Lithium-Ion-batterier til automatisk styret AGV-robot

Gaffeltrucks batterivægtdiagram og gaffeltruckbatteristørrelsesdiagram hjælper dig med at vælge det rigtige valg

Gaffeltrucks batterivægtdiagram og gaffeltruckbatteristørrelsesdiagram hjælper dig med at vælge det rigtige valg

Enhver, der bruger gaffeltrucks til operationer, forstår, hvor vigtigt det er at finde den rigtige til at hjælpe på vej. De fleste mennesker tænker ikke over, hvordan gaffeltrucks batterivægt påvirker driftsomkostningerne.

Det er vigtigt at udforske virkningerne af batterivægt og dens indvirkning på gaffeltruckdrift. Derudover er det vigtigt at overveje opbevaring og dit udstyrs forskellige behov.

Industrielle producenter af lithiumbatterier, leverandører og fabrik
Industrielle producenter af lithiumbatterier, leverandører og fabrik

Vigtigheden af ​​et vægtskema
Brug af et gaffeltruckbatteris vægtdiagram kan hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Nogle store batterier kan veje meget. Batterierne afhænger normalt af den gaffeltruck, som de er beregnet til at blive brugt. Forskellige faktorer bestemmer normalt den endelige vægt af et batteri. Spændingen på de elektriske batterier er normalt mellem 36v til 80 volt.

Alle spændingsmulighederne er beregnet til brug i gaffeltrucks, men er beregnet til forskellige typer gaffeltrucks. Hvis du forstår gaffeltruckens batterivægtdiagram, er det let at se, at batterierne har en tendens til at være tungere for de højere kapaciteter og spændinger. Dette afhænger dog også af meget særlige omstændigheder som batteriets faktiske højde og dets bredde. Det vil sige, at et batteri, der er 24 volt og det tungeste i sin kategori, meget nemt kan veje mere end et 36 volt batteri, der anses for at være det letteste.

Batteriets sammensætning
A vægtdiagram for gaffeltruckbatteri kan give vigtig indsigt i batteriets sammensætning. Det spiller en meget vigtig rolle i vægten af ​​et specifikt batteri, enten lithium-ion- eller blysyre-batterier. Det skyldes, at teknologien bag hver af batterikemierne er meget forskellig, hvilket påvirker batterivægten og effektiviteten af ​​det pågældende batteri.

Hvis du sammenligner blysyrebatterier og lithium-ion batteridiagrammer, bemærker du, at blysyremulighederne vejer mere. Det skyldes, at de er fyldt med noget væske og har en aftagelig top, hvor du kan holde vandstanden. Derudover har disse batterier brug for en kemisk reaktion for at producere elektricitet.
Lithium-ion-batterier er nyere og har også forskellig kemi. Ved materialehåndtering er lithiumjernfosfat det populære valg. Med denne batteritype har batteripakken en tendens til at være kompakt og endnu mere energitæt end blysyre-optionerne. Cellerne er godt forseglet, og du behøver ikke noget vand til vedligeholdelse. Batterierne under denne kategori er lettere. At lave en sammenligning ved hjælp af et vægtdiagram for gaffeltruckbatterier kan hjælpe dig med at beregne forskellene, se på gaffeltruckens krav til spænding og vægt og derefter træffe den rigtige beslutning efter behov.

Lithium batterier vægt
Grunden til, at lithium-batterier har en tendens til at veje mindre, er, at lithium er et letmetal. Derfor har lithium-baserede batterier en større energitæthed, så de kan veje mindre og mindre end andre. Ved at tjekke vægttabellen for gaffeltruckbatteriet kan du nemt afgøre, om det lithiumbatteri, du sigter efter, er et passende valg til din gaffeltruck baseret på dets spændings- og vægtkrav.

80 volt lithium-ion gaffeltruck batteri producent
80 volt lithium-ion gaffeltruck batteri producent

For mere om gaffeltrucks batterivægtdiagram og gaffeltruck batteri størrelsesskema for at hjælpe dig med at vælge det rigtige valg, kan du besøge JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/06/07/forklift-battery-size-chart-to-let-you-know-more-about-lithium-ion-forklift-battery-types/ for mere info.

Del denne post


en English
X