36 volt 100ah lithium ion agv gaffeltruck batteri

36 volt lithium palle jack batteripakke og dens funktioner til udskiftning af big joe palle jack batteri

36 volt lithium palle jack batteripakke og dens funktioner til udskiftning af big joe palle jack batteri

A 36 volt lithium palle jack batteripakke er en letvægtsoption, men en kraftfuld serie, der leverer 36v, 130 ah/230 ah/344 ah, der varer omkring 3500 cyklusser. Disse batteripakker er bygget ved hjælp af lithiumjernfosfat eller LFP-celler. Dette gør batteripakken til en effektiv og mest holdbar løsning. 36 volt lithium pallejack-batteripakken er kompatibel med nogle gaffeltrucks OEM-grænsefladekrav. Det er et af de bedste valg, der er nemme at lave.

Industrielle producenter af lithiumbatterier, leverandører og fabrik
Industrielle producenter af lithiumbatterier, leverandører og fabrik

Batterierne er meget pålidelige og fungerer meget godt i forskellige materialehåndteringsoperationer i forskellige dele af verden. Palleløfterbatterierne er omhyggeligt designet til at køre effektivt og optimalt selv under de mest strenge operationer, samtidig med at de giver ensartet kraft, når det kræves. Det faktum, at du kan få mulighed for at oplade batteripakken, betyder desuden hurtigere genopladningstider og mulighed for at spare på energiomkostningerne uden nødvendigvis at påvirke batteriets levetid.

Er batteripakken den bedste til palleløftere?
En palleløfter er en gaffeltruck i sin mest basale form, og den bruges til at flytte paller inden for varehuse eller inde i trailere. De er meget vigtige på et lager og kan bruges til transport af små laster inden for korte afstande. Normalt er der elektriske og manuelle palledonkrafte, der bruges til af- og pålæsning af lastbiler. Derudover kan elektriske palledonkrafte anvendes til vandret transport i et lager.

36 volt lithium pallejack batteripakker er de bedste til at flytte og løfte meget tungere og stablede paller. Normalt flyttes de ved hjælp af et gashåndtag placeret på håndtaget for at hjælpe med at styre, bakke og bevæge sig fremad. Håndtaget svinges i den retning, du har tænkt dig at bevæge dig til.

Afhængigt af den pågældende palleløfter er denne batterimulighed god, da den giver nok strøm til at håndtere forskellige operationer rundt omkring på lageret. Derudover hjælper disse batterier med automatisering og effektivitet. I sidste ende er disse nogle af de vigtigste ting, nogen ønsker at opnå.

Hvorfor 36 volt lithium pallejack-batteripakken er den bedre mulighed sammenlignet med andre
I øjeblikket ser vi lithium-ion-batterier, der erstatter nogle ældre teknologier i så mange applikationer. For eksempel i elektriske walkie palletrucks og materialehåndtering er der nogle grunde til, at denne ændring er blevet så vidt udbredt.

En ting ved lithium-ion 36 volt lithium pallejack-batteripakken er, at det ikke er nødvendigt at vande det. Lithium-ion-batterier er ikke det samme sammenlignet med bly-syre-batterier, der har brug for regelmæssig vedligeholdelse og vanding for at sikre, at deres sundhed opretholdes. Når vandstanden i blybatterier sænkes, skal de tilføjes manuelt. Manglende udskiftning af vandet betyder beskadigelse og kortere levetid for batteriet.

Lithium 36 volt lithium pallejack-batteripakken er fuldstændig forseglet og behøver ingen vanding. Derudover overvåges cellebalancering og opladning bekvemt ved hjælp af BMS. Det betyder, at der ikke er behov for udligningsopladninger, og du genererer ingen farlige dampe, mens du bruger batteripakken sammenlignet med blysyre-optionen.

Den anden egenskab ved 36 volt lithium pallejack-batteripakker er muligheden for hurtig opladning. Opladningstiden bestemmes normalt af opladerens output, batterikemien og kapaciteten. Så du behøver ikke give pakken en chance for at køle ned før brug.

Producenter af lithium-ion-traktionsbatterier
Producenter af lithium-ion-traktionsbatterier

36 volt lithium palle jack batteripakke er et af de bedste valg, du kan træffe, især hvis det opfylder specifikationerne for det pågældende udstyr. For mere om 36 volt lithium palledonkraft batteripakke og dens funktioner til udskiftning af big joe palle donkraft batteri, kan du besøge JB Batteri Kina kl https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/product-category/36-volt-lithium-ion-forklift-truck-battery/ for mere info.

Del denne post


en English
X