Leverandører af industrielle lithiumbatterier

Hvor meget koster en LifePo4 lithium-ion gaffeltruck batteripakke?

Hvor meget koster en LifePo4 lithium-ion gaffeltruck batteripakke?

I stort set alle brancher er produktivitet og effektivitet to afgørende faktorer, der påvirker succesraten. Virksomheder har et begrænset antal timer til at gøre deres ting i dagtimerne. Derfor, hvis de kan komme med en strategi, der vil sætte dem i stand til at gøre mere inden for en kortere periode, sætter det dem til en fordel i forhold til deres konkurrenter. Til de fleste multi-skift applikationer giver li-ion gaffeltrucks batterier virksomheder den ekstra fordel. Det opnås ved at forbedre produktiviteten og reducere lønomkostningerne.
Dette indlæg vil se os gennemgå en masse ofte stillede spørgsmål om lithium-ion gaffeltruck batterierinklusiv hvor meget de koster.

Virksomheder, der fremstiller lithium-ion gaffeltruckbatterier
Virksomheder, der fremstiller lithium-ion gaffeltruckbatterier

Hvad er prisen på lithium-ion gaffeltruckbatterier?
I gennemsnit koster lithium-ion gaffeltruckbatterier mellem $17,000 og $20,000. Det er to eller tre gange den normale pris for en gaffeltrucks blysyrebatteri. Disse høje omkostninger har givet nogle mennesker anledning til bekymring. For eksempel vil de vide, om det er værd at sprøjte alle de penge på lithium-ion gaffeltruckbatterier. Som et resultat heraf vil dette indlæg forklare dig, hvad du kan vinde, når du køber lithium-ion gaffeltruckbatterier.

Energiregninger – Det er helt indlysende, at lithium-ion gaffeltruckbatterier er mere energieffektive, når man sammenligner dem med andre batterityper. De oplader næsten otte gange hurtigere end deres bly-syre-modstykke. Dette betyder mindre energiforbrug ved opladning af batteriet.
Levetid – Lithium-ion-batterier har en fantastisk levetid. De kan holde i længere tid, selvom du er den mest ubekymrede person på jorden. De holder helt sikkert fire gange længere end et gennemsnitligt blybatteri.

Nedetid – Nedetider er ikke ualmindeligt med blybatterier, fordi de kun kan levere strøm i et begrænset tidsrum. Men hvis du bruger et lithium-ion-batteri til din gaffeltruck, er det sidste, du skal bekymre dig om, nedetid. Deres superopladningshastighed betyder, at de kun behøver en kort pause for at blive opladet til 100 %. Det er ikke nødvendigt at skifte batterier, som det er tilfældet med blybatterier.

Arbejdsomkostninger – En af de ting, der gør blybatterier dyrere i det lange løb, er vedligeholdelse. Heldigvis medfører brugen af ​​lithium-ion-batterier ikke noget af det. Brug af et lithiumbatteri kræver ingen form for vedligeholdelse. Ingen som helst! Det betyder, at dine udgifter til arbejdskraft vil blive dramatisk reduceret med li-ion gaffeltruckbatterier.

Produktivitet – Du er forpligtet til at nyde længere køretider med bedre ydeevne, når du bruger lithium-ion gaffeltruck batterier. Dette kan tilskrives dens langsomme udledningshastighed. Dette privilegium er eksklusivt for lithium-batterier indtil videre. Blysyrebatterier har skuffet brugere de fleste gange tidligere på grund af deres frygtelig høje afladningshastighed.

Farer – Blybatterier udgør reelle trusler for dem, der bruger det. Fra at udsende skadelige gasser til eventuelt syrespild er der en masse ting, du skal forholde dig til, når du bruger bly-syre-batterier. Som for lithium-ion gaffeltruck batterier, historien er helt anderledes. Ingen af ​​disse betyder noget, når du bruger lithium-batterier. De udsender ingen dødbringende dampe og giver bestemt ikke anledning til spild. Batterierne er fuldstændigt forseglede, hvorfra de er fremstillet. Desuden er de ikke designet til at fungere som blybatterier. En anden ting er, at du ikke behøver at bortskaffe batterier, som du ville gøre med blybatterier. Det faktum, at de kan holde i utroligt længere perioder betyder, at du ikke har nogen grund til at smide dem væk.

Opbevaringsrume – Der skal meget plads til, når du bruger blybatterier. På den anden side er lithium-ion gaffeltruckbatterier blevet reduceret i stor udstrækning. De vejer næsten 60 % mindre end deres blysyre-modstykke.

Hvor lang tid tager det at oplade et lithiumbatteri?
Dette er et aspekt af li-ion gaffeltrucks batterier, der især har fanget opmærksomheden hos mange mennesker. Dette skyldes de lange timer, det tager for blysyrebatterier at blive helt opladet. De, der har købt lithium-batterier, har bevidnet dets korte opladningstider. Du kan enten beslutte at oplade dem i korte intervaller på f.eks. 15 til 20 minutter. Alternativt kan du oplade den en gang i en time eller to. Herefter vil batteriet være tilgængeligt resten af ​​dagen. Det er så simpelt som det.

Hvor meget tid kan man få fra et li-ion batteri?
Der er ikke noget generelt svar på dette spørgsmål, da det generer en række faktorer. En af disse er den slags applikationer. Hvad du bruger li-ion-batteriet til er én ting, der vil afgøre, hvor meget tid du får ud af det i sidste ende. Hvis det er et udstyr, der kører på lav effekt, så er du sikker på at få længere køretid af det. Men hvis det er noget, der virker med meget strøm, så vil køretiden også blive reduceret.

Er det muligt at eftermontere en gaffeltruck, så den fungerer med li-ion batteri?
Mange mennesker er blevet modløse, når det kommer til at købe lithium-ion-batterier, fordi de ikke er sikre på, om de vil fungere på deres gaffeltruck. Nå, hør det nu, hvis du hører til i den kategori. Det er absolut muligt at konvertere din gaffeltruck, så den kan fungere med lithium-ion-batterier. Ikke nok med det, så er det også vigtigt at bemærke, at processen er ligetil. Du behøver kun at installere det nye batteri ved siden af ​​en opladningsmåler, og du er godt i gang.
I modsætning til de fleste andre batterier, ville du ikke bruge himmel og jord på at eftermontere din gaffeltruck, så den kan fungere med li-ion-batterier.

gaffeltruck lithium batteriproducenter
gaffeltruck lithium batteriproducenter

Konklusion
Det er indlysende, at li-ion-batterier er ret dyre i betragtning af, hvor meget du skal betale som forhåndspris. Men sandheden er, at batteriet er hver cent værd, du bruger på det. Heldigvis har vi fremhævet de fleste af disse fordele i de tidligere dele af dette indlæg. Så hvis du overvejer et lithium-ion batteri til din gaffeltruck, så gør du helt sikkert det rigtige. For mere om, hvor meget koster en lifepo4 pris for lithium-ion gaffeltruck batteripakke, kan du besøge Gaffeltrucks batteriproducent på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/06/17/how-much-does-a-lithium-ion-forklift-battery-cost-for-7-different-types-of-forklift-batteries/ for mere info.

Del denne post


en English
X