lithium-ion gaffeltruck batteri vs blysyre

Fordele ved 36 volt lithium-ion gaffeltruck batteri til smalgangsgaffeltruck og palleløfter fra leverandører af gaffeltruckbatterier

Fordele ved 36 volt lithium-ion gaffeltruck batteri til smalgangsgaffeltruck og palleløfter fra leverandører af gaffeltruckbatterier

Enhver lagermedarbejder ved, hvor travlt deres arbejdsmiljø kan være. Der er altid et lager, der skal flyttes, eller et materiale, der skal håndteres. Paller bliver altid flyttet, samlet eller sorteret. På grund af det intensive arbejde, der er involveret i lager- og industrimiljøer, er det vigtigt at få en effektiv gaffeltruck til jobbet. Gamle og forældede dieseldrevne gaffeltrucks anbefales ikke længere til moderne lagermiljøer. De udgør en stor risiko for menneskers sundhed, samtidig med at de er tilbøjelige til nedetider og forsinkelser. En elektrisk gaffeltruck med en 36 volt elektrisk lithium-ion gaffeltruck batteri er den bedste vej at gå. Fordelene og fordelene, som du får fra 36 volt-batteriet, gør dette produkt til en levedygtig mulighed.

36 volt lithium ion gaffeltruck batteri
36 volt lithium ion gaffeltruck batteri

36 volt lithium-ion gaffeltruckbatteri: Fordele og fordele

Hvis du ejer et lager eller en byggeplads, vil du gerne være afhængig af et effektivt og effektivt lithium-ion-batteri. Følgende er fordelene og fordelene ved 36 lithium-ion gaffeltruckbatteriet

Det garanterer en 24/7 drift

Det 36 volt elektriske lithium-ion gaffeltruckbatteri er blevet produceret til gaffeltrucks til at arbejde 24/7. På grund af deres bærbarhed og anvendelighed kan batteriet bruges på en sådan måde, at din gaffeltruck vil være optaget hele dagen. Mange lager- og materialehåndteringsvirksomheder kræver normalt lange arbejdssessioner for at opfylde deres daglige arbejdsplan. Et 36 volt elektrisk lithium-ion gaffeltruckbatteri vil sikre, at din operatør bliver ved med at arbejde i lang tid.

Anvendes i energikrævende gaffeltrucks

Det 36 volt elektriske lithium-ion gaffeltruckbatteri kan bruges til intensive opgaver, der kræver tunge gaffeltrucks. Batteriet kommer med lithium som har en høj energitæthed. Det betyder, at den kan lagre og frigive store mængder energi. Derfor kan den bruges til svære opgaver, der normalt kræver energikrævende gaffeltrucks. Det betyder, at store lagre, der skal hente paller forskellige steder, får brug for et batteri, der har en høj energitæthed. Det gode ved lithium-ion-batteriet er, at dets lille størrelse ikke er en faktor ved pakning.

Superhurtig opladning gavner fremskyndelse af arbejdet

36 volt lithium-ion kan bruges til at minimere forsinkelser og nedetider ved at tilbyde en hurtig opladning. Batteriet er optimeret til at oplade meget hurtigt for at sikre, at operatører minimerer tomgangstider. Den superhurtige opladning af batteriet bruges til at sikre, at der er maksimal produktivitet. Det 36 volt elektrisk lithium-ion gaffeltruck batteri kan oplades inden for en time. Det betyder, at der ikke er behov for at købe et ekstra batteri.

Et effektivt termisk styringssystem

36 volt lithium-ion leveres med et termisk styringssystem. Dette sikrer, at det kan klare opvarmningen af ​​batteriet under dets drift. Opvarmning under drift af gaffeltrucken kan sprede sig til nærliggende komponenter og kan forårsage skader. Med dit 36 ​​volt elektriske lithium-ion gaffeltruckbatteri kan du dog være i stand til at styre enhver mulig varmeafledning.

Flere driftstider for hver opladning

Det 36 volt elektriske lithium-ion gaffeltruckbatteri er en nyforbedret version, der er optimeret til at give lange arbejdsperioder. Det betyder, at du med blot en lille opladning kan bruge din gaffeltruck i længere tid. Hver opladning er beregnet til at give længere arbejdstider. Dette er grunden til, at lithium-ion-batteriet foretrækkes i forhold til alle andre batterier derude.

Nul emission for at sikre et sikkert og hygiejnisk arbejdsmiljø

Det 36 volt elektriske lithium-ion gaffeltruckbatteri kommer med en super miljøfunktion. Batteriet er designet og bygget til at give nul emissioner. Det betyder, at der ikke er lækager af giftige gasser og væsker. Dette er en vigtig funktion, fordi mange gaffeltrucks bruges i lukkede faciliteter som fremstillingsbutikker og varehuse. Nul-emissioner betyder, at sundheden for arbejderne omkring dette område er beskyttet, mens den generelle batteriintegritet også bevares.

Mere produktivitet for dine lagermedarbejdere

Ingen forsinkelser eller nedetider kombineret med superhurtig opladning betyder, at 36 volt elektrisk lithium-ion gaffeltruck batteri er udviklet til produktivitet. Lager- eller fabriksarbejdere vil være i stand til at arbejde med deres gaffeltrucks på grund af kraften og effektiviteten af ​​36 volt-batteriet. Det betyder, at arbejderne vil være produktive som normalt på grund af den konsekvente levering af strøm.

Mere arbejde med hver opladning

En anden fordel ved det 36 volt elektriske lithium-ion gaffeltruckbatteri er, at du får mere strøm for hver opladning. Batteriet er bygget og optimeret med en hurtigopladningsegenskab. Det betyder, at du får mere arbejde for hver opladning. En længere driftstid med hver opladning betyder, at produktiviteten simpelthen forbedres.

Et kompakt og let batteri til enhver applikation

Som den rigtige type batteri at bruge til din gaffeltruck, kommer det 36 volt elektriske lithium-ion gaffeltruck batteri i en kompakt og let pakke. Det betyder, at den nemt kan passe ind i din gaffeltruck uden at tage for meget plads. Dette gør det muligt for andre komponenter at blive monteret i ethvert ledigt rum.

Lav vedligeholdelse betyder lavere omkostninger

Med det 36 volt elektriske lithium-ion gaffeltruckbatteri behøver du ikke udføre nogen irriterende vedligeholdelse. Dette skyldes, at i modsætning til NiMH- og NiCd-batterierne tilbyder lithium-ion-batterier deres allersidste mængde strøm. De kan nemt genoplades for at øge deres kapacitet uden nogen som helst vedligeholdelse.

Holdbarhed: lithium-ion-batterier versus bly-syre-batterier

Med hensyn til holdbarhed, hvis lithium-ion-batteriet sammenlignes med bly-syre-systemerne, viser det sig, at det holder meget længere. Lithium-ion-batterierne holder cirka fem gange mere sammenlignet med bly-syre-batterier.

Flere sikkerhedshensyn for et skadesfrit arbejdsmiljø

Det 36 volt elektriske lithium-ion gaffeltruck-batteri følger en række innovative lithium-ion-batterier med flere sikkerhedsfunktioner. Det betyder, at arbejdstagernes velfærd er garanteret, da der vil være få eller ingen ulykker.

Behøver ikke vedligeholdelse af vand

Mange diesel- og brændstofmotorer har normalt brug for en form for vandvedligeholdelse for en effektiv drift. Håndtering af gaffeltruckbatteriet betyder, at du ikke behøver at tilføje vand til dit 36 ​​volt elektriske lithium-ion gaffeltruckbatteri. Da den ikke behøver opladning, er det eneste, du behøver, blot at tilslutte batteriet og gå.

60 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent
60 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent

For mere om fordele ved 36 volt lithium-ion gaffeltruck batteri for smalgangsgaffeltruck og palleløfter fra leverandører af gaffeltruckbatterier, kan du besøge Gaffeltrucks batteriproducent på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/product-category/36-volt-lithium-ion-forklift-truck-battery/ for mere info.

Del denne post


en English
X