lithium-ion gaffeltruck batteri vs blysyre

Egnetheden af ​​gaffeltruck batteri 48v fra 48 volt 200ah lithium-ion gaffeltruck batteri maker

Egnetheden af ​​gaffeltruck batteri 48v fra 48 volt 200ah lithium-ion gaffeltruck batteri maker

Når du vælger den rigtige gaffeltruck, er batteriet meget vigtigt. Du bør først sikre dig, at det batteri, du vælger, passer til din gaffeltruck. Dette går langt i at sikre, at tingene bliver gjort rigtigt.

A 48 volt 200ah lithium-ion gaffeltruck batteri bør matches med den rigtige gaffeltruck for den bedste ydeevne. En ting, der afskrækker mange mennesker fra at få batterierne, er på grund af deres ekstra omkostninger. De fleste mennesker bliver ved med at spekulere på, om de er de ekstra omkostninger værd. Du skal lave nogle analyser for at få det rigtige svar på dette spørgsmål. Det første du skal gøre er at overveje, om det ladesystem, du har på plads, allerede passer til applikationens behov. Dette er et godt batterivalg, hvis det er op til opgaven.

24 volt lithium ion gaffeltruck batteri
24 volt lithium ion gaffeltruck batteri

Omkostningsovervejelsen
Du skal også overveje, hvilken type nedetid du oplever under dine operationer, og hvad et 48 volt lithium-ion gaffeltruckbatteri kan gøre for at ændre det. Arbejdsomkostningerne er en anden vigtig overvejelse. Tænk på det hver måned. Opladning af blybatterier kræver ekstra arbejde, fordi de skal overvåges og passes fra tid til anden. På lang sigt kan de være dyrere sammenlignet med de oprindelige omkostninger ved at få lithium-ion-batterier.

Hvis du kører med flere skift, er dette batterivalg det bedste. For det første indser du, at omkostningerne ved at få batterierne betaler sig selv inden for få år. I gennemsnit tager enkeltskiftsdrift længere tid at betale batterierne, men i sidste ende er det den bedste løsning. Den anden ting, der gør omkostningerne det værd, er batteriernes holdbarhed. Du kan bruge batterierne fire gange længere sammenlignet med andre muligheder. Det betyder, at du ikke behøver at blive ved med at købe mere efter nogen tid.

Eftermontering af gaffeltrucks
48 volt lithium-ion gaffeltruck batterier kan bruges til at eftermontere din gaffeltruck. Flere og flere mennesker indser de mange fordele ved lithium-ion-batterier og foretager det fornuftige skifte. De installerer nu nye batterier og supplerer det med en lademåler. Dette har øget populariteten af ​​dette batteri. Du skal kun sikre dig, at det valgte batteri opfylder gaffeltruckens specifikationer, så det ikke underpræsterer eller fejler.

Frontlæsser
Når det kommer til gaffeltrucks, er balance meget vigtig. Det er maskiner, der skal løfte tunge byrder. Hvis en gaffeltruck er beregnet til at løfte meget tunge byrder, skal den overholde en specificeret vægtgrænse for at kunne gøre det uden at vælte. Det betyder, at den skal opfylde minimumsvægten.

Lithium-ion-batterier er lettere sammenlignet med blysyre. Dette er grunden til, at nogle kommer klar med ballast i kufferten til modvægt. Sådan sikrer de, at minimumsvægten overholdes. Så uanset model eller mærke på din elektriske gaffeltruck, kan du helt sikkert få et batteri, der opfylder kravet, eller få en producent til at skræddersy det til dig.

Pålideligheden af ​​disse batterier med hensyn til strøm gør dem til den bedst egnede løsning for dig. 48 volt lithium-ion gaffeltruckbatterier er pålidelige og konsekvente i flere skift. De reducerer den tid, der bruges på opladning og vedligeholdelse. Det betyder, at du får gang i din drift uden meget nedetid. Du behøver ikke bekymre dig om opladning, fordi de oplader hurtigt, og du kan benytte pauser for at få strøm ind.

Producenter af lithium-ion-traktionsbatterier
Producenter af lithium-ion-traktionsbatterier

For mere om egnetheden af ​​gaffeltruck batteri 48v fra 48 volt 200ah lithium-ion gaffeltruck batteri maker, kan du besøge JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/product-category/48-volt-lithium-ion-forklift-truck-battery/ for mere info.

Del denne post


en English
X