Fabricants/proveïdors de bateries de liti industrials

Quina bateria té més voltatge i quina és la tensió típica d'una bateria d'alta tensió?

Quina bateria té més voltatge i quina és la tensió típica d'una bateria d'alta tensió?

El tema de les bateries d'alta tensió sembla un debat que no s'apagarà aviat. La majoria de la gent encara no entén tot el discurs d'alta tensió. S'han donat diferents interpretacions al tema. Tanmateix, el tema de l'alta tensió és senzill i fàcil d'entendre. Aquesta publicació us ajudarà a desglossar el tema, des del seu significat i tensió típica fins a les seves aplicacions. Només heu de revisar amb cura aquesta peça i tota la informació que cerqueu al respecte estarà a la vostra disposició.

Carretons elevadors elèctrics de 4 rodes Fabricant de bateries
Carretons elevadors elèctrics de 4 rodes Fabricant de bateries

Categoritzacions de bateries
Les bateries normalment es classifiquen en 2 categories bàsiques actualment. O pertanyen al grup d'alta tensió o són bateries de baixa tensió. Aquestes són només les dues agrupacions voltatges de la bateria per ara. És una bateria que pertany a un grup o que estan a l'altre.

Curiosament, hi ha una tensió de referència per als dos tipus de bateries. Les bateries d'alta tensió comencen a partir d'aquesta tensió, mentre que les bateries de baixa tensió tenen les seves per sota d'aquesta tensió. Casualment, aquest és el centre d'aquest article, i se'n parlarà més en els apartats següents.

Tensió típica per a bateries d'alta tensió
És molt fàcil malinterpretar aquesta pregunta. He vist moltes respostes en línia sobre aquesta pregunta, i algunes d'elles semblen estar lluny de la resposta. En aquesta secció aprendràs quin és el voltatge típic d'una bateria d'alta tensió.

La tensió mitjana o estipulada per a bateries d'alta tensió és de 192 volts. Què vol dir això? Vol dir que si agafeu una mitjana de totes les bateries d'alta tensió, el valor és de 192 volts. És com el valor de voltatge més comú per a bateries d'alta tensió. Aquesta va ser la tensió de referència discutida a la secció anterior. Per tant, qualsevol bateria que tingui fins a 192 volts o més es pot denominar bateria d'alta tensió. I com és d'esperar, qualsevol bateria per sota d'aquesta tensió de referència entra a la categoria de voltatges de bateria baixos.

Aplicacions de bateries d'alta tensió
Les bateries d'alta tensió són cada cop més populars a causa del seu creixent àmbit d'aplicació. Ara s'utilitza per a més coses en comparació amb abans. Les bateries d'alta tensió només es van dissenyar perquè estaven destinades a grans corporacions. Però avui això ha canviat significativament. Actualment s'estan dissenyant bateries d'alta tensió per a unitats residencials. Estan trobant ús entre gairebé tots els tipus d'empreses. La personalització de les bateries d'alta tensió s'ha convertit en una cosa normal.

Per tant, si voleu tenir una bateria d'alta tensió, només cal que proporcioneu la descripció del que voleu als fabricants i es pot fer per vosaltres. Les bateries d'alta tensió ja no només estan pensades per a grans empreses o empreses per dir-ho.

Principalment productes de liti
Aquesta és una altra característica sorprenent al mercat de les bateries d'alta tensió. Ja no és notícia que el producte amb el major nombre de bateries d'alta tensió sigui el liti. La marca d'ions de liti constitueix el nombre més alt de bateries d'alta tensió del mercat actual. Això no vol dir que siguin l'únic producte existent en aquest mercat. El que vol dir és que altres productes no són tan populars en aquest mercat com els ions de liti.

Com a resultat d'això, us aconsellaria que opteu per productes de bateries de liti d'alta tensió si en voleu un. Tenen més experiència i els seus productes semblen tenir més sentit. La majoria de la gent que instal·la bateries de plom àcid juntament amb els sistemes d'energia solar s'estan repensant en aquests moments. Alguns d'ells fins i tot han retirat els panells solars dels seus sostres perquè les bateries de plom àcid no són tan efectives com afirmen els productors.

Producte de canvi de joc
Les bateries de liti d'alta tensió han estat genials i excepcionals. Han trencat gairebé totes les limitacions conegudes per altres bateries recarregables. Les bateries de liti han donat als usuaris l'esperança de tornar a gaudir de l'energia fora de la xarxa. La bateria mitjana de liti d'alta tensió pot oferir energia durant períodes prolongats. Es consideren perfectes per a electrònica de baixa potència i altres productes electrònics de consum.
Els productes de liti també s'han convertit en un nom líder en aquest negoci a causa del seu subministrament de tensió constant. Poden subministrar la seva tensió de sortida durant molt de temps fins i tot després d'utilitzar-los durant un temps. El resum aquí és que les bateries de liti d'alta tensió han donat als usuaris una nova mentalitat sobre l'energia de seguretat i fora de la xarxa.

Tensions superiors a 192 volts
Tal com hem indicat amb raó, hi ha altres configuracions de bateries que tenen tensions molt superiors a 192. Només s'assumeix 192 volts com el valor mitjà de les bateries d'alta tensió. Hi ha bateries industrials que funcionen amb una tensió molt superior a 192 volts. Si us plau, ho has de recordar sempre per no confondre les coses.

Manteniment zero necessari
Les bateries de liti d'alta tensió seran una opció preferida a qualsevol altre producte en qualsevol moment del dia per raons òbvies. Un d'aquests motius és el de manteniment. Això és el que ha diferenciat les bateries de liti de les altres des del moment. No és interessant que no necessiteu cap tipus de manteniment seriós abans de poder utilitzar una bateria de liti d'alta tensió de manera satisfactòria? És senzillament increïble.

Els usuaris poden utilitzar la seva bateria d'alta tensió setmanal i setmana fora sense tenir por que passi res dolent a la seva bateria. Normalment, la bateria està dissenyada per suportar condicions meteorològiques i de temperatura resistents. Per tant, aquesta bateria és una bona opció perquè gastareu menys a la llarga quan la compreu.

Conclusió
Hem tractat amb èxit la tensió típica d'una bateria d'alta tensió. Aquesta publicació fins i tot ha anat més enllà per explicar altres informacions rellevants sobre el tema. La comprensió que tenim ara sobre el tema hauria de ser millor que la que teníem. També està clar que les bateries de liti d'alta tensió són les més habituals del mercat. Ara ja saps quina bateria d'alta tensió et pot servir millor. En aquest article també es discuteixen alguns dels avantatges d'utilitzar aquestes bateries.

Fabricants de bateries de liti de carretons elevadors
Fabricants de bateries de liti de carretons elevadors

Per obtenir més informació sobre quina bateria té més voltatge i quina és la tensió típica a paquet de bateries d'alta tensió, podeu visitar JB Battery China a https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/ per més informació.

 

Share this post


en English
X