72 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent

Fordele ved 72 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fra lithium gaffeltruck batteri selskaber i Kina

Fordele ved 72 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fra lithium gaffeltruck batteri selskaber i Kina

Lithium-ion-batterier er det bedste valg for de fleste, fordi de har de bedste egenskaber og funktionalitet. Der er også et BMS-beskyttelseskort, der beskytter batteripakken mod overopladning. Kortslutning, overstrøm og overafladning. Dette er nogle af grundene til, at du bør bruge en 72 volt lithium-ion gaffeltruck batteri. Forskellige producenter tilføjer, hvad de føler er relevant til deres batterier, og de kan specialfremstille det samme for at opfylde specifikke behov.

72 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent
72 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent

Lithium-ion-batterier kan genoplades, og de er lavet af celler, der tillader strømmen af ​​lithium-ioner fra de positive til negative elektroder. Dette sker inde i en elektrolyt. De er en populær mulighed i motorcykler, golfvogne og gaffeltrucks. Batterierne er de bedste, og de virker ganske effektivt. Opladning af batterierne er meget let, og de opnår fuld opladning på meget kort tid sammenlignet med andre batterimuligheder som bly-syre-batterier. Der er mange fordele ved at bruge 72 volt batteriet, og du behøver ikke tilslutte et par mindre batterier for at få samme niveau af strøm og ydeevne.

Volt betydning
Der er forskellige muligheder at overveje, når du køber et batteri, fordi der er forskellige spændinger til rådighed. Spændingsydelsen og typen af ​​effekt på enheden bør overvejes for at sikre, at du får den optimale service. Spænding er et mål for elektrisk tryk i batteriet. Når spændingen er høj, er trykket, der strømmer gennem batteriet, højt.

Celler i et 72v batteri
Du skal bruge en 72 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fordi de er en pakke, der er designet til brug i 72v enheder. De er så ideelle, ikke fordi deres spænding er høj. Hvis det handlede om spændingen, kunne andre batterityper bruges.
Lifepo4-batteriet har en spænding på 3.2 v. Det vil sige, at et 72v-batteri har 23 celler inden for en serie. Batterierne er gjort endnu bedre ved at inkludere et BMS, der gør ydeevnen endnu bedre, og cellerne er beskyttede. Du behøver ikke bekymre dig om kortslutninger, overafladning eller overstrøm.

Fordele forbundet
Lithium-ion-batterier er forbundet med så mange fordele, at de i dag findes i så meget elektronik. De er så pålidelige, og deres energitæthed er betydeligt højere. De kan bruges i køretøjer, e-cykler, bærbare computere og smartphones. De kan bruges i solvarmesystemer, yachter, rejsetrailere og autocampere.

Lithium-ion gaffeltruck-batterier er mere energieffektive og oplades hurtigere end bly-syre-batterier, hvilket sparer dig tid og penge. Dit lithium-ion-batteri holder typisk to til fire gange længere end et blybatteri. Dette hjælper dig med at holde trit med de lange arbejdsdage.

En enkelt opladning kan give dig mulighed for at betjene gaffeltrucken i lang tid uden genopladning, så du bør bruge et 72 volt lithium-ion gaffeltruckbatteri. Med disse batterier har du chancen for at nyde bedre gaffeltruckture, og de kan køre i længere tid sammenlignet med andre muligheder. Batterimuligheden er den bedste til elektriske maskiner.

Når det håndteres godt, holder batteriet længe, ​​især når det kommer fra den bedste producent. Det er vigtigt at bruge den korrekte oplader for at undgå beskadigelse af batteriet. Du behøver ikke bekymre dig om vedligeholdelse med lithium-ion-batterier. De er en hel pakke og holder længe sammenlignet med bly-syre.

72 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent
72 volt lithium ion gaffeltruck batteri producent

For mere om fordelene ved 72 volt lithium-ion gaffeltruck batteri fra lithium gaffeltruck batteri virksomheder Kina, kan du besøge JB Battery China på https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/advantage/ for mere info.

 

Del denne post


en English
X