Producenter/leverandører af industrielle lithiumbatterier

Overvejelser at gøre, når du vælger en 48v elektrisk gaffeltruck batteripakke til elektrisk gaffeltruck batteri udskiftning

Overvejelser at gøre, når du vælger en 48v elektrisk gaffeltruck batteripakke til elektrisk gaffeltruck batteri udskiftning

Tingene er så anderledes i dag, end de var før i tiden. Vi har overlegne teknologiske fremskridt, der hjælper os med at gøre livet lettere. Det er vigtigt at vælge den rigtige teknologi til elektriske gaffeltrucks. Uanset om du køber en ny gaffeltruck eller et eksisterende batteri, bør du tage dig tid til at vurdere dine batterimuligheder. Dette kan have en enorm indflydelse på bundlinjen, virksomhedens produktivitet og ydeevnen af ​​din gaffeltruck.

Forskellige systemer har forskellige krav. Først skal du finde den rigtige elektrisk gaffeltruck batteripakke for at passe til dine behov. Forskellige teknologier bruges til at drive gaffeltrucks i dag.

72 volt lithium ion gaffeltruck batteri
72 volt lithium ion gaffeltruck batteri

Disse er lithium-ion og blysyre. Det er vigtigt at foretage sammenligninger med hensyn til opladningsbehov, vedligeholdelse, omkostninger og teknologi. Det er de ting, der hjælper dig med at træffe den bedste beslutning. Ved at sammenligne batteripakkerne til elektriske gaffeltrucks er det nemmere at finde en, der passer bedst til dig.

Overvejelser

Tech
Når du vælger den ideelle batteripakke til elektriske gaffeltrucks, skal du overveje den teknologi, du skal have. Der er to populære teknologier. Den første er blysyre, og den anden er lithium-ion. Batterierne kommer med deres egne fordele eller ulemper. Lithium-ion-batterier er bedre end blysyre, fordi de ikke behøver meget vedligeholdelse. Muligheder for lithiumbatterier omfatter forskellige kemityper såsom lithiumjernfosfat, lithiummanganoxid og lithiumkoboltoxid.

Lithiumjernfosfat har de bedste sikkerhedsfunktioner og er sikkert for miljøet.

Størrelse
Med hensyn til gaffeltrucks batterier betyder størrelsen meget, og den afgør, hvordan batteriet yder, når det er på sit højeste. Først er det vigtigt at bestemme den belastning, gaffeltrucken skal løfte. Så er det vigtigt at sikre, at det valgte batteri kan klare det. Når man vælger en elektrisk gaffeltruck batteripakke, ampere-time og batterispænding skal tages i betragtning. For gaffeltrucks er der forskellige spændingsmuligheder tilgængelige. Du bør ikke vælge en overstørrelsesmulighed, da den kan beskadige gaffeltrucken. Sørg for, at alt stemmer overens.

Batteridimensionerne skal også tages i betragtning. Dette involverer batterirummets mål med hensyn til størrelse. Du skal sikre dig, at den batteripakke, du vælger, kan passe til rummet på den rigtige måde. Det kan være en sikkerhedsrisiko, når det er for lille eller for stort.

Batterivægten er et andet størrelsesaspekt, der skal overvejes nøje. Det er vigtigt at kontrollere den maksimale og minimale batterivægt, som en gaffeltruck kan klare. Disse oplysninger er tilgængelige på spec-pladen eller spec-arket. At vælge en dej, der er tungere end anbefalet, kan føre til høje risici. Du kan ende med at belaste gaffeltruckens dele og annullere producentens garanti. En elektrisk gaffeltruck batteripakke er en modvægt til lastbiler. Lettere batterier under det anbefalede reducerer lastbilernes løfteevne, hvilket fører til alvorlige sikkerhedsproblemer.

Alt skal overvejes, hvis du køber en ny elektrisk gaffeltruck batteripakke. Vægten kan ikke ignoreres, og hvis den er forskellig fra det tidligere batteri, bør du tage dig tid til at balancere alt og justere gaffeltruckens kapacitet passende.

60 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent
60 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent

For mere om de overvejelser, du skal gøre dig, når du vælger en 48v elektrisk gaffeltruck batteripakke for udskiftning af elektrisk gaffeltruckbatteri kan du besøge JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/electric-forklift-battery/ for mere info.

Del denne post


en English
X