80 volt lithium-ion gaffeltruck batteri producent

Hvor meget vejer et elektrisk gaffeltruckbatteri?

Hvor meget vejer et elektrisk gaffeltruckbatteri?

Når du bruger gaffeltrucks til enhver virksomhed, er det meget vigtigt at finde den rigtige type batteri. Dette kan diktere, hvor godt tingene flyder, og hvor godt gaffeltrucken yder. Ved at forstå et par ting om batteriet, kan du forvente nogle gode ting i slutningen af ​​dagen.

Når folk vælger, er det normalt at overse nogle vigtige ting ved batteriet. En af de ting, de fleste mennesker ikke overvejer, er gaffeltruckbatteri vægt. Det spiller en meget vigtig rolle i driftsomkostningerne. Det hjælper med at forstå, hvordan batterivægten påvirker gaffeltrucken, og hvorfor de bør behandles.

72 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent
72 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent

Gennemsnitlig vægt
Nogle gaffeltrucks batterier vejer meget. Rækkevidden kan være alt mellem 1000 pund til 4000 pund. Dette afhænger normalt af den pågældende gaffeltruck. Mange faktorer vil bestemme den endelige vægt af gaffeltruckbatteriet.

Normalt er der tre meget almindelige spændinger i elektriske gaffeltrucks. Disse er:
36V: de bruges i elektriske gaffeltrucks, smalgangsgaffeltrucks, centerture og slutryttere.
48V og 80V bruges i elektriske gaffeltrucks, der kræver meget mere spænding.
I mange tilfælde, når der er en højere spænding involveret, er batteriet tungere. Andre omstændigheder bestemmer batteriets vægt, såsom højden og bredden af ​​batteriet. Du kan finde det tungeste 24V-batteri, der vejer mere end et 36V-batteri, betragtet som det letteste.

Batteriets sammensætning
Et batteris sammensætning har stor betydning for vægten. Elektriske gaffeltrucks bruger lithium-ion- eller bly-syre-batterier. Teknologien, der bruges til at skabe batterierne, er dog anderledes, hvilket påvirker effektiviteten af ​​gaffeltrucken og batterivægten.

Blysyrebatterier er et traditionelt valg og er populære blandt gaffeltrucks. Batterierne genererer elektricitet ved en kemisk reaktion af svovlsyre og blyplader. Batterierne har væske indeni, og de har en top, der kan tages af for at sikre, at vandstanden holdes.

Lithium-batterier er en nyere teknologi med forskellige kemier. Den mest populære inden for gaffeltrucks er lithiumjernfosfat. Kemien gør, at pakningen er energitæt og mere kompakt end blysyre. De er fuldstændigt forseglede, og de kræver ingen vandvedligeholdelse. Lithium-batterier vejer mindre sammenlignet med bly-syre-batterier. Vægten kan være lavere med 40-60 procent.

Hvorfor vejer de mindre?
Grunden til at lithium batterier vejer mindre er, at lithium er et ret let metal. Batterierne har tilfældigvis en højere energitæthed, hvilket giver dem mulighed for at have en mindre størrelse, hvilket betyder mindre vægt.

En ting, der gør det nødvendigt at overveje vægten af ​​batteriet, er den tilgængelige lagerplads. Du skal sikre nok plads til at bære batterivægten. Det er vigtigt at overveje gaffeltruckens vægtkapacitet. Hvis du læsser en dej, der er for tung til gaffeltrucken, vil det forårsage balanceproblemer. Dette kan i det væsentlige føre til at vælte og falde. Det er ulykker, der kan undgås på arbejdspladsen. I slutningen af ​​dagen er det vigtigt at finde et batteri, hvis vægt matcher gaffeltrucken. Dette gør det muligt for batteri og gaffeltruck at yde på det bedste niveau.

24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fabrikanter
24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fabrikanter

For mere om hvor meget koster en elektrisk gaffeltruck batteri vægt, kan du besøge Forklift Battery Manufacturer på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/correct-voltage-for-forklift-battery/ for mere info.

Del denne post


en English
X