48 volt lithium ion gaffeltruck batteri

LifePo4 lithium-ion gaffeltruck batterityper og deres anvendelser af industrielt udstyr

LifePo4 lithium-ion gaffeltruck batterityper og deres anvendelser af industrielt udstyr

I lagerbranchen er brugen af ​​gaffeltrucks blevet en nødvendighed. Der findes mange typer batterier til brug. Alle i denne form for arbejdsopsætning forstår, hvor vigtigt det er at vælge et batteri, der fungerer og yder på det bedste niveau.

Du skal vælge et batteri, der er fuldt kompatibelt med gaffeltrucken. At vælge en type lithium-ion batteri bør ikke kun handle om omkostningerne. Det skal handle om sikkerhed og det nævnte batteris idealitet til at drive den pågældende gaffeltruck.

60 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent
60 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent

Mens bly-syre-batterier er billigere i starten, koster de så meget mere i de følgende år. De skal vedligeholdes og rengøres regelmæssigt. Det er hektisk at lade dem op, og der er risiko forbundet med syrespild og overophedning. Det er derfor lithium-ion gaffeltruck batterityper er de bedste i dette tilfælde, fordi de er overlegne i sammenligning. Deres oprindelige omkostninger er høje, men de er meget omkostningseffektive med tiden.

Indstillinger tilgængelige
Sammenlignet med bly-syre-batterier er lithium-ion-batterier en nyere teknologi, der har eksisteret i omkring tre årtier. Vi har set en bred brug af disse batterier i mobiltelefoner. De kan oplades, og kommercielle typer batterier kan bruges i forskellige applikationer.

Når de bruges i gaffeltrucks, er de designet til at forblive indeni og kan oplades, mens de stadig er inde i gaffeltrucken. Deres popularitet med gaffeltrucks er, hvor effektive de er, og at de har en kort opladningstid sammenlignet med bly-syre muligheder.

Disse batterier fungerer præcis som vores telefonbatterier fungerer. Hvis batteriet falder til 20 procent, kan det oplades i omkring 30 minutter eller mindre. Batteriet vil stadig fungere det samme, når det løber tør. Det er noget, der gør batterierne til en så holdbar mulighed.

12 volt lithium-ion gaffeltruckbatterier: Dette er et af de tilgængelige batterier på markedet, og det driver ideelt set en gaffeltruck med det energibehov. Det er vigtigt at matche gaffeltrucken med den ideelle batteritype for at sikre, at du får mest muligt ud af den.

24 volt lithium-ion gaffeltruck batterier: nogle gaffeltrucks kræver en kapacitet på 24 volt. Disse batterier kan specialfremstilles til at matche gaffeltruckens behov. At arbejde med den bedste batteriproducent sikrer, at du får mest muligt ud af skabelsen.

36V lithium-ion gaffeltruckbatterier: disse driver større gaffeltrucks. Det er vigtigt at vælge et 36v lithium gaffeltruckbatteri, hvis det matcher dit udstyrs energikrav. Hvis der er behov for lavere spænding, er der andre batterier, der er bedst egnede til det samme.

48v lithium-ion gaffeltruck batterier: dette er en anden type batteri tilgængelig til din gaffeltruckflåde. Før du køber batterierne, bør du vælge din producent omhyggeligt for at sikre, at det fremstillede batteri er i den bedste stand og i stand til at drive din gaffeltruck for det bedste resultat.

60v lithium-ion batteri: de kan bruges i en lang række applikationer, hvoraf en er at drive gaffeltrucks. De er større end de andre batterier på listen, og de kan drive større gaffeltrucks, hvilket sikrer, at de yder den bedste kapacitet.

72 V lithium-ion batteri: disse batterier er designet til gaffeltrucks, der har brug for denne kapacitet af batterier.

72 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent
72 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent

Det batteri, du vælger, afhænger af den type applikation, du har til hensigt at bruge, og den nødvendige kapacitet. For mere om lifepo4 lithium-ion gaffeltruck batterityper og deres anvendelser af industrielt udstyr, kan du besøge JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/application/ for mere info.

Del denne post


en English
X