fabrikanter af lithium-ion gaffeltruckbatterier

Hvor meget vejer et elektrisk gaffeltruckbatteri

Hvor meget vejer et elektrisk gaffeltruckbatteri

Har vægten af ​​din gaffeltruckbatteri påvirke dens ydeevne? Bare fordi det ikke er en ydelsesindikator, betyder det ikke, at vægten af ​​dit batteri ikke kan påvirke dets ydeevne og effektivitet. Med mange tunge batterier, der har forårsaget mange farer og skader på driftseffektiviteten, begynder materialehåndteringsvirksomheder at være opmærksomme på, hvor meget deres elektriske gaffeltruck-batterier vejer.

Spørgsmålet på enhver gaffeltruckejers læber er, hvor meget vejer et elektrisk gaffeltruckbatteri? Erfarne gaffeltruckejere og -operatører ved, at vægten af ​​dit gaffeltruckbatteri i høj grad kan påvirke dets ydeevne. Folk, hvis forretningsdrift er drevet af en flåde af gaffeltrucks, er klar over, at det er vigtigt at købe den rigtige batteritype.

Virksomheder, der fremstiller lithium-ion gaffeltruckbatterier
Virksomheder, der fremstiller lithium-ion gaffeltruckbatterier

Det ser dog ud til, at mange mennesker aldrig rent faktisk overvejer vægten af ​​deres gaffeltruckbatterier, før de køber dem. Faktum er, at batterivægten i høj grad påvirker dine driftsomkostninger. Dette indlæg ser ud til at undersøge, hvordan batterivægten kan påvirke forskellige områder af betjeningen af ​​gaffeltrucken.

Hvad er gennemsnitsvægten af ​​batteriet i en gaffeltruck?

Når det kommer til, hvor meget batterierne i elektriske gaffeltrucks vejer, kan de være tunge og i tons. Gennemsnitsvægten af ​​dine lithium gaffeltruck-batterier kan være alt mellem 1,000 pund og 4,000 pund. Dette vægtområde afhænger af din gaffeltrucktype. Da der findes forskellige typer gaffeltrucks på markedet, kommer de alle med forskellige batterivægte. Også flere faktorer vil bestemme den endelige vægt af en lithium gaffeltruck batteri. Mange batterier til den elektriske gaffeltruck er generelt tilgængelige i disse almindelige spændinger: 36 volt, 48 volt og 80 volt. Disse batterier er klassificeret således:

36 volt: Bruges til elektriske gaffeltrucks, smalgange elektriske gaffeltrucks og center-ryttere/enderyttere

48 volt: Bruges til at drive elektriske gaffeltrucks

80 volt: Bruges til at drive elektriske gaffeltrucks

Med de fleste gaffeltruckbatterier betyder højere kapaciteter og spændinger normalt, at batteriet er tungere. Baseret på flere faktorer, såsom batteriets faktiske højde og bredde, kan det tungeste 24-volts lithiumbatteri også være tungere end det letteste 36-volts batteri.

Hvordan sammensætningen af ​​et batteri påvirker vægten

Sammensætningen af ​​et batteri påvirker dets vægt betydeligt. Elektriske gaffeltrucks drives typisk af enten lithium-ion- eller blybatterier. Det betyder, at den teknologi, der bruges til at drive hver type batteri, er meget forskellig.

Dette påvirker vægten af ​​batteriet såvel som den generelle effektivitet, som gaffeltrucken giver. Når det kommer til at overveje gaffeltrucks batterivægte, er det altid godt at sammenligne de to mest populære typer batterier. Disse er bly-syre- og lithium-ion-batterier.

Bly-syre batterier: Disse er de traditionelle gaffeltruck batterier. Dette batteri er fyldt med væske og har også en aftagelig top, der hjælper med at holde vandniveauet. Bly-syre-batterier bruges til at generere elektricitet ved at udløse en kemisk reaktion mellem svovlsyren og blypladerne.

Lithium-ion-batterier: Disse typer batterier kommer med en nyere teknologi, som normalt har forskellige kemiske sammensætninger. Disse batterier indeholder forskellige kemikalier, dog er lithiumjernfosfat det mest foretrukne kemikalie til materialehåndteringsindustrien. Brugen af ​​lithium jernfosfat som den foretrukne batterikemi betyder, at batteripakken er mere energitæt og kompakt i forhold til bly-syre-optionen.

Desuden er cellerne i denne type batteri forseglet. Det betyder, at der ikke ville være nogen vedligeholdelse af vand. Når det kommer til vægt, ser lithium-batterier ud til at veje meget mindre sammenlignet med normale bly-syre-batterier. I henhold til generelle specifikationer synes lithium-batterier at veje mellem 40% og 60% mindre end bly-syre-batterier.

Hvorfor vejer lithium-ion-batterier meget mindre?

Lithium-ion batteris er blevet optimeret til at veje meget mindre for at forbedre batteriets generelle effektivitet. Som en procesforbedrende foranstaltning opdagede producenterne, at vægten af ​​blybatteriet hæmmer gaffeltruckens generelle ydeevne. Da tiden kom til at producere lithium-batterierne, blev vægten derfor gjort betydeligt mindre for at kunne øge maskinens generelle effektivitet.

Det betød, at et letmetal blev brugt til at designe lithium gaffeltruckbatteriet. Lithium-batterier er også kendt for at komme med en øget energitæthed. Det betyder, at de kan manøvreres til at veje meget mindre og have en mindre formfaktor.

For meget gaffeltrucks batterivægt kan forårsage nogle skader

Tilbage til de tunge bly-syre-batterier. Udover deres overvægt kræver de også en stringent vedligeholdelsesproces. Dette betyder normalt, at du bliver nødt til at fjerne batterierne for at få dem opladet korrekt. Det betyder, at du som lager- eller industrianlægsoperatør skal bruge nogle penge på at købe en form for løfteudstyr. Disse kan bruges til at løfte batterierne ud af gaffeltruckene mange gange på en dag.

Men på den anden side sparer lithium-batterier dig normalt for det hårdtarbejdende, fordi de ikke har brug for rutinemæssige vedligeholdelsesprocesser som bly-syre-batterier. Med denne specifikation behøver du ikke at håndtere dette batteri regelmæssigt. Det eneste tidspunkt, du får løftet dem, er i begyndelsen af ​​batteriets levetid og slutningen af ​​batteriets levetid. Det betyder, at dit udstyr slipper for det daglige slid, der følger med de faste rutiner med at få batteriet fjernet og sat tilbage i gaffeltrucken.

Du skal overveje batteriets vægtkapacitet, før du køber det. Selvom din gaffeltruck kræver et lithiumbatteri, skal du være forsigtig med batterivægten. Enhver overskydende batterivægt, der er langt ud over, hvad gaffeltrucken kan tåle, kan der være risiko for, at maskinen vælter. Dette kan forårsage alvorlig skade på operatørerne og kan også beskadige dit batteri. Dette er en grim ulykke, som kan undgås ved at forstå de forskellige batterispecifikationer samt deres egnethed til din gaffeltruck.

Producenter/leverandører af industrielle lithiumbatterier
Producenter/leverandører af industrielle lithiumbatterier

For mere om hvor meget vejer et elektrisk gaffeltruckbatteri, kan du besøge JB Battery China kl https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/06/20/everything-you-need-to-know-about-electric-forklift-batteries-from-lithium-forklift-battery-companies/ for mere info.

Del denne post


en English
X