24 volt lithium ion gaffeltruck batteri

MHE materialehåndteringsudstyr batteri, og det er den populære mulighed for lagerlogistikudstyr med lifepo4 lithium-ion batteripakke

MHE materialehåndteringsudstyr batteri, og det er den populære mulighed for lagerlogistikudstyr med lifepo4 lithium-ion batteripakke

Materialehåndtering er en vigtig branche, og med det rigtige udstyr kører tingene problemfrit. Det handler dog ikke kun om udstyret. Du skal tænke på batteriet for at bruge. Mange muligheder er tilgængelige på markedet i dag, og nogle er bedre end andre. Dette afhænger dog af det udstyr, du kører, og intensiteten af ​​operationerne.

Materialehåndteringsudstyr batteri kan afgøre, hvor produktiv du er. Det mest almindelige udstyr er gaffeltrucks. Bestemmelse af kapaciteten og typen af ​​batteristrøm til dette udstyr skal matche driftsbehovene. Du skal også overveje lagerets størrelse og den slags forventninger, du har.

4-hjulet elektriske gaffeltrucks batteriproducent
4-hjulet elektriske gaffeltrucks batteriproducent

Der er folk med en hel flåde af gaffeltrucks, mens andre har en, der er tilstrækkelig til deres drift. Det bedste batteri til materialehåndteringsudstyr er lithium-ion. Disse batterier er meget alsidige, og de kan udvides. At finde den passende batteripakke kan have stor indflydelse på, hvordan tingene flyder.

Det bedste valg
Materialehåndteringsudstyrs batterier er enten lithium eller blysyre. Nogle faktorer adskiller batterierne, og disse forskelle hjælper dig med at træffe et valg. Blybatterier er ikke de bedste til varehuse, hvor driftscyklusserne ikke er ensartede. Det skyldes, at de skal oplades i lang tid. Dette gør dem uhensigtsmæssige til indstillinger for multiskift.

Blybatterier er et godt valg til lagerhuse med kun let eller lille forbrug. De fleste enkeltholdslagre har en tendens til kun at fungere en del af dagen. Disse operationer kan opfyldes tilstrækkeligt af blysyrebatterier. Operatørerne har tid nok til at skifte eller oplade batterierne i materialehåndteringsudstyret.

Når der er drift døgnet rundt, betyder det, at der er meget stress på ladesystemer og batterier. I et sådant tilfælde er et batteri med et BMS og et, der er designet til at håndtere sådanne indstillinger, det bedste valg. Lithium-batterier er den bedste mulighed i et sådant tilfælde. De hjælper med at forbedre effektiviteten, og der er færre omkostninger involveret. Hertil kommer disse batterier til materialehåndteringsudstyr giver mulighed for opladning og er meget sikre.

Koste
De fleste mennesker mener, at omkostningerne bør være det vigtigste, når man vælger det bedste batteri til materialehåndteringsudstyr. Dette er dog ikke helt rigtigt. Selvom omkostninger er en vigtig faktor, er det ikke den eneste.

Når du tænker på blybatterier, koster de mindre end lithiumbatterier. Førstnævnte skal dog vandes fra tid til anden. Du skal muligvis også købe et par batterier til hvert stykke udstyr på grund af den tid, det tager at oplade og køle et batteri ned. Den anden ting er, at blybatterier har brug for speciel infrastruktur til opladning.

På den anden side koster lithium-ion-batterier mere. De behøver dog ikke meget vedligeholdelse. Der er ingen behov for vanding. Disse batterier til materialehåndteringsudstyr behøver kun et matchende opladningssystem. De behøver ikke vedligeholdes på nogen måde. De tager heller ikke lang tid at oplade, og der er ingen grund til at vente på, at de er kølet af.

Med alt taget i betragtning er de bedste batterier til materialehåndteringsudstyr lithium-ion, selvom der er tilfælde, hvor blysyre kan foretrækkes.

Producenter/leverandører af industrielle lithiumbatterier
Producenter/leverandører af industrielle lithiumbatterier

For mere om MHE materialehåndteringsudstyr batteri og det er den populære mulighed for lagerlogistikudstyr med lifepo4 lithium-ion batteripakke, du kan besøge JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/technical-support/ for mere info.

Del denne post


en English
X