72 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent

Pris for lithium-ion gaffeltruck batteri vs blybatteri, og om det er en god mulighed for din elektriske trækkraft

Pris for lithium-ion gaffeltruck batteri vs blybatteri, og om det er en god mulighed for din elektriske trækkraft

produktivitet og effektivitet er nogle af de vigtigste faktorer, og de hjælper med enhver virksomheds succes. Enhver virksomhed ønsker at gøre mere på kortest mulig tid for at nyde en vis konkurrencefordel. Lithium-ion-batterier kan være et godt valg til multi-skift applikationer som fødevareforarbejdning, da de forbedrer produktiviteten og reducerer arbejdsrelaterede omkostninger.

Producenter af lithium-ion-traktionsbatterier
Producenter af lithium-ion-traktionsbatterier

Applikationer, der drager fordel af disse batterier, omfatter fødevareforarbejdning, fremstilling og 3PL. Enhver materialehåndteringsoperation, der løber gennem dagen, drager også fordel af at omfavne lithium-ion-teknologi. Til de forskellige operationer kan batterierne hurtigt betale deres startomkostninger tilbage. Hvis du beskæftiger dig med kolde miljøer, kan du også drage fordel af lithium-ion-batterier. Batterierne kan nemt oplades selv i kolde temperaturer som i frysere, mens de stadig bevarer deres kapacitet.

Koste
Pris for lithium-ion gaffeltruckbatteri er omkring 3 gange mere end et bly-syre batteri. Det betyder, at et batteri kan koste alt mellem 17-20 dollars. Dette er en meget høj pris, der skal betales på forhånd. Betjening af lithium-ion-batteriet er dog stadig en god mulighed, fordi du kan nyde besparelser på følgende områder med dets drift.

• Energiregninger: Lithium-ion-batterier er meget energieffektive sammenlignet med andre batterier. De oplader også meget hurtigt, hvilket øger deres energieffektivitet. Det tager omkring 8 gange mindre end at oplade bly-syre-batterier.

• Holdbarhed: Den anden ting, der gør lithium-ion-batterier til et så godt valg, er deres holdbarhed. Disse batterier holder længere tid end deres bly-syre-modstykker. Det betyder, at du ikke skal udskifte dem så ofte. Dette retfærdiggør de oprindelige omkostninger. Ved at vælge et vellavet lithium-ion batteri gør du dig selv en stor tjeneste i sidste ende.

• Nedetid: en af ​​de ting, du sikkert har bemærket med de billigere bly-syre-batterier, er, at de har masser af nedetider. Du skal stoppe driften og bytte dem med andre, der allerede er blevet opkrævet. Med lithium-ion er dette ikke tilfældet. Du kan lejlighedsvis oplade batteriet, når du holder en pause uden at gå på kompromis med dets kvalitet eller levetid.

• Lønomkostninger: pris for lithium-ion gaffeltruckbatteri er gjort til en lille sag, når man tænker på, at man ikke skal af med flere arbejdsomkostninger i batteriets brugstid. Batterierne behøver ingen vanding eller vedligeholdelse som bly-syre batterier. Ejere af blysyrebatterier skal finde nogen til at passe dem og vande dem for at opretholde den rette balance. Det betyder flere lønomkostninger uanset de lave startomkostninger.

• Produktivitet: Produktiviteten for lithium-ion-batterier er meget bedre. Du kan nyde en længere køretid. Produktiviteten af ​​disse batterier forbliver konstant og falder ikke, efterhånden som afladning sker. Dette er ikke tilfældet med bly-syre-optionen, hvor ydeevnen falder, efterhånden som batteriet mister opladningen.

• Sikkerhed: Ved brug af lithium-ion-batterier frigives der ingen skadelige dampe, såsom kuldioxid. Risikoen for syrespild er heller ikke eksisterende. Det betyder, at du er sikker ved at bruge batterierne, og miljøet er sikkert. Dette er en af ​​de overvejelser, der skal overvejes, før du vælger det rigtige batteri til dine operationer.

24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fabrikanter
24 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fabrikanter

For mere om pris for lithium-ion gaffeltruck batteri vs blybatteri og om det er en god mulighed for din elektriske trækkraft, kan du besøge gaffeltruck batteriproducent at https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/lithium-ion-vs-lead-acid/ for mere info.

Del denne post


en English
X