JB Battery China kl https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/electric-forklift-battery/ for mere info.

Del denne post


en English
X