Top 10 leverandører af gaffeltruckbatterier i Kina

Gaffeltrucks batteristørrelsesdiagram for at fortælle dig mere om lithium-ion gaffeltrucks batterityper

Gaffeltrucks batteristørrelsesdiagram for at fortælle dig mere om lithium-ion gaffeltrucks batterityper

At vælge mellem bly-syre- og lithium-ion-batterier kan virke som et svært valg. Men at forstå de to og deres fordele og ulemper kan gøre tingene lettere for dig. At forstå fordelene ved hver enkelt hjælper dig med at beslutte dig for den ideelle løsning for dig. Når du vælger det rigtige gaffeltruckbatteri, indser du, at du vil spare så meget tid til sidst.

fabrikanter af lithium-ion gaffeltruckbatterier
fabrikanter af lithium-ion gaffeltruckbatterier

Gaffeltrucks batterier er ikke lavet ens. De kommer i forskellige størrelser, og den, du vælger, skal matche det gaffeltruckbehov, du har i øjeblikket. Der er også forskellige prisklasser. De bedste producenter kan også specialfremstille de batterier, der opfylder meget specifikke behov, der måtte være der. Batterispecifikationerne er ikke de samme. Vægten, spændingen og størrelsen af ​​batterierne varierer en del, men det afhænger af det køretøj, der får strøm.

Størrelsesdiagrammer
Batteripakker vælges ud fra løfteudstyret og den brug, de er nødvendige til. Når det kommer til gaffeltrucks, er der forskellige spændingsmuligheder. 24v, 36v, 48v og 80v gaffeltruck batteri.

Du kan bruge en gaffeltruckbatteri størrelsesskema for at fortælle dig mere om lithium-ion gaffeltruckbatterier. Du får at vide, at et 24-volts batteri er ideelt til små elektriske løfteudstyr som walkie-stackere, center-ryttere, enderyttere og walkie-pallestik.

Til 36V-batterierne er de ideelle til elektrisk udstyr, der er mellemstore, såsom 3-hjulede sit-downs og smalgangsgaffeltrucks.

48v gaffeltrucks batterier er specifikt til stort elektrisk udstyr såsom 3-hjulede sit-downs og modvægts gaffeltrucks.

80V gaffeltruckbatterier er ideelle til det tungeste udstyr, fordi de har mere spænding. De er ideelle til store gaffeltrucks med modvægt.

Modvægtsgaffeltrucks bærer den betydelige vægt, der skal tilføjes bagenden for at sikre, at gaffeltrucken er stabil, når den løfter tunge byrder. Disse gaffeltrucks kan håndtere 8,000 lbs. vægtkapacitet. De er essentielle til at løfte materialer i forskellige faciliteter.

Hvorfor størrelse betyder noget
Det er meget vigtigt at finde den rigtige batteristørrelse, og det kan være afgørende for den aktuelle operation. Batteriets størrelse sikrer, at gaffeltrucken kan præstere i top og kan løfte læs uden at vælte.

Størrelse handler ikke kun om én ting. Der er forskellige størrelser, der skal overvejes, når du beslutter dig for den ideelle løsning.

Ampere time og batterispænding
Gaffeltrucks batterier kommer normalt i forskellige spændinger, og du skal vælge den rigtige størrelse for at matche dine gaffeltrucks behov. Hvis du vælger en dej, der allerede er overdimensioneret, kan det føre til irreversible og meget alvorlige skader på din rick. Du skal først forstå lastbilens spænding, og hvor meget den kan klare. Normalt er spændingen angivet på gaffeltrucks på spec-pladen.

At vælge batterier med de højeste ampere-timer inden for den godkendte rating er klogt for at nyde maksimal effekt til gaffeltrucken. En gaffeltrucks batteristørrelsesoversigt hjælper dig med at kontrollere, om en gaffeltruck er passende.
• Batteridimensioner
De bør marchere gaffeltruckens rum. Den skal ikke være for lille eller for stor.

• Batterivægt
Du skal finde ud af de maksimale og mindste vægtkrav, der er fastsat af producenten. At vælge et tungere batteri fører til belastning, og gaffeltrucken kan gå i stykker.
Størrelsen betyder noget, når det kommer til lithium-ion-batterier til din gaffeltruck.

fabrikanter af lithium-ion gaffeltruckbatterier
fabrikanter af lithium-ion gaffeltruckbatterier

For mere om gaffeltrucks batteristørrelsesdiagram for at fortælle dig mere om lithium-ion gaffeltruck batterityper, kan du besøge https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/application/ for mere info.

Del denne post


en English
X