gaffeltruck lithium batteriproducenter

Lithium-ion gaffeltrucks batterispecifikationer fra producenter af gaffeltrucks lithiumbatterier skal tages i betragtning

Lithium-ion gaffeltrucks batterispecifikationer fra producenter af gaffeltrucks lithiumbatterier skal tages i betragtning

Hvis du har et firma, der skal bruge elektriske gaffeltrucks, ved du måske allerede, at batterivalget er af største vigtighed. Valget vil få væsentlig betydning for driften.

Der er tidspunkter, hvor gaffeltruckbatterier skal købes. Det kan skyldes, at du ønsker at opdatere din gaffeltruckflåde, eller du vil udskifte et batteri, der lige har afsluttet sin livscyklus. Det er vigtigt at vide, hvad du skal bruge for at træffe det rigtige valg.

gaffeltruck lithium batteriproducenter
gaffeltruck lithium batteriproducenter

Hvad man skal overveje
Der er nogle specifikationer for lithium-ion gaffeltruckbatteri det skal man være opmærksom på, når man foretager sammenligninger og vælger det bedste batteri. Det er også vigtigt at forstå forskellene mellem de tilgængelige muligheder, da dette kan påvirke batteriets driftsomkostninger og effektivitet betydeligt.

Batteriteknologi
Når du træffer et valg, skal du tage en vigtig beslutning, herunder hvilken type batteri du skal have. Generelt kan gaffeltrucks drives af lithium-ion- eller blybatterier. Blysyre har været standarden, men de er tungere end lithium-ion. De har syre og vand og har en aftagelig top. De kræver meget vedligeholdelse, og de fejler hurtigere.

Ved materialehåndtering er lithium-ion-phosphat det mest populære. Lithium-ion-batterier er nyere og kommer i en bred vifte af kemier. Den er kompakt, og den er også energitæt. Cellerne er forseglede, og der er ingen behov for vedligeholdelse. Lithium-ion-batterier har sikkerhedskomponenter, og de behøver ikke et anvist rum for at blive opladet, og de udsender heller ikke farlige dampe.

Batterispænding
Dette er en vigtig spec. Forskelligt udstyr har forskellige spændingskrav, for at de kan fungere bedst muligt. Når du beslutter dig for den teknologi, du ønsker, er det tid til at vælge den nødvendige spænding.

Når det kommer til gaffeltrucks, er der fire muligheder tilgængelige. Der er 24v, 36v, 48v og 80 volt batterier. Valget afhænger af gaffeltruckens størrelse og hvor mange volt den skal bruge. Du bør også tage dig tid til at se på batterirummet. Du skal overveje rumstørrelsen. Det skal ikke handle om batteriet. Gaffeltruckens manual kan hjælpe dig med at få de nødvendige oplysninger.

Vægt
Før du vælger et batteri, er det vigtigt at sikre, at det passer til din gaffeltruck. Forskellige gaffeltrucks har forskellige krav til batterivægt. Hvis du installerer et tungere eller lettere batteri end det anbefalede, kan du skabe en sikkerhedsrisiko på grund af problemer med modvægt.

Opladningstider
Opladningstiden skal tages i betragtning, og det er en meget vigtig specifikation, der bør overvejes. Lithium-ion-batterier har hurtige opladningstider, fordi det er sådan, de er designet. Det betyder, at de er de bedste til multi-skift. De har ikke en memory-effekt, så de kan oplades delvist uden at beskadige dem. Du behøver ikke en køleperiode.

Ved blysyre skal du bruge cirka 8 opladningstimer og lidt tid til afkøling. Med flerholdsdrift er bly-syre ikke det bedste, og hvis du vil få det til at fungere, skal du investere i flere batterier.

Oplader specifikationer
Det er vigtigt at sikre, at det batteri, du får, stemmer overens med den ladestation, du allerede har eller planlægger at installere.
Det er nogle af de vigtigste ting, der skal overvejes.

gaffeltruck lithium batteriproducenter
gaffeltruck lithium batteriproducenter

For mere om specifikationer for lithium-ion gaffeltruckbatteri fra producenter af gaffeltrucks lithiumbatterier, du kan tage i betragtning, kan du besøge JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/application/ for mere info.

Del denne post


en English
X